Ja sam još prije otišla kod svoje doktorice i sestra mi je tamo rekla da ona ne može dati uputnicu... Al da kad je nabavin da mogu doć kod njih izvadit krv... Niš meni više nije jasno ><
Od danas ću se opet rjeđe javljati :(
Sutra se vraćam na posao. Unatoč kontrakcijama, povraćanju i niskom tlaku.
Živjela Njemačka!
Ginekologica mi moze dati još maksimalno 4 tjedna bolovanja pa ću vidjet kak će bit na poslu. Sad sam kolko tolko došla sebi u ova 2 tjedna pa ne želim sve ispucati nego čuvam kad će bit potrebno.
Izdala mi je potvrdu o zabrani rada aaaali...ona vrijedi samo ako me poslodavac sam pošalje doma. A neće. Jer im trebam. U tom piše da mogu nastaviti raditi ako mi osiguraju rad na mjestu bez dizanja tereta većeg od 5kg (pacijenti khm?), bez kontakta s infekcijama (vidi prethodno) i van zone zračenja (to mi je glavni opis posla).
Znači mogu me staviti na prijem ali za to imaju osoblje, ali i to mi je gore nego npr rad na ct-u jer da sam to htjela radit, išla bi za sekretaricu.
U glavnom. Beba je živahna, potvrđeno curka. U 20 min pregleda bila je mirna ravne 4 sekunde. Doktorica je rekla da već dugo nije vidla takvu bebu akrobata. U jednom trenu se doslovce preklopila tako da su joj noge bile paralelne s tijelom. Kaziprstom je pikala po pupcanoj vrpci i u jednom trenu isplivala iz ekrana pa ju je doktorica tražila sondom po trbuhu. Baš smo se nasmijali. Sad znam sta radi kad ju osjetim u trbuhu. Micica moja mala. I ima 330 grama i savršeno razvijen mali i veliki mozak, sve komore srca, zelucic i mjehur funkcioniraju besprijekorno tako da sam presretna.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Al žalosno je da se soc.gink. tako ponašaju...svi ocekujemo normalan i ljudski pristup...očito vrijedi ona plati pa se rugaj...nažalost...
Dunyasha aplikacija mi se resetirala na kojoj sam to pratila prije nego sam ostala trudna i kad sam kod privatne gin rekla da se ne sjecam zadnje mjesečnice rekla je nema veze. I to je bilo to. Odakle ja znam da ja to moran imat spremno kad mi nitko nije rekao? Nego svi odma bezobrazno na mene? Nisan ja morala ništa imat pripremljeno jer zovem prvi put da je pitam za informacije i kako to sve ide. Ništa se ne mora, mora se jedino umrit ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji