Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    27. Siječanj 2016. 16:58

Malakoza ovo vracanje tebe na posao je grozno.. Pa uz te kontrakcije bi trebala ipak mirovati, barem djelomicno, a ne raditi...
    Eto, Njemacka... Ty, citas ovo? Njemacka, ovo, ono.. Kod nas bi te dr ostavio kuci, nitko ne zeli ma dusi imati takvu vrstu "komplikacija"...
    E a dajte da vas pitam, kako vama dolje privatnici mogu dati uputnice? Pa meni tu ako privatnik da neki recept, moram lijek platiti po punoj cijeni, a o izdavanju uputnica da ne pricam...

uykmyjh
    27. Siječanj 2016. 17:12

Je, pitala me ova u koje sam privatno, i kad sam joj rekla neznam to je bilo to, zapisala "ne sjeća se" i nastavili smo dalje. I to mi je jedini ginekolog, nisan ih imala 100. 

Nego šta će nego objasnit, šta bi ja tribala šetat od čovika do čovika pitat šta će mi određeni doktor radit? Ne razumin te :) Al nebitno ajd. Jadna Hrvatska i ljudi u njoj. Navikli da ništa ne ide kako triba i pomirili se s tim. Umisto da se svi dignu na noge kad nešto nevalja...

miska
    27. Siječanj 2016. 17:37

Dunya naravno da sam sigurna, znam sto sam cula jasno i glasno, i znam da je mogu prijavit i radi toga sto ne izdaje racune ali isto tako znam i da ima dobru pozadinu kad se sve to usudi radit i to dosta javno, a meni se ne zaje s prijavama! Slazem se da ima svakakvih zena, naravno! Samo ako sam ja ok prema tebi ocekujem da si i ti prema meni jel!? Doduse ja nemam nekih posebnih konflikata, jedino eto nije mi jasno kako me sestra jos ni jednom nije vagala/mjerila tlak, ali ima zena koje se masovno zale na nju i na to da je bezobrazna. 
    Sto se tice nalaza od privatnika, ne razumijem zasto nebi prihvatili. To je isto ljecnik i duzan je ispostovat ljecnicku etiku bez obzira dal ga platis ili ne! Onda nam privatnici niti ne trebaju i apsurdno je da imaju dozvolu za rad ako njihova misljenja nitko ne smije uvazit.

Aurelija
    27. Siječanj 2016. 17:59

Slažem se s Dunyom ovdje, dr odgovara za svaki recept i bolovanje koje otvara, zamislite da ste vi taj dr i sigurno ne bi na neviđeno pisali, tj prema nalazu nekog privatnika kojeg ne poznate, moze napisat što hoće. Zato uopće ne kužim taj koncept vođenja trudnoće privatno, samo komplicira stvari 
    Meni moj dr isto nije savršen, ali zato ako tražim drugo mišljenje ili detaljni pregled, odem privatno na jedan-dva pregleda, a ostalo kod njega.
    Malakoza, kako misliš imas samo 4 tj bolovanja?? A šta ak neko mora ležat bolnici 2 mj? Svašta, razočarala me ta njemačka! Sretno ti na poslu, baš mi je žao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.