Zabice-evo danasnji tekst sto mi je izbacila aplikacija za pracenje trudnoce-taman za tebe
https://www.ovuline.com/guide/10548/7-smart-ways-to-help-pregnancy-headaches
Cro, pješke pješke. Najfiniji grah je onaj nakon uspona.
Ali Leustekovom stazom, ona je pod laganim nagibom pa nije strašno. Nisam bila 2mj sigurno pa nisam htjela na ništa zahtjevnije.
Bettyboop, ti si originalno iz Splita? Pa kako to da te vuče Zg?
Joj curke, bas smo gustale hahha i meni se MM cudija ( Starim)
Danas nakon rucka, koji je bia gotov ( rucala sam u svojih), Keko, sestra i ja, smo otisli na Marjan.Inace sam jaaako aktivna, al prva 4mj trudnoce su me umorila, i jedva sam se cekala ponovo pokrenit
Maja zaljubljena sam u Zg ( zivila sam, i bas mi pase), bas sam curama danas pricala kako ne volem Split, inace sam rodjena u Splitu, al ga nikad nisam ljubila
Vecer okruglice :)
Evo mene nakon 2 dana ponovo na poslu.
Konrakcije bile postojane uz pojacanu dozu magnezija na 3 tablete. Dobra vijest je sto se nisam rusila niti povracala. Ali danas sam cijeli dan opet provela u horizontali jer se grcim svako malo.
Kontrakcije sam dovela na novi nivo. Sad mi iskoci kvrga za vrijeme grca velicine sake. I dalje nije bolno, pa tako ni dovoljno velik razlog za nastavak bolovanja :/ Samo mi je zao bebice jer imam osjecaj da nju to svaki put stisne unutra :(
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mala koza stvarno se nalazis u jako ruznoj situaciji.
Mislis da nema smisla da obavijestis dr da su ti jace kontrakcije?
Malakoza, što bi njima bilo dovoljno da dobiješ bolovanje/ mirovanje? Koliko dobro glumiš?
Da odglumiš da ti se jako vrti da se budeš onesvijestila na poslu, mislim zvuči ružno ali vjerujem da ti nije ni lako raditi sa kontrakcijama
MalaKoza, ovo mi baš ne zvuči dobro, da radiš s takvim kontrakcijama...nemoguće da te dr ne može poslat na bolovanje na neku foru!?!
Cro, moj savjet je nemoj kupovati radosnice, dobit ćeš barem tri na poklon!
Sortiraj odgovore
Najstariji