Ja se dam kladiti da cemo na kavi u subotu pricati samo o trudnoci, bebama, porodaju i sl. 😉😉😉
Ja imam prijateljice koje imaju djecu, prvo vrijeme smo pricale vise manje samo o djeci, ali sto je vrijeme vise prolazilo na red dolaze i druge teme. A sad se uvijek dotaknemo djece, ali me isto nervira pricanje samo o djeci. Ja sam za t prvo rekla frendici za koju sam znala da me nece svaki dan mrcvariti pitanjima kako sam. I bilo je tako.
Ja se isto kao Majadila nadam da mi teme kao sto su kakica, cica, bljuvkanje nece biti jedine o kojima cu biti sposobna pricati. Ali mozak je zadivljujuca stvar, pa ako i bude, istrpit ce me moja okolina (mama, muz i najblizi) a s drugima cu se kontrolirati. 😂😂 Pa necu o cicama. 😂😂😂
GrumpyCat, dobro dosla. Pij duphastone i miruj. Krvarenje moze biti potaknuto mnogim stvarima, ali ako se ne pojacava ili nije popraceno grcevima, ne trebas previse brinuti.
Zabica, jako si me obradovala ovim clankom o (ne)cijepljenju. Jucer je Betty pitala za cijepljenje. Ja sam u nacelu protiv. Jer mislim da nema potrebe u sterilno i zdravo dijete prvo nabubati otrove. Bilo bi okej da roditelji mogu, prije samog cijepljenja, provjeriti djetetovu krv, pa se ravnati prema time. Ali vidim da se situacija polako mijenja. Prvo su ukinuli obvezno cijepljenje protiv hepatitisa B, sad cijepe samo igrozenu djecu, a sas vidim da nece ni bcg davati posto-poto. I to mi je okej.
A s obzirom da sam ja recimo prebolila ospice s 8 mjeseci, dobrano cu se raspitati ima li moja cura kakvu zastitu zbog mog imuniteta. Pa ako ima, pricekat cemo s cijepljenjem do 2. godine. A je to opako cijepivo davati s godinu dana.. Uff...
Što se tice prehrane, ne smetaju vam voce i smoothiji, meni su radili uzasnu kiselinu, i sve kaj ima paradajza u sebi.....tek sam u zadnja dva tjedna uspjela ponovo voce jesti....
Jucer bila kod ginica i nije im bilo svejedno da jos imam mucnine i povracam, sestra je mislila da nebudem doma mogla doci....hehhe a meni tako svaki dan od pocetka trudnoce....
Sto se tice prijateljica sa djecom ,imamo jedinu frendicu u drustvu koja je zatrudnila na faksu i brzo imala jedno dijete za drugim, uvijek kad se cujemo pricamo o svemu, nije sva u djeci jedva ceka da prica o necemu drugome jer nazalost dugo je bila doma sama s djecom i cuvala ih dok je muz radio
U njezinom slucaju je muz bio problematican!!!On je svugdje isao gdje je htio a ona nek doma cuva djecu jadna,kad je dosao doma s posla ...pa se jadan morao odmoriti...pa vikendima odlaziti na probe benda....a ona sama....s djecom...
Vi koje imate vec djecu kak ste to uspjele urediti,taj odnos da imate neko vrijeme i samo za sebe,jasno mi je kad je dijete jako malo da nema nikud mrdnut....a malo kasnije....frendica nikud nije mogla ako nije uzela djecu sa sobom, nama ostalima to nije bio problem....bilo nam je draze da ona bar malo izade iz kuce i da se druzimo....ja svog muza i dijete mislim malo drugacije odgojit...ako ce on imati pravo na teretanu i pivice ,smatram da imam i ja pravo se malo maknuti od kuce
Inaj riješila sam tako da sam bila sama godinama :D
Ugl. nemam iskustva na tom području.
a sad ćemo vidit, nije mm neki tip s puno hobija i razloga za izbivanje iz kuće. Tu i tama koja obveza, kavica, pivo.... čisto ok
e sad vidit ćemo tek kako će bit kad dođe malac. Iskreno preko tjedna ne očekujem čuda od njega, jer stvarno puno radi i bude umoran.... i rano zaspe itd.
al zato će bogme dati svoj ulog preko vikenda i od toga ne odstupam.
tada će biti i vrijeme za mene.... preko tjedna odavno nemam vremena za sebe i s tim sam se pomirila.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moja mama je kat ispod, i hb na tome. Nitko tko nema iskustva ne može znati koliko to vrijedi. Ma da su bar u istom gradu s vama.... ovo moje je već privilegija.
Nije to samo kad su mali, di je ono kad krenu u školu pa neznaju tko im glavu nosi a kamoli doć u praznu kuću doma i tako....
živjeli starci!
Peppe ajme divan je tako minijaturni. Moj je ko da cu sutra rodit. Jos ga nisam stavila hahah. Mozda u subotu kolektivno slikamo trbuščiće 😀 ili u mom slucaju trbusinu.
Starim i ja se slazem da je najmanje price o kakici. 😆
Sto se muza tice, moj je divan. Nisam bas za neko cesto izbivanje, ali kad zelim otici, nema nikakvog problema. Za pomoc po kuci apsolutno sve osim kuhanja. Zaista da se ne ureknem, kuc kuc. Iako jako puno radi, nekad i po 15h dnevno, svejedno je tu za nas uskoro svo troje. Kad je mala bila beba, znao je u 9 s njom ici van u setnju da ja spavam iako je dosao kuci u 5-6 h ujutro. Ima puno razumijevanja, isto tako ja nemam problema s tim da on ode s deckima negdje posto ionako spavam. Kompromis je i u braku zakon 😁😁 sta je rec, puna sam kompromisa.
Dunya ja vec mislila da cemo pricati o novim hlacama i onim ultravisokim stiklama iz Zare 😂😂😂😂 veselim se kavi definitivno 😙😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Inaj, to što pričaš o svojoj frendici ima veze isključivo s suprugovim karakterom, meni je to grozno i znam ja neke takve.. ne bi mi dugo izdržali haha
Svaka od nas si je valjda izabrala muža prema karakteru i do sad ga upoznala dovoljno dobro da zna da li se odnosi prema njoj kao prema partnerici ili prema sluškinji...Svaki normalan muž će sudjelovat u odgoju i čuvanju svog djeteta i "dopustit" partnerici da ima vrijeme za sebe.
Starim, nemoj sve ovo preosobno shvaćat, to je sve bila metafora ta "kakica", ko zna kakve ćemo i mi bit to su sve samo priče iz različitih perspektiva i ni jedna od nas naravno nije 100 % objektivna
Da da želimo kolektivne trbuščiće!
a to o kakici je virujem samo metafora! ja nisam nikad pričala o kakici okolo hehehhe
ako me baš brinula kakica ( a ne sjećam se da je) tu je google, i mama pobogu
Sortiraj odgovore
Najstariji