Ajooooj patikeeee divneee!!! E da , kava- sveki čuva mališu, potvrđeno
Jutro zenskice!!
Ja jutro zapocela setnjom s pesicom, i otkad dosla doma, ne prestajem kihati... Uzas.. Pelud lijeske je vec u zraku i ja reagiram.. Vidim da cu, koliko god to ne htjela, biti na lijekovima... 😕😕 Moram vidjeti sta ce mi dr reci..
Sanjarka, ocito su Zgb i St zamijenili klimu jer je ovdje sunceee, nije hladno, bas divan petak!!
Koloca na kraju nismo sastavili, jer smo se vidjeli tek u pola 10 nvcr i uspjeli porjeckati i to oko mobitela (mm je cudna biljka po tom pitanju- telefon mu je smetnja a ne prednost), tako da smo, jeli burek i raspravljali o mobitelima. I kad je doo vrijeme slaganja, bilo vec 10 sati, pa smo rekli some other day...
Za vikend cemo u miru, kad slozimo, stavit cu vam sliku da vidite.
Vidim da vas bas dosta ima u Zadru, ja obozavam taj grad i jedva cekam 09. mj da idemo dolje. Jedino ako se ne uputimo ua Uskrs, sto bi isto bilo divnooo..😍😍😍😍
Mi cemo ove godine preskociti kupanje s malenom, ali iduce ljeto cemo se kupati. Ne znam koja vise, ona ili ja, ja obozavam more. Tata je vise za hlad, sto mi je super, on ce se s njom zabavljati a mama ce loviti boju 😉😉 na Piniji u Petrcanima... Hjoooj!!!
S krafnama ste me tako nabrijale da sam jutros evo, kupila 4 komada. Do kad ce prezivjeti... Ne znam... Do rucka ce dvije nestat, kako god, sve se bojim.. 😂😂😂
Maja, javi nalaze ogtt-a, bas me zanima kakvi su.
Ty, tebi je bolje da se ubrzo javis!!!
Dobro jutro ženske!
Majadila, pa to je super nalaz! Kaj nisi dva tjedna jela slatko? Svaka ti čast!
Sanjarka, preslatke su ti patikice, šalji link!
Hvala na info za Plodine, ja ću danas po njih, cijena je nikakva a dobro će doći za presvuci, od viska glava ne boli.
Napisem jedan post, sest novih izade..
Sanjarka, tenke su prave sminkerske!! Morat ces ga dovesti u Zgb, moze? Da se upoznamo!!
Super nalaz 👍
Patikice su bas sjatke,jesi vidjela u Pitarela patikice hehehe nemoj me kasnije vikat
Ej ja nemam pojma gdje je taj cukarin na Znjanu,kraj cega? I u koliko sati 😶
Dunya baš imaš problema sa alergijom? bed
e sad, neka svađice, nego kako se pomirite sad kad ne koristite glavni pomirbeni alat? :D
4 krafne?? javi do kad su izdržale hahhaha!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji