Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    21. Siječanj 2016. 14:31

Ista stvar, Hashimoto, hipotireoza, letrox 100mcg. . tsh ove godine oko 1 ili 1,5... Ostala trudna iz drugog pokušaja  :)

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:37

Tynchy

Ista stvar, Hashimoto, hipotireoza, letrox 100mcg. . tsh ove godine oko 1 ili 1,5… Ostala trudna iz drugog pokušaja  :)

kod mene bio hyper, ja bila na Athyrazolu skoro godinu dana, ali kako on nakon god dana počinje jako utjecat na bubrege i jetru, morali smo odlučiti kako dalje... inače Athyrazol sam pila 6tbl/dan... sada sam hypo jer nemam više štitne...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    21. Siječanj 2016. 14:33

Znači kod moje kume je očito još nešto problem a za koji se nezna...

miska
    21. Siječanj 2016. 16:22

inaj

Znači kod moje kume je očito još nešto problem a za koji se nezna…

Meni je stitnjaca u 9 mjesecu bila podivljala, vrijednost tsh 10,15 do tad nisam znala da imam problem, i nisam imala nekih posebnih simptoma osim recimo umora i lose probave ali se nisam debljala. Svi ostali nalazi, ukljucujuci i ultrazvuk bili su sasvim u redu i nisam dobila terapiju jer je dr htio vidjet dal ce padat. Ja sam otisla na jednu akumpkturu i tada mi vrijednosti pocinju padat, prvo na 7, pa 3,14 i s tim sam zatrudnila nakon godinu i pol pokusavanja, ali mi je ginekolog dao malu dozu klomifena jer je ta stitnjaca ocito oslabila jajnu stanicu (ovulacije su postojale ali su bile lose) trenutno mi je tsh malo preko 2 i dalje nemam terapije!
    Tako neka se malo ona posavjetuje oko klomifena, jer sve utjece jedno na drugo i nema sto izgubit!

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:35

meni je bilo rečeno da mi ne mogu garantirati da ću moć zatrudniti, ali ako ću spustiti  taj TSH ispod 2 i držat se terapije, ništa nije isključivo...  ja sam 7 mj nakon op zatrudnila, a 5 mj nakon op su mi nalazi bili ok.... imam odličnog doktora koji se jako brine za mene, čak mi se sam i javi i pita kako sam... ja se nisam opterećivala puno, znala sam kakva je situacija, i rekli smo i mm i ja sami sebi, šta bude, bit će, ako uspijemo, odlično,niko sretniji od nas... i eto, potrefilo nam se.... samo je stvar sa štitnjačom-redovno je pratiti i liječiti, a ako se neda liječiti i ako jako varira, van s njom.... mene je uništavala.. najprije sam dobivala kile od samog pogleda na hranu, a onda kada je podivljala u 4 dana izgubila 6kg, a jela 7 muških obroka dnevno.... tako da...

inaj
    21. Siječanj 2016. 14:36

Mislim da je kod nje malo i problem što ne prati redovno nego fula vadenje krvi i tak to kao ima posla ne stigne....

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:39

inaj

Mislim da je kod nje malo i problem što ne prati redovno nego fula vadenje krvi i tak to kao ima posla ne stigne….

ja sam se jako angažirala oko redovnih kontrola, sve drugo po strani, vadila sam krv svaka dva tjedna i prema tome titrirali sa doktorom terapiju dok nismo  uspjeli dovesti u red... oko nje zbilja treba pažljivo jer ona ustvai regulira svime... ja zbog nje i sa srcem imala problema, prokrvljenosti, metabolizmom... hrpa stvari... a znam cure koje su zbog nje imale anovulatorne cikluse usprkos terapiji klomifenom...

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 14:37

Malakoza, wooooow  Zbilja ti je dosadno, al neka, slika je zakon!

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 14:44

Imam i ja frendicu s Hashimotom koja je ostala trudne iz prve... Dok znam i neke kojima baš i nije išlo iz istog razloga, očito je dosta individualno, možda ima još neki razlog koji ni ne zna...
    moja štitnjača je kuc-kuc ok

zabica25
    21. Siječanj 2016. 14:45

MalaKoza, bome ti je dobar trbuh, svaka čast na slici! 
    Bruna, i meni ti se ljušti koža, samo na čelu. Imam puno mitesera po nosu i par prištića po čelu. Navodno će biti curka :)
    Sarlina, haha....i mi smo baš jučer pričali kako će bebica spavati kraj nas, rekla sam mm da bi ju on mogao zdrobiti jer spava ko ti. Ja ipak sve čujemo po noći.

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:47

zabica25

MalaKoza, bome ti je dobar trbuh, svaka čast na slici! Bruna, i meni ti se ljušti koža, samo na čelu. Imam puno mitesera po nosu i par prištića po čelu. Navodno će biti curka :)
    Sarlina, haha….i mi smo baš jučer pričali kako će bebica spavati kraj nas, rekla sam mm da bi ju on mogao zdrobiti jer spava ko ti. Ja ipak sve čujemo po noći.

da, svi  kažu kad imaš problematičnu kožu da je cura- kao i prije nego se rodi mami uzima ljepotu :P... a mm navija za curu... pa sad, vidjet ćemo... :D

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI