Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    29. Siječanj 2016. 14:15

mogu, evo što mi je gin napisao da mu donesem na idući pregled: kks + j.probe, KG, RH, guk, sediment urina.

• kokolo5
    29. Siječanj 2016. 14:16

tako je pisao u kraticama, ako ti je šta nejasno, pitaj u jetrene probe ti se ubraja AST, ALT i GGT

CrazyPuppet
    29. Siječanj 2016. 14:23

joj e meni se gade te pretrage i silna vađenja krvi, ko da ne znam šta... dr. me pošalje, čekam 2 sata da bi se tamo sestra derala na mene da što sam po to došla, da mi je još prerano... zbunjola... isto ne vidim koji je smisao vadit rh-faktor i u drugoj trudnoći... ko da se to mijenja... iako mi se sve čini da će me poslat baš na to jer sam negativna. 
    Maja baš si nas nasmijala sa komentarima, i svaka čast na formi i blogu... baš me nostalgija uhvati kad spomeneš Jarun, to mi najviše fali u Zd, tamo bih rolala 15km svako jutro... pa u šetnju po nasipu... ah, to su bili dani :) 
    teja dodala sam te :) 
    inej, jesi kupila na kraju? iako su samo velike veličine, neće se pokvarit za godinu dana ;) jedino je pitanje kvalitete... meni su se pranjem neki razvukli u širinu a smanjili po dužini, pa se pojavile mucice... stvarno su mi naj oni iz C&A i H&M - imaju fino gusto i mekano pamučno tkanje... 
    ja ću se pomalo bacit u šoping pamučnih pelena i covera... nešto sam to neko vrijeme s malim, pa prestala bezveze jer nisam mogla naći veće covere...

anna_bella
    29. Siječanj 2016. 14:24

Hvala ti puno. To cu i ja izvadit pa valjda ce biti dovoljno.

• kokolo5
    29. Siječanj 2016. 14:29

i meni je puna kapa vađenja krvi, još ja plus toga moram kontrolirat štitnjaču svaka 3-4 tjedna...baš čekam nalaze... i još me pa viču kako sam slabokrvna-pa šta mi onda tražite toliko krvi da vadim

iva1989lea
    29. Siječanj 2016. 14:42

Ojj drage moje...
    Ahh ti nalazi...eevo prvi put da ne moram ništa vaditi...osim štitnjače koju moram svako 4-5 tj...imam pitanje...trebala bi na put par dana prije dog pregleda...a neću se vratit do tad...dal da Pomaknemo pregled tj dana prije?

inaj
    29. Siječanj 2016. 14:47

nisam nista kupila jer neznam dali je curica ili dečec....
    Crazy gdje si kupovala pamučne pelene i  covere?

Dunyasha
    29. Siječanj 2016. 15:38

http://www.index.hr/lajk/poster/155917/neobicne-zanimljivosti-o-ljudskim-bicima-dok-su-bebe

Zanimljivo za procitati!

• kokolo5
    29. Siječanj 2016. 15:43

pogotovo je zanimljivo ovo zadnje za svibanjske bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.