Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    29. Siječanj 2016. 21:45

Inaj, a ja mislila stati na Laništu uaput ali kao neću, idem samo u ovaj u Zaprudu   ma to, nešto za zid, rekla sam nek ostanu bijeli zidovi a staviti ćemo neku naljepnicu, lakse je to mjenjati nego farbati zidove kad mi dosadi neka boja. Pooh je moj nadrazi lik, slaba sam na njega, tj na nju.. 
    Samo ga pokušavam ignorirati da ne bude baš cijela soba u žutim medekima...

Rozalija, definitivno, bitno da je sve OK! Samo kako si pisala da moras u ZG mislila sam da je nešto ozbiljnije. Samo neka tako i nastavi biti sve dobro! 

Starim, ostavi se interneta, samo ćeš se iznervirati bezveze, a to ti fakat ne treba. Samo pozitiva, sve bu bilo super!

ivf_mommy
    29. Siječanj 2016. 22:05

Splitske cure, ja neću sutra doći na kavu. Oprala me viroza,  povraćam i imam proljev. Baš se ne osjećam dobro.. Jako mi je zao, baš sam se veselila. Lipo se izgustajte i napricajte. Nemojte da bude mutava kava 
    Ljubimo vas

..da nema nade, srce bi prepuklo..

inaj
    29. Siječanj 2016. 22:07

http://m.ebay.com/itm/Winnie-The-Pooh-Decals-Kids-Bedroom-Baby-Nursery-Art-Decor-Room-Wall-Stickers-/401002368099?nav=SEARCH

Cro tko da odoli ovim slatkicama, ja imam dva zida za ukrasit i jedan ce sigurno biti sa winnie

• kokolo5
    30. Siječanj 2016. 09:21

Dobro jutro cure,
    Rozalija, žao mi je što si se toliko izmučila za tako kratak pregled.ali najbitnije da je sve ok-neka se tako i nastavi! Inaj, bas lijepo od tebe št si joj pomogla i odvezla je
    Starim jesu li gotovi nalazi? nadam se da si se bezrazložno sekirala i da nije u pitanju ništa ozbiljno...i da ćemo bezbrižno uživat uskoro na kavici  vidimo se?
    Ivf a joj draga, baš mi je žao... nadam se da ćeš brzo ozdravit, i da će bit još prilike za kavicu 
    Ostale ST cure- dolazite?

bettyboop_st
    30. Siječanj 2016. 09:26

Dolazim, i jos  se ne znam
     vodit li pasa sa sobom.Solo smo doma, MM je isa na Brac, a ja bi tribala malo prije 11 doc na Znjan,pa sam mislila,povest i pasa, da ga malo prosetam boji li se neka st cura psa? on ima 5 kg, mal je, al kad  je strah u pitanju, ne bira velicina 

• kokolo5
    30. Siječanj 2016. 09:36

Betty, ne znam za druge, ali što se mene tiče- povedi!

Mama3put
    30. Siječanj 2016. 09:40

Jutro!
    Dolazim i ja kako za sad stoje stvari ☺
    Psa se ne bojim ako ima 5 kg

Sanjarka88
    30. Siječanj 2016. 09:48

Samo brzinski da potvrdim dolazak  i pas ne smeta 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    30. Siječanj 2016. 10:00

Oo, splitska kava! Cure, uživajte. 
    Inaj, bas lijepo da si Rozaliju dočekala i otpratila. Baš lijepa gesta. 

Mi odosmo na Sljeme, nisam bila dva mjeseca sigurno. 
    Danas punim 25 tjedana, bas se dobro osjećam. Tlak mi se stabilizirao skroz, kuzim i da mi ne treba vise 9-10 sati sna, budim se nakon 8. 

Jucer sam napokon otvorila vreću s robicom koju mi je proslijedila šogorica. Uopce nisam znala da sam skroz opskrbljena za prvih 6 mjeseci (pretpostavljam da je ovo dosta). Bitno da ja kupujem bodiće bez da sam uopće pogledala da li trebam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.