Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    01. Veljača 2016. 10:19

Rozalija, ti si iz Međimurja???!!! 

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 10:22

Ty, moze kava!!
    Izjasnite se kad vam pase, pa cemo se dogovoriti.
    Netko me pitao za baby watcher. Mislim da cu ga posuditi, ali to je isto dvostruki mac. Kak sam luda, mogla bih se svaki dan slusati, a onda to opet ode u neku drugu krajnost tako da nisam pametna...
    U srijedu ce mene dr smiriti, znam ja. 😊

bettyboop_st
    01. Veljača 2016. 10:22

Kokolo i Starim ocete vi sa nama na jogu?

Jel danas? ako je, isla bi u izvidnicu ako mi se bude dalo, ako ne, idemo skupa u cetvrtak

Mama3put
    01. Veljača 2016. 10:23

Zene moje dobar vam dan! Ja se osjecam kao 💩 prehladila se i ja i sin,sad sam cistila stan samo da ne lezim jer ce mi bit samo gore.

Ja tetre te za sminku(sa medicima i ostalim) kupila vec,10 kn komad 

Crazzy Zadar je blizu,zaletis se lako.Prosle godine me MM na Valentinovo vodio na pustanje lampiona i vecericu u Zadar 

Ty nek si se ti javila a losa volja ce proc,hormoni malo divljaju,svi imamo te dane

Mene je moj jucer ujutro probudio svojim skakanjem i lupanjem.Sinoc sam opet imala bolove 😑 ali ne idem nigdje,u cetvrtak sam u svoje dr pa cu vidjet sta s tim. Muz je zakljucio da mi je to kad sam previse u pokretu,sto vjerovatno i je iako se ja ne osjecam umorno ali nisko je bebac i posteljica i ocito smeta...
    Jedva cekam roditi,ova T mi je uzasna naspram prve koju nisam osjetila i idem si na zivce sto mi je od starta nesto,vise mi neugodno i govoriti sta mi je 😕

Mama3put
    01. Veljača 2016. 10:27

Kokolo je,iza tri su rekli da zovem

Betty mozda,imala sam vec u planu ici s jednom u ranijem terminu al sad bi s vama samo se ne usudim sada dok mi dr u cetvrtak ne da zeleno svijetlo,pa ako budem mogla pridruzim vam se u utorak onaj tamo

bettyboop_st
    01. Veljača 2016. 10:30

Sanjarka stavi link joge, trazim, al bez uspjeha.Kako sad stvari stoje, isla bi danas
    Kokolo kad ne bude mogla sveki cuvat malca, povedi i njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.