mogu, evo što mi je gin napisao da mu donesem na idući pregled: kks + j.probe, KG, RH, guk, sediment urina.
tako je pisao u kraticama, ako ti je šta nejasno, pitaj u jetrene probe ti se ubraja AST, ALT i GGT
joj e meni se gade te pretrage i silna vađenja krvi, ko da ne znam šta... dr. me pošalje, čekam 2 sata da bi se tamo sestra derala na mene da što sam po to došla, da mi je još prerano... zbunjola... isto ne vidim koji je smisao vadit rh-faktor i u drugoj trudnoći... ko da se to mijenja... iako mi se sve čini da će me poslat baš na to jer sam negativna.
Maja baš si nas nasmijala sa komentarima, i svaka čast na formi i blogu... baš me nostalgija uhvati kad spomeneš Jarun, to mi najviše fali u Zd, tamo bih rolala 15km svako jutro... pa u šetnju po nasipu... ah, to su bili dani :)
teja dodala sam te :)
inej, jesi kupila na kraju? iako su samo velike veličine, neće se pokvarit za godinu dana ;) jedino je pitanje kvalitete... meni su se pranjem neki razvukli u širinu a smanjili po dužini, pa se pojavile mucice... stvarno su mi naj oni iz C&A i H&M - imaju fino gusto i mekano pamučno tkanje...
ja ću se pomalo bacit u šoping pamučnih pelena i covera... nešto sam to neko vrijeme s malim, pa prestala bezveze jer nisam mogla naći veće covere...
i meni je puna kapa vađenja krvi, još ja plus toga moram kontrolirat štitnjaču svaka 3-4 tjedna...baš čekam nalaze... i još me pa viču kako sam slabokrvna-pa šta mi onda tražite toliko krvi da vadim
Ojj drage moje...
Ahh ti nalazi...eevo prvi put da ne moram ništa vaditi...osim štitnjače koju moram svako 4-5 tj...imam pitanje...trebala bi na put par dana prije dog pregleda...a neću se vratit do tad...dal da Pomaknemo pregled tj dana prije?
nisam nista kupila jer neznam dali je curica ili dečec....
Crazy gdje si kupovala pamučne pelene i covere?
http://www.index.hr/lajk/poster/155917/neobicne-zanimljivosti-o-ljudskim-bicima-dok-su-bebe
Zanimljivo za procitati!
Sortiraj odgovore
Najstariji