Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    27. Siječanj 2016. 19:19

Kokolo nisam te kopirala s endokrinologom, stvarno sam i ja isla privatno jer mi se isto nije cekalo 3 mjeseca na pregled 

Btw nije mi vrag dao mira pa isla zvat tetu, jos je u ambulanti pa sam dr kaze ovako...  Svaki nalaz specijaliste je valjan bez obzira da li je raden privatno ili socijalno i to potvrduje svojim pecatom i pecatom zdravstvene ustanove u kojem je pregled obavljen i pravno je valjan pred svakom inspekcijom.

• kokolo5
    27. Siječanj 2016. 19:19

Aurelija na žalost ništa ne vidim a baš i mene zanima... iako mislim da je Dunya u pravu s ovim zadnjim što je napisala-da socijalac nije dužan priznat nalaz...da vjerojatno nije dužan, ali smije...i to se na kraju sve lomi preko leđa pacijenta jer oni iskorištavaju to pravo kako im se ćefne

Aurelija
    27. Siječanj 2016. 19:25

Ja sam kod soc. gin, meni svejedno, ali zaintrigirale ste me sad i baš me zanima službeni odgovor! 

• kokolo5
    27. Siječanj 2016. 19:29

uspila sam dešifrirat zadnju rečenicu samo:
    ''dakle, ugovorni doktor Zavoda procjenjuje sukladno medicinskoj indikaciji opravdanost preporuke neugovornog doktora'' 
    napominjem da nisam sigurna u pojedine riječi, koristila sam neki program za izoštravanje, ali jako je loša rezolucija...iako sam na kompu, ne vidim skoro ništa.

Aurelija
    27. Siječanj 2016. 19:30

Haha moš' mislit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.