Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    29. Siječanj 2016. 09:40

Sanjarka, taman smo na pola-već ga dva mjeseca nema, još dva 'to go' a zadnji put je bio niti puna dva miseca doma...ne znam kako smo uopće uspili napravit bebu! 
    Crazy alive and kickin! LOL!!!  i stvarno imamo sličan ukus!
    Majadila znači da imaš super pozadinu 

• kokolo5
    29. Siječanj 2016. 09:44

Maja...gledam blog...samo ću reć- WOW!!! Ženo, svaka čast, predobro izgledaš!

Sanjarka88
    29. Siječanj 2016. 09:47

Starim zadnje šta sam gledala u Pitarela, bar u onog u cc1 su imali samo adidaske male, al 249kn, ono previše mi to iako sam frik za obuću, ima na ebayu super kopijica

Majo moram looknit tvoj blog, al dobro ti u cijelom tom "zdravom" điru, da je i normalno da se više baviš s time, ja više ovako bacam na Cro
    Jutros sam prije izlaska iz kuće oderala red čokolade s rižom

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    29. Siječanj 2016. 09:50

Kokolo, hvala!   Sad kad gledam te fotke ko da je bilo u nekom prošlom životu, al sve će to opet doći na svoje kasnije... Sad je na repertoaru neki drugi važni zadatak. 

Cure, ništa, od sutra svi zobene za doručak!

Sanjarka88
    29. Siječanj 2016. 09:52

Majo! Kako izgladaš dobro aaaaaaa ! nemam riječi, svaka čast!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    29. Siječanj 2016. 09:52

Majaaaaa, ahahahahahaha!!! Znaci, sad se tako smijem na ovo: Ja se smjeskam. Ti neces. 
    Ahahahahahahahahahahahahahah!!!
    E, jel rolanje moze u trudnoci? Moja mama ima taj roler i bas si sad mislim dal si mogu dupe izrolati...

Mama3put
    29. Siječanj 2016. 09:57

Sanjarka ovo su za bebe nehodalice,vise kraj kase u kutijicama,tamo si gledala?

Maja figura ti je bas prema onom sto jedes 😲 ja bi umrla na takvoj prehrani,sta cu ja kad volim jest 😶sad idem od tuge pojest koji cvarak,saku mozda il dvije 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.