Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    01. Veljača 2016. 11:06

Kod nas 4.2. Grupa za potporu dojenju ...nadam se da ću moć otic 😁

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 11:10

Kokolo za to će nam poslužit veze koje zdušno tražimo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    01. Veljača 2016. 11:12

Evo sta mi stiglo za 25 tjedan (koristi i za ranije tjedne) 

Jedan od čestih problema budućih roditelja je naučiti kako se nositi sa dobronamjernom rodbinom i prijateljima koji žele nametnuti sebe, svoje priče ili mišljenja. Većinom će dovoljno biti malo humora ili nedvosmislena izjava sa vaše strane.

To se događa i prečesto. Reći ćemo vam kako da svima kažete da vas puste da budete trudna na svoj način.
    Evo nekoliko nama omiljenih situacija i mogućih reakcija.
    Situacija: Pozvali ste najbolju prijateljicu i njenog dečka na druženje i ponudili kavu i kolače. Premda se nikad prije niste sreli, on kaže „Oho! Ogromna si! Sigurno si nabacila puno kila. Bolje preskoči kolač.“
    Vaš odgovor: „Pa, ako pogledam tvoj pivski trbuh, možda bismo svi trebali preskočiti kolač.“
    Situacija: Vaša svekrva vam priča strašnu priču o rođenju vašeg partnera. Ne izostavlja sve krvave detalje. Morate ju zaustaviti kako u iduće tri sekunde ne bi povratili.
    Vaša reakcija je bijeg: „O bože! Oprostite što vas prekidam, ali potpuno sam zaboravila termin kod liječnika. Zbilja moram žuriti. Vidimo se uskoro.“
    Situacija: Kako sa partnerom još niste odlučili o imenu, vaša majka inzistira na odabiru staromodnog, ali „tradicionalnog obiteljskog imena“ poput Trpimir, Ilija ili Biserka.
    Vaš odgovor, uz osmjeh: „Oh, zaboravila sam vam reći da ćemo idući tjedan organizirati lutriju za ime. Samo ubacite svoje prijedloge u kutiju. Neka najbolji pobijedi!“

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 11:12

Inaj mislim da se ne moraš brinit i da je to ok, mislim da se anomaly radi od 18-22tjedna ako se ne varam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    01. Veljača 2016. 11:19

ne znam kako kod vas u Splitu i u drugim gradovima, ali u Zadarskoj bolnici ima odličan trudnički tečaj. cijena je 300 kn i stvarno je dosta informativan. svako predavanje vodi stručnjak iz navedenog područja, te je također bilo predavanje o epiduralnoj koje je vodio anesteziolog. opisao nam je detaljan postupak di ide igla i do kojeg trenutka se može dat, ali i to da je trenutna situacija u bolnici takva da teško da ćete baš dobit anesteziologa kad vam zatreba (jer ih nema dovoljno) Također je činjenica u cijeloj priči da i beba bude malo "nadrogirana" al malo, ništa strašno. bilo je reakcija iz publike (pogotovo muškog dijela) da što to treba uopće... pa mu je doktor reko da nek zamisli da ga netko 12 sati neprekidno udara šakom u nos :D

Cro262
    01. Veljača 2016. 11:25

Sanjarka, daleko je to bilo od krafni, ali se pojelo :)  Ovih dana ću imati pokusaj broj dva, vjerujem ja da ja to mogu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.