Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    01. Veljača 2016. 09:37

Sanjarka hvala za link za tetre,naručila sam bubamare žirafe i točkice, onako za pokrit po ljeti, a za guzu su ipak najbolje bijele radi pranja... onda covere stavim šarene :) ali za covere ću pričekat pregled idući tjedan, možda saznam spol (predložila sam mužu ideju da nam spol ostane iznendađenje, što je on odlučno odbacio :D)
    Baš mi je drago da je ekipa nastala u Splitu, da vas je barem više i u Zadru :) mogla bi ja i do splita potegnut jedan vikend, nije da smo toliko daleko ;)

CrazyPuppet
    01. Veljača 2016. 09:38

Peppe ne smiješ jesti ništa od NEPASTERIZIRANOG mlijeka, a kupovni svježi ti je siguran. i ne smiješ jest sireve sa plemenitom plijesni

Tynchy
    01. Veljača 2016. 09:42

Jutro cure,

javljam se i baš sam dirnuta kako pitate za mene  :) vidim da vam falim kao dio ekipe...
    Malo sam u gužvi, malo nisam dobro raspoložena, malo sam živčana, ma sve pomalo...

Moram baš naglasiti koliko se slažem sa Majom, čak sam jučer citirala njenu izjavu o dušebrižnicima, diranju po trbuhu i sličnim petljanjem okoline u nešto osobno kao što je trudnoća. Beskrajno me smeta kad si netko da za pravo dirati me po trbuhu.. o savjetima da ne govorim. Toliko sam izbombardirana da bih se najradije izolirala u karantenu do kraja trudnoće...

bolje ne više o teškim temama, lijepo je vrijeme, idemo u šetnje :)

šaljem vam svima double puse, posebno Dunyi, da ju prođe panika, Malakozi, da riješi situaciju sa bolovanje, Sanjarki, da prođe grlobolja, CRo i svim curama koje idu na pregled (jedva čekam izvještaje), Žabici zbog ispita, da se napokon malo opusti, novim frendicama Rozaliji i Inaj, i svima koje ste se za mene brinule (Kokolo, Starim… :) )

moj bebo ne skače, ali toliko ronda rukama i nogama da vidim koji show radi po trbuhu... :)
    sve je jači i jači...

inaj
    01. Veljača 2016. 09:45

Jutro ženske...

Nadam se da bude se nastavilo toplo vrijeme i dalje, meni pukla zimska jakna i to ispod rukava gdje se bas i nemre lako sasiti....
    Mislim da mi buša počinje rasti već se ujutro nazire ispod majice....jeeejjeee
    Zadnje dvije noci nikak da se naspavam jer smo si kupili novi poplun u ikei i moj muz izabrao ekstra topli....umirem ponoci od vrucine...otkrivam se,šećem po stanu koliko mi je vruće....
    E da vidjela sam u ikei kadicu za kupanje, ta kadica je čisto ok,jel da? Ima na dnu da ne kliže bebica

I stalno zaboravim napisat sa hipovim paketom je doslo ono za vitamine za trudnice i dojilje,ja ispunila,mama mi poslala i za par dana mi dosli trudnicki vitamini i omega 3 

I znam da ste znali pisati da vas zna svrbiti koža,ima super gel za tusiranje od mixe, zapravo je za bebe i ima ulja u sebi pa rjesava suhocu koze i iritaciju
    Narandasto pakiranje i dode 30kn

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 09:50

Ooooo, pa Ty!!!! 👏👏💞💞💞💞🎇🎉🎊🎊🎉🎇🎊🎉🎊 
    HB da si se javila!!! Nasla bih te ja i za usi izvukla da si jos bila off...
    Jesi bolje? Nikakvo neraspolozenje, vidi vremena vani!!
    Jos malo pa ces na godisnji stari/novi, porodiljni.. A onda, kaviceee na suuncuuu.. Sa nama, naravno!!
    Cro, dns sam dobro i jucer sam bila jer se milostiva smilovala i izudarala me posteno. A i dns lupa. Valjda joj je u sub bio vikend, ne znam sta drugo da kazem..
    Sanjarka, nismo slozili kolica. Jad me krenula panika prati u subotu proklinjala sam i ta kolica i sta smo ih tako rano narucili i kupili.. Ma uzas...
    Aliii, valjda cemo dns. Ne znam 😂😂😂
    Inace, ja sam na "dijeti" do srijede a i dalje, jer kad stanem na vagu, dr ce me za-da-vi-ti.. Ono, gotova sam. 
    Nikakve vise krafne i slatko za mene, samo na leso, salate i maslinovo ulje.. 🍏🍊🍋🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

CrazyPuppet
    01. Veljača 2016. 09:52

hehe, Inaj imam ti i ja taj topli iz ikee, meni je super, jer ne volim imat na sebi neke teške pidžame. Spavaj gola ispod, brige te ;) bar će biti malo više akcije, ionako bu suša iza poroda 

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 09:56

Crazzy ja naručila 5komada na točkice, 5 na žirafice, bijele ne trebam to će mi proslijedit muževa rodica, i svakako bijele za povijanje, a šarene za šminku 
    i da zd-st,2h vožnije nije strašno

Ty tu si
    druži se s nama, znaš kako ćeš odma bit bolje volje
    Znači Karlo ojačao ha? samo nek on raste

Kad smo već zimske jakne, jedva je zakopčam, nisam mislila da će to bit baš tako hehehe. Ugl mislim da ću neko vrijeme morat nosit otkopčanu, no nadam se i skoro proljetnim jaknicama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.