Kokolo nisam te kopirala s endokrinologom, stvarno sam i ja isla privatno jer mi se isto nije cekalo 3 mjeseca na pregled
Btw nije mi vrag dao mira pa isla zvat tetu, jos je u ambulanti pa sam dr kaze ovako... Svaki nalaz specijaliste je valjan bez obzira da li je raden privatno ili socijalno i to potvrduje svojim pecatom i pecatom zdravstvene ustanove u kojem je pregled obavljen i pravno je valjan pred svakom inspekcijom.
Aurelija na žalost ništa ne vidim a baš i mene zanima... iako mislim da je Dunya u pravu s ovim zadnjim što je napisala-da socijalac nije dužan priznat nalaz...da vjerojatno nije dužan, ali smije...i to se na kraju sve lomi preko leđa pacijenta jer oni iskorištavaju to pravo kako im se ćefne
Ja sam kod soc. gin, meni svejedno, ali zaintrigirale ste me sad i baš me zanima službeni odgovor!
uspila sam dešifrirat zadnju rečenicu samo:
''dakle, ugovorni doktor Zavoda procjenjuje sukladno medicinskoj indikaciji opravdanost preporuke neugovornog doktora''
napominjem da nisam sigurna u pojedine riječi, koristila sam neki program za izoštravanje, ali jako je loša rezolucija...iako sam na kompu, ne vidim skoro ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji