Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozalija
    29. Siječanj 2016. 17:30

Lijep pozdrav. Evo ja sam jučer bila u Zagrebu. Upoznala sam Inaj koja me odvezla do bolnice sv. Duh i strpljivo je sa mnom čekala jedan sat za uzv i odvezla me natrag do autobusne. Hvala još jedamput.  Ja se ne bi snašla tamo. Vozila sam se tamo i doma dva sata u autobusu, jedan sat sam čekala za uzv, a izašla sam van za 5 min. Bio je neki stariji doktor koji je jedva čekao da me se riješi. Pokazal mi je bebu na uzv, rekel je da je sve u redu, da maše rukama i nogama, dal mi je sliku i to je to. Onda mi je ipak izmjeril nuhalni nabor koji je 0.3. Moj ginekolog mi je rekel da ako bude nuhalni nabor dobar, da onda ne moram na punkciju. A on mi je rekel nek odma idem vaditi krv pa ako bude i to u redu, da onda ne moram na punkciju. Ali ja nisam išla jer to dođe 300 kn. Ja mislim da onda nema potrebe da idem na tu punkciju jer sam čitala da je tu veći rizik od amniocenteze. Drugi tjedan idem na pregled pa budem pitala svojeg doktora. Jer me on jedino zbog godina htio poslati tamo na punkciju, ali su mu rekli da prvo moram na uzv i ako bude nuhalni nabor mali, da onda ne moram na punkciju. Stavila bi sliku od uzv, ali ne znam kak se stavljaju slike. Beba je duga 6 cm i baš se lijepo vidi.

url=http://lilypie.com]

Cro262
    29. Siječanj 2016. 18:11

Bokic ljetnice, vidim da nisam puno propustila pošto forum nije radio. Mene će ovaj posao satrati, ja jednostavno ni ne stignem misliti na to da sam trudna, srećom pa me mala podsjeti jer je počela dovljati sve češće. Ali ono, pita me mm jesam li gledala krevetic, naljepnice za zidove, ovo, ono a ja nistaaa, na poslu ne stignem, doma sam preumorna...poludit ću! I onda mi netko kaže da neka uživam u trudnoći. Ok, veseli me anomaly scan na koji idemo u pon popodne, jedva čekam :) 

Sanjarka, tnx na linku, morati ću nabaviti i ja neke fora! 

Dunya, vidis, vidiš, a ja se pitala zašto kisem ko luda zadnjih par dana, ali nekako mi se ipak čini prerano za alergije, pa to svake godine počne sve ranije i ranije. Prvo sam bila alergična samo na ambroziju, sad nema na što nisam...

Rozalija, ja više nisam pohvatala, koji je onda bio razlog dolaska u ZG? Uzv i nuhalni? To ti nisu mogli raditi negdje kod tebe da ne moras raditi toliki put? Sorry možda sam nešto krivo shvatila ali sam mislila da ćeš danas napraviti više pretraga pa sam malo zbunjena...

Inaj, ja našla u svojim plodinama vel 9-12mj iako su bila samo dva kompletira, ostalo sve veće. Za te pare sam uzela, računamo kad se umalja od hrane ili ... da imam za presvući. 

A sad idem čitati Majin blog, nakon nekoliko napolitanki, sokova i kolača danas...

zabica25
    29. Siječanj 2016. 18:33

ej...
    ne znam koja je što napisala jer nisam čitala. 
    Tek sam maloprije došla iz ZGa jer je danas bio pismeni ispit za stručni. 
    12.2. nastupam sa satom i usmenim...ovo danas je bilo dobro :)
    Nadam se da ste ok :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    29. Siječanj 2016. 18:53

Cro super za bodice,frendica i ja bile na lanistu u plodinama i nasle samo onu velicinu....
    Kakve naljepnice trazis,ja nasla na ebayu lijepih!! Sejvala sam si neke sa winnie the pooh i druzinom

inaj
    29. Siječanj 2016. 18:55

Rozaliji ne na uputnicu pisalo dijagnoza kao rizicna trudnoca i da se trazi pretraga uvz...kak je usla u ordinaciju tak je i izasla u roku minute....njezin doktor je valjda mislio da ce malo.bolje napraviti uvz ...a ono nista od toga

inaj
    29. Siječanj 2016. 19:12

moram staviti..ova naljepnica mi je premedena  http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Bedroom-Removable-Bear-Nursery-Girl-Art-Decal-Wall-Sticker-Docor-Supplies-/201426005440?hash=item2ee5ecedc0:g:kcgAAOSwgNRV8j4E

Mama3put
    29. Siječanj 2016. 19:54

Fino sam rekla da necu nista istrazivati po netu i neda mi .... mira
    Prvo idem vidjeti jel se stvarno duze ceka nalaz urinokulture ako se nadu neke bakterije i naravno da je istina a onda citam sta se moze desiti od pojedinih bakterija i sad sam toliko u bedu kad sam procitala neke stvari da cu sutra s tolikim strahom zvat za nalaz... uzas!!

anna_bella
    29. Siječanj 2016. 21:07

Starim ja sam se u prvoj trudnoci od samog pocetka borila sa raznim bakterijama i bas sad gledam neke stare nalaze urinokulture gdje su mi u 6.mjesecu trudnoce nasli candidu. Dobila sam klavocine i sve je bilo super. 
    Sada mi je u 7tt bila izolirana ureaplasma i dobila sam sumamed i sve je u redu..
    Bolje ne citati po internetu jer se samo nazivciras, a sada ti to najmanje treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.