Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    01. Veljača 2016. 12:35

Crazy, ljube trbuh?! ajme, ajme! popizdila bih!

Ja idem u 4.mjesecu na porodiljni, imam osjećaj da je to za 100 godina. A gleda se 45 dana od onog prvog datuma kojeg su vam rekli na pregledu, znači od zadnje menge. Pitala sam to.

bettyboop_st
    01. Veljača 2016. 12:38

Sanjarka Edvard (Edo) iako je on krasan covik, al brate da se zove nemam pojma kako, opet nebi dala
    ps do jucer nam je bor sta okicen, tako, da kod mene tradicija ne postoji tj sama je smisljam u hodu

Bruna257
    01. Veljača 2016. 12:38

Sanjarka hvala na info ;)

Jooj to diranje trbuha da procijene jel naraso ili nije,to mrzim... Jedino dok mi sestra dode pa ga ona malo pomazi,ne smeta jer nju ionako vidim svaki drugi tjedan... Meni sveki u lice rekla da joj se moj izbor imena ne svida,da bi za decka mogla uzel ili Nestor ili Vladimir,po njenom ocu i stricu.. A za curu Nika ili Astrid.... I svaki puta ista prica,iovo nanovo ista imena,a nas dvoje jos na pocetku veze se slozili za imena...

Divota koje sunce vani,danas cu na ljuljacku i cijelo popodne skupljati D-vitamin na balkonu :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

belle28
    01. Veljača 2016. 12:48

Bas sam na jednoj drugoj temi napisala kako sam zbunjena- termin mi je 30.05. a ja pisem po temi Proljetne bebe. A zapravo sam mozda trebala prikljuciti se vama ovdje.
    Najbolje da na kraju pratim obje teme 

belle28
    01. Veljača 2016. 12:54

Joj, pa imamo isti termin!! Divno  Slobodno me stavis na listu pa cu vam se prikljuciti :)

Tynchy
    01. Veljača 2016. 13:01

joj nisam pitala jesu vikendi uključeni..
    mislim da je to 45 kalendarskih dana, ne radnih.
    Dunya?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.