Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    01. Veljača 2016. 11:59

Cro dobar recept za tijesto i moraju ti uspjeti,nebi trebale onda niti biti masne

Sanjarka ti onda kod mene na kofi i krafne kad budem pravila

Rozalija u H&M jeans hlace 200-300 kn,tajice 70-100 a majice oko 120 kn

Cro262
    01. Veljača 2016. 12:03

da, pa nisu svi u uredu ko nas dvije, neki i uzivaju u svojoj trudnoci :D

mda, samo da bi kupila trudnicke trapke u hm-u moras biti mrsavica...dosta skupe su stvari ako uzmeš u obzir da ćeš ih nositi par mjeseci. 

E ženske koje ste obavile anomaly scan, jel samo radi uzv preko trbuha ili i pregled?

Tynchy
    01. Veljača 2016. 12:09

Zagrebačka kava - ja mogu i subotu i nedjelju.. ajmo prijedlozi :)

Cro meni je anom.scan radio preko trbuha, ništa vaginalno..

inaj
    01. Veljača 2016. 12:13

Mi jucer bili u ccc east i malo pogledala h&m trudnicko i imaju sad par modela hlaca koje su oko 200 kn a da nisu prozirne kao flis papir i imaju velicine cak ,nasla 44 i 46 cak, i ja uvijek u h&m kupujem na one kupone od 15% popusta kaj odnesem vrecicu stare odjece, tak cim sjedne lovica makar da si jedne hlace ulovim

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 12:13

Hlace u hmu na snizenju, samo velicina 34, fkt sramota... 
    Ali ja gledala netrudnicku robu i ima i haljina i jani u koje cu se i ovakva trudna uspijeti uvuci i ne kupujem nista trudnicko. Mozda samo par majica. Ostalo sve cu kupiti na "obicnom" odjelu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.