Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    27. Siječanj 2016. 12:58

Ja citam redovno ove nase zimske bebe i zena trebala dobit curicu kad ono pisulinac 😀 ne kupujte plavo za decke a roza za curice vec neutralno da nebi bilo iznenadenja

Majadila
    27. Siječanj 2016. 12:58

Dunya, nije to nista zabrinjavajuce. Bilo bi da mozda da ides par puta dnevno na wc, ono da lici na crijevnu virozu. 
    Budi sretna da se stolica unormalila, jer je ovo sada redovno, svaka par dana nije. 

Što se tiče tjedni vs. mjeseci - ja sam to proucila jer me isto bunilo. 

Postoje dva nacina racunanja - 1. kalendarski (trudnoca traje 9 mjeseci i tjedan dana po tome), i to poznaje vecina ljudi koji ne kuze te tjedne, 
    2. lunarni (trudnoca traje 40 tjedana, svaka 4 tjedna je jedan mjesec - dakle 10 lunarnih mjeseci), i to kuze uglavnom ginekolozi, doktori i ponekad trudnice i mame 

Kad vas ekipa pita, najjednostavnije je ponuditi tjedne - ako ih to buni, onda im recite u kojem ste mjesecu kalendarski (jer ovo lunarno ne kuze) ili kada vam je termin pa nek racunaju sami. 

Znaci ja sam 24 tjedna (+3 dana), lunarno sam vec u 7.mjesecu, ali kalendarski u 6.mj. Kad me u zadnje vrijeme pitaju, najcesce im kazem kolko jos kalendarskih mjeseci imam do kraja, s tim se lako suzive. 
    Mnogo komplikovano 

Mama3put
    27. Siječanj 2016. 13:42

Eto duny vidis da je od juhe

Sanjarka a trece ce ti bit opet curica 😉 bolje ti je da nije plavo

Upravo mi stigao mail od bubamare,popusti ovaj tjedan za clanove,imaju benkice 2 komada u pakiranju 50 kn to nije puno a to mi bas treba

Cro262
    27. Siječanj 2016. 14:01

e sad ste me totalno zbunile sa tim mjesecima i tjednima, ja samo računam da sam jos dva mj na poslu i onda jos dva tjedna da rodim :D  Ako ću gledati po datumu zadnje m, 29.08. onda se još uvijek provlacim da sam u 4 mjesecu, ali ja smao kažem da sam ušla u 5. i gotovo, tj kažem ja u tjednima ali svi me onda zbunjeno gledaju i računaju. 

Dunya, ja se nisam smijala, ja sam redovito na wc-u a ako preskocim jedan dan mislim da nekaj nije ok. Znači po meni si se samo unormalila :)

Majo, po trbuhu ne bi rekla da si u 7mj, to mi izgleda jos tako daleko...

Sanjarka, tebe su ove kile totalno izbacile iz takta! I nemaš pravo glasa sa svojih 53kg!   Ostala t sa 60, sad imam 63 :)

zabica25
    27. Siječanj 2016. 14:08

Dan ljetnice moje :)

Starim, jako mi je drago što si doma u toplini svog doma, na svom kauču. I ja sam ti nalaze čekala 5 dana s urinokulture. Bušika ti je predivna, samo neka raste!

Ty, ti si prof. MAT, ne? Poslat ću ti poruku u inboks vezano za jednu knjigu.

Maja, kak Sanjarka veli, pimpek je pimpek...nemaš tu više kaj :)

Inaj, ja sam do sad bila 2 puta na pregledu i 2 puta na UZV. Rekla mi je ginek da se ne bi smjelo raditi više od 4 UZVa tijekom trudnoće zbog zračenja. Tako da sad ne bude dobila slikicu  

Crazy, dobro došla :)

Aurelija, hvala na kalkulatoru, po njemu sam -2 kg

ninocka, zanimljivo ime...a moja će curka biti Hana :) (ako bude curica)

Dunja, ne brini za WC. Ja prije T uopće nisam mogla ići 3-4 dana, nikako. A sad u T svaki dan čim se probudim. A probude me ti grčevi. Nismo sve iste.

Kod mene je MM primijetio kako su mi cicke narasle, puna sam plavih vena...Kaj se tiče djece, ja bih 2-3 godine razlike. Vidjet ćemo :)
    Kod nas je lijepo sunčano, prije sam bila u šetnji da malo razbistrim glavu od učenja. 
    U BUBAMARI su autosjedalice na akciji 15% od danas do 1.2. ako kojoj sad treba. Ja ću još malo pričekati, tj. reći ću svekrvi da to trebamo za bebača pa nek kupi jer je pitala kaj trebamo. 
    Imam jake glavobolje, stalno sam gladna, s lijeve strane ispod pupka me nešto pika, rezucka...za noge stalno zebe...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.