Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    27. Siječanj 2016. 18:16

Sanjarka, samo skromnih 153cm... :(

Malakoza, užas kaj se moras vratit na posao. Nadam se da će tamo biti koliko toliko OK prema tebi i da će sve proći u najboljem redu. Drži se i samo polako, nemoj se forsirati. 
    Sve vi koje placate uzv kod soc gin, uopće mi nije jasno kako i na temelju čega, ja svoju trudnoću vodim u dz i ništa ne plaćam nikada, osim nekh lijekova, ali to je zato što nemam dopunsko. Ako želim otići na uzv pvt odem i platim, moj ginic nema ništa protiv toga jer i sam ima pvt ordinaciju, istina u dz odraduje dobar dio posla što se tiče i telefonskih razgovara i pisanja uputnica, ali preglede ne obavlja. Meni to smeta samo zato što znam čekati ko kreten dva sata na pregled, ali ni kad ovog prije koji je bio samo soc nisam manje čekala tako da se neću žaliti. Meni je lik skroz ok, sestra je smušena, a i više sam ja sama kriva što ga ne pitam što me zanima, a on ne čita misli da zna što bi ja sve htjela znati pa redovito odem doma sa hrpu neodgovornih pitanja...

miska
    27. Siječanj 2016. 18:39

Dunya meni je teta med sestra kod ljecnika opce prakse i dr. uvijek uvazava nalaz specijaliste, bilo to privatnika ili ne i nikad u 20 god nije imao problema jer nalaz ima u kartonu s pecatom i potpisom i to mu je pokrice. Tako da je taj stav ispisivanja na vratima da ne prima nalaze privatnika..ne znam kako bih ga nazvala, najprije glupost!
    A sto se tice moje gin naravno da mi se neda povlacit s prijavama jer nije da je dobila jednu pa i dalje radi i naplacuje ultrazvuk i tako vec 10 god otkad ja idem tamo! Nikome isto tako nije cudno sto joj svaka sestra ostane cca godinu dana pa da otkaz, al to je ta dr. koju se ne dira i to je to. Ili potrpis ili ides privatno ili se uz puno srece prebacis kod nekog normalnog!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.