Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    21. Siječanj 2016. 13:50

Ono kad pospremis stan, opeglas ves i ne znaš kud bi sa sobom...

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

sarlina
    21. Siječanj 2016. 14:00

MalaKoza....suuuuuuuuper ti je stomak i beba hahahhahah....ali i velik lijep stomak...moj nije tako fino okrugal 
    Ten-začudo super...moja štitnjača se primirila, pijem šaku svega dnevno da ne nabrajam ali sve zasada ok....
    Odgoj - hahah i mene svi zezaju da ću biti najnježnija mama, a Kim najrazmaženije dijete - jer sam uvijek bila nekako strožija od mama (pa su dovodile djecu k meni na preodgoj hahahah)..
    Sinoć MM i ja pred spavanje, meljemo , on priča s Kim, a ja kažem - kako ćemo mi ne stavljat nju pored sebe?? Kaže on meni - pa ti kad zaspeš ko top možeš samo zdrobit jadno dijete -  nema teorije, ide u kinderbet buahahaha....ja spavam, hb, ko topčina još uvijek...

Majadila
    21. Siječanj 2016. 14:01

Ja cu poludit hahaha 

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 14:05

sarlina i ti si na nekoj terapiji za štitnjaču?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    21. Siječanj 2016. 14:14

Pa nisam jer mi TSH sada ok..inače imam Hashimoto koji se ne liječi, ali su mi pazili na TSH da ne poludi u trudnoći - u jednom trenu TSH bio 0,12 no FT4 ok, pa nema terapije...sada je 1,5 TSH i mir...
    Ti?

sarlina
    21. Siječanj 2016. 14:21

Drago mi je da ti je sve ok nakon operacije i da si uspjela ostvariti trudnoću...supeeer..

inaj
    21. Siječanj 2016. 14:26

Sarlina...kak misliš Hasimoto koji se ne liječi?
    Moja kuma ima Hashimoto kojeg liječi i rekli su joj da kad joj padne ispod određene vrijednosti če uspjeti bebača napraviti....i već joj duže vrijeme govore da su joj ok vrijednosti ali nažalost ništa od bebača...

Dali su tebi nešto govorili vezano za Hasimoto i trudnoću..
    Mislim oni se jadni trude i muž je išao na spermiogram da i to isključe i to je ok, već jako dugoo pokušavaju da bi se moglo reći da je u pitanju neplodnost...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.