Bila u plodinama , ima bodića veličina su za 12-18 mjeseci samo tu veličinu imaju i u paketu su pet bodica za curke i posebno 5 bodica plavih boja za decke ,nema mixa boja....materijal mi je tak tak, pise pamuk ali ...kaj ja znam trebali bi biti malo mekaniji pamučni....
Meni ide za živce kaj sa doma pa moram kuhati stalno ručka, prije smo se izmjenjivali a sad je to palo na mene ....a baš i nevolim kuhati ...još pogotovo dok smislim što da kuham...idem škicnuti Majin blog
Inaj dal kod tebe nemaju manjih velicina ili samo ta velicina i je u prodaji?
Kod mene se evo krcka gulas, nadam se da se dobro ispast posto ga prvi puta slazem..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
mislim da je samo ta veličina u prodaji, pregledala sam sve bodice koji su bili izvješeni i na svima je pisalo 12-18 m
O proradio forum....
Sandrich hvala na linku
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav drage ljetnice :)
Ja bih vas zamolila da mi napisete sto ste tocno vadili od krvi na pocetku trudnoce. Trebala bih otici izvaditi krv u DZ ali zbog posla ne stignem u to vrijeme pa cu otici u privatni lab. Do sada sam izvadila kks, glukozu i zeljezo ali doktorica kaze da to nije sve sto joj treba
Riknula bila klokanica
anna_bella a zasto ti doktorica ne kaze sto ti jos treba, ti bi kao trebala pogađat? uh, baš me ljute takvi...ja sam osim toga još vadila krvnu grupu, rh faktor i test na hbv, to u Splitu rade po defaultu, odjednom. I ne priznaju ako je to rađeno negdje drugdje, npr u Dubrovniku, nego ako namjeravam rodit u KBC Split, onda i taj nalaz mora bit njihov. Ne znam je li svugdi tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji