Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    21. Siječanj 2016. 14:31

Ista stvar, Hashimoto, hipotireoza, letrox 100mcg. . tsh ove godine oko 1 ili 1,5... Ostala trudna iz drugog pokušaja  :)

inaj
    21. Siječanj 2016. 14:33

Znači kod moje kume je očito još nešto problem a za koji se nezna...

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:35

meni je bilo rečeno da mi ne mogu garantirati da ću moć zatrudniti, ali ako ću spustiti  taj TSH ispod 2 i držat se terapije, ništa nije isključivo...  ja sam 7 mj nakon op zatrudnila, a 5 mj nakon op su mi nalazi bili ok.... imam odličnog doktora koji se jako brine za mene, čak mi se sam i javi i pita kako sam... ja se nisam opterećivala puno, znala sam kakva je situacija, i rekli smo i mm i ja sami sebi, šta bude, bit će, ako uspijemo, odlično,niko sretniji od nas... i eto, potrefilo nam se.... samo je stvar sa štitnjačom-redovno je pratiti i liječiti, a ako se neda liječiti i ako jako varira, van s njom.... mene je uništavala.. najprije sam dobivala kile od samog pogleda na hranu, a onda kada je podivljala u 4 dana izgubila 6kg, a jela 7 muških obroka dnevno.... tako da...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    21. Siječanj 2016. 14:36

Mislim da je kod nje malo i problem što ne prati redovno nego fula vadenje krvi i tak to kao ima posla ne stigne....

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 14:37

Malakoza, wooooow  Zbilja ti je dosadno, al neka, slika je zakon!

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 14:44

Imam i ja frendicu s Hashimotom koja je ostala trudne iz prve... Dok znam i neke kojima baš i nije išlo iz istog razloga, očito je dosta individualno, možda ima još neki razlog koji ni ne zna...
    moja štitnjača je kuc-kuc ok

zabica25
    21. Siječanj 2016. 14:45

MalaKoza, bome ti je dobar trbuh, svaka čast na slici! 
    Bruna, i meni ti se ljušti koža, samo na čelu. Imam puno mitesera po nosu i par prištića po čelu. Navodno će biti curka :)
    Sarlina, haha....i mi smo baš jučer pričali kako će bebica spavati kraj nas, rekla sam mm da bi ju on mogao zdrobiti jer spava ko ti. Ja ipak sve čujemo po noći.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.