Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    27. Siječanj 2016. 15:08

Mene je moja privatno odma izvagala i izmirila tlak, urin nisan odma mogla pa je rekla nema brige, sljedeći put. Normalna je i opuštena i svaki put kad je vidin ulipša mi dan... I napravila mi je cili photo sesion kad san bila na uzv zadnji put. I sve mi objasnila od A do Ž... A ovu bolesnicu telefonski zovem da pitam šta sve triba jer NEZNAM, kako ću znat kad je prvi put kontaktiram. Onda me iznapada... -.-'

uykmyjh
    27. Siječanj 2016. 15:38

Aurelija mogla je ona mene pitat šta god oće, sve bi joj rekla. Ja san je odma pitala kako to sve sad ide pošto imam privatnog, a ona se počela bezobrazno ponašat. Neznam tko im nabije tolike komplekse... Ja san samo išla obavit normalni razgovor i pokušat dobit uputnicu za vađenje krvi. :(

miska smiješno i tužno.... Ako im je težak taj posao, šta nisu u startu promijenili. Nije smak svita, a na silu radit posao na kojem živčaniš i iskaljuješ se po trudnicama nije nikome u redu... Ova mi se više čini da je pred mirovinu i da je nije briga kako je drugima, samo da završi s poslom šta prije.

Mama3put
    27. Siječanj 2016. 15:51

Sandrich to da ti netko nekog preporuci ti je isto loto,moja dr je meni super tebi mozda nebi bila a recimo svi vole otic u cito jer tamo je navodno vauuu (ono cim je skupo super je) a u cito mi ide jedna prija i dobila samo jednom sliku sa uzv a ni u 21 tjednu joj ne zna rec spol,zadnji put kaze mozda je pisulinac a mozda i pupcana vrpca 😂 al on njoj i dalje najbolji!! 
    I sta te briga za tu ne kuzim kad svejedno ides privatno? Privatnik ti isto moze dat sve moguce uputnice i ostalo ako zeli a onda se i upises kod tog privatnika kad bude mjesta

Aurelija
    27. Siječanj 2016. 15:56

Neki privatnici nemaju uopće ugovor sa hzzom... Pitaj svoju privatnu gin. da li ona može preporučit nekog socijalnog gin koji bi ti davao recepte po njenoj preporuci. Znam da neki privatnici tako funkcniniraju - imaju dogovor sa nekim preko hzzo-a i stvar riješena!

inaj
    27. Siječanj 2016. 16:04

Mislila sam da sam jedina koja neznam reci u kojem sam mjesecu trudnoce,ja kazem u kojem sam tjednu trenutno znaci 16 tt

Moj ginic je jasno i glasno izvjesio na vrata od ordinacije da ne prihvaca nikakve nalaze ili misljenja privatnika ....da samo prihvaca nalaze iz bolnice....pa eto ...pa sad ti cekaj da dodes na red u bolnicu

• kokolo5
    27. Siječanj 2016. 16:13

Sandrich rado bih ti preporučila,ali nemam pojma ni jednog socijalnog u Splitu...ja vodim privatno, moja socijalna je u mom rodnom mistu-ja njoj pošaljem mailom nalaz privatnog ginekologa, na kojem se vidi koje uputnice traži i ona mi uredno sve to ispiše...bez da se i vidimo (mama mi pokupi) a za ove 'opće'  nalaze (krvna slika, urin itd) nekad tražm uputnicu i kod doktora opće prakse...isto mi ne radi probleme.

uykmyjh
    27. Siječanj 2016. 16:15

U cito poliklinici i jesam upisana, al ona mi nemože kao dati uputnicu za vađenje krvi jer to mora opći gin... Tamo je stvarno vau :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.