Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    30. Siječanj 2016. 10:01

I evo fotkica prije polaska: 

Kako vi napredujete, slike na sunce!

• kokolo5
    30. Siječanj 2016. 10:12

A daaaaj Maja, ubijaš me...danas pijem samo vodu i to si prevalila više od pola trudnoće!

Majadila
    30. Siječanj 2016. 10:21

Kokolo 
    Brijem da je zasluzna cinjenica da je prva trudnoca. Taj malac se fakat muci da si napravi mjesta za rast. 
    Mislim da ovak stoji u trbuhu

bettyboop_st
    30. Siječanj 2016. 10:30

Maja  bas si slatka toliko zarko zelim doc zivit u Zege, da se nadam, da ce se ostvarit.Obozavam ga Sljeeeeme, divota

Starim pas izgleda ko gremlin, nadam se da nece bit problema 

Cro262
    30. Siječanj 2016. 12:09

Majo, idete pjeske gore? Svaka ti cast, uzivajte! 

St cure, uzivajte na kavici! 

Inaj, jutros sam gledalanaljepnicei totalno sam neodlucna kojami se vise svida pa sam odustala...

Cure, jeste razmisljale o radosnici? Dobila sam onu od babimila ili cega vec ali bi htjela neku postenu, lijepu veliku aiskreno ni jedna mi nije zapela za oko...prijedlozi?

zabica25
    30. Siječanj 2016. 14:02

jeste li imale glavobolje u trudnoći?
    Kak ste ih rješavale? Ja već 5. dan ludim jer mi nikako ne prestaje

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• kokolo5
    30. Siječanj 2016. 15:33

Starim hahaha,a skoro! Lipo smo se napričale, ne znam kad sam zadnji put ovoliko dugo sidila na kavi a sad sam se lipo ubila u pizzi...jutros sam izvadila pureća prsa iz leda, namjeravala sam ih okrenut na grill tavi, ali cilo jutro sanjam o pizzi...i eto, napravila sam ju, malo kao zdraviju verziju radi malog, ali svejedno-pizza je pizza! a sad-ležarina 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.