Jutro cure,
ma ja ne znam što je to s tim poslom, ali me nikako ne pušta :( radila sam i na porodiljnom, pa non stop gužva na poslu, pa crtam kad maloga stavim u krevet... nema kraja... sve se nekako nadam da ću do kraja veljače izaći iz tog kupusa... krepana sam toliko da sam se jučer jednostavno iskopčala na kauču, zaspala na sat vremena ko da me neko isključio iz napona... plus svi kućanski poslovi, kuhaj, peri, čisti, briga za maloga... ljepo sam sad (valjda kad sam prematala malog) zaradila konjuktivitis, i plus me nešto užasno koža svrbi, jutro se pojavili i neki plikovi pa sam namazala kremom za guzu... sad je malo bolje
kokolo ja sam isto malome svašta puštala, i klasiku i rock... nekako mi je za njega bila najjača pjesma od simple minds alive and kickin... :D al je na kraju mali ipak ispao Major Tom jer je opsjednut zvjezdicama i mjesecom :D
Sanjarka, dogovoreno!
A daj gle šlapice.
Cro, kak dva tjedna? Pripazila sam dan prije, od ugljikohidrata sam jela svoj mix zobenih za dorucak (to mi je standard godinama) i za rucak od priloga je bio batat s mesom. Kasnije kroz dan ostatak od rucka i u 19 jos kikiriki da me drzi sitom. I dan prije toga sam isto bila okej, samo sam uzela i Corny kroz dan.
Ma meni je s tim junkom kao zacarani krug - sto ga vise jedem, to me vise trazi. Cim ga izbacim na par dana, postajem potpuno imuna na njega i ni ne sjetim se da na svijetu postoje cokolade.
Al doma za dorucak uvijek radim nesto "slatko", najcesce su to ili zobene ili griz, a to zasladim ekstraktom stevije.
http://www.ebay.com/itm/new-infant-Toddler-Baby-Girl-Boy-soft-sole-Crib-Shoes-sneaker-size-0-18-months-/111741832002?var=&hash=item1a04550b42:m:m_ThNza8x71yaRSyebYHN1Q
evo linkić
al ima ih na svakom koraku na ebay-u i razno raznih drugih preslatkih
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Majo odvalila sam ono : " a daaaaj nisam baš toliko" ahahahah, odvalila, kraljice!
i ti se skoz zdravo hraniš vidim ja, ne jedeš krafne kao mi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, da, veliku muku mucim s alergijama, i nadala sam se da ce mi se u t smiriti, ali nece ocito.. I sad se molim da bude zima sto dulje, kako bih sto krace pila lijekove.. Jer ako sad sve krene, pa dok ne procvjeta.. Ima da sam 3 mjeseca na lijekovima, a to je bas jako puno za trudnicu.. Morat cu pulmologu..
Majadila, jel bi dosla meni kuhati? Ja ti platim, samo da ne moram izmisljati ruckove... A tvoja me hrana bas mami... 😉😉
Crazy, radis za arhitektonski ured, jel? Ajde, dobro da znam arhitekticu, trebat ce nam ubrzo. 😉😉😉
Hvala cure na cekanju nalaza sa mnom.
CrazyPuppet, nije ti lako. Jos si u ovim ranijim tjednima kada je umor pristutan i da samo stojis i dises cijeli dan. Eh, kolko sam tada spavala...
Rad od kuce je cesto dvosjekli mac.
Sanjarka, znam ja odvalit po pekarskim proizvodima, ali najcesce to povede za sobom "sto je meni ovo trebalo", jer se automatski krenem osjecati ko jedna velika krafna. Najbolje se osjecam kada jedem zdravo, to mi je bas gust.
Ali kad nastupi umor ili neki stres, onda samo gledam di je sto ugljikohidratno.
Majadila, kaaaaj? Koji komentari....super si se još i skulirala i samo nasmijala, a kaj imas napraviti s njima... A da, kad citam kaj si jela, ne cudi me rezultat, pa ti se skroz zdravo hranis, ja toliko secera i nezdravih stvari dnevno unesem u sebe da bi valjda dva tjedna trebala biti na ciscenju organizma...
Sanjarka, tnx!
Sortiraj odgovore
Najstariji