Zene drage, nastavimo mi ovako, do poroda cemo naucit cijeli zakon hzzo-a...koji u biti ne postoji jer svi sve mozemo i ne moramo
Tako da vi koje ste pokusale bjezat iz radaone i niste toliko lude, mozda ste i mogle doma i niste trebale rodit!😂😂😂
Predzadnji odlomak:
Sljedom (neceg ne vidim) odredbama Zakona kao niti bilo kojim opcim aktom Zavoda NIJE utvrdeno da izabrani ugovoreni dr Zavoda NE MOZE osnovom nalaza neugovorenog dr specijaliste izdati upitnicu, recept ili drugu dokumentaciju za koristenje zdravstvene zastite na teret zdravstva obaveznog zdravstvenog osiguranja.
Covjece ja sto je losija rezolucija to bolje vidim, i to jos preko mob
A jesam potaknula temu, ovak moj ginic je to stavio pismeno na vrata ordinacije i sam mi je rekao da mi nece vise priznavati nalaze privatnika....pitala sam njegovu sestru i rekla je da su dobili takvu odredbu od hzzo-a da je bilo laziranja nalaza i svega. I ja ovo sto sam bila na uvz kod privatnika nisam mu pokazala niti govorila o tome jer sam isla radi sebe same....
Moja doktorica opce prakse prihvaca nalaze koje sam obavljala privatno jer na tak nacin sam si ustedjela hrpu vremena....tako da znaci svaki doktor za sebe ima pravo na svoje misljenje....
Moja ujna je htjela zvati mog ginica i svadat se zasto ne zeli primiti nalaz privatnika ali po meni je bio fer pa je to izvjesio da svi vide i prime na znanje....pa ti kao pacijent imas pravo birati dali zelis biti njegov pacijent ili ne
Mene sad zanima druga stvar dali bi kao trudnica mogla otici na rtg zuba ili ne
Imam problema sa zubom, jucer mi je otvorila zub i toliko puta me je dirnula u zivac i cackala po njemu da su mi suze isle od muke....sad mi je stavila neki lijek valjda da umrtvi zivac pa trebam doci za tri tjedna....danas me muz pitao kak ce ona biti sigurna da mi je do kraja izvadila zivac ako ne vidi rtg snimku i kamo sve ide zivac.
Koja rasprava oko doktora :)
kokolo, ovo za zubare...nemoj mi ni spominjat... Bijela plomba se plaćala 100 kn (bez računa), a sad mi veli da je 300kn. Pa tko je tu lud...reći ću mu nek mi stavi žutu koja je besplatna.
Ionako ta bijela požuti s vremenom.
Moja ginek je privatnik, ali ja nikad ništa ne plaćam jer sam kod nje upisana. Za papu čekam 2 mjeseca jedino ako odmah hoćeš, plati 200 kn. Drugima zna naplaćivati UZV 100 kn. Naravno, sve to ide bez računa. Inače je ok, brine, uputi me, da mi uputnice i recept gdje eventualno doplatim 2,3 kn. Ja sam zadovoljna. Jedini što uvijek trebam čekati po 3 sata na red iako sam naručena.
Ja sam točno prije godinu dana imala cistu i išla na hitnu jer me poslala dr opće prakse budući da mi nije bilo dobro, M kasnila 2 mjeseca, a nisam bila T. Tamo mi napravili pregled i rekli nek se javim na kontrolu svojoj gienek. Prvo je htjela znati zašto sam išla na hitnu, a ne k njoj. Ali mi je ona dala uputnicu za betu, naravno, NEMA TRUDNOĆE! Odnosno, nije bilo...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja na tvom mjestu ne bih išla, moja frendica ozlijedila ruku u prometnoj, isto nije išla na rtg.
Sortiraj odgovore
Najstariji