Ono kad pospremis stan, opeglas ves i ne znaš kud bi sa sobom...
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza....suuuuuuuuper ti je stomak i beba hahahhahah....ali i velik lijep stomak...moj nije tako fino okrugal
Ten-začudo super...moja štitnjača se primirila, pijem šaku svega dnevno da ne nabrajam ali sve zasada ok....
Odgoj - hahah i mene svi zezaju da ću biti najnježnija mama, a Kim najrazmaženije dijete - jer sam uvijek bila nekako strožija od mama (pa su dovodile djecu k meni na preodgoj hahahah)..
Sinoć MM i ja pred spavanje, meljemo , on priča s Kim, a ja kažem - kako ćemo mi ne stavljat nju pored sebe?? Kaže on meni - pa ti kad zaspeš ko top možeš samo zdrobit jadno dijete - nema teorije, ide u kinderbet buahahaha....ja spavam, hb, ko topčina još uvijek...
sarlina i ti si na nekoj terapiji za štitnjaču?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pa nisam jer mi TSH sada ok..inače imam Hashimoto koji se ne liječi, ali su mi pazili na TSH da ne poludi u trudnoći - u jednom trenu TSH bio 0,12 no FT4 ok, pa nema terapije...sada je 1,5 TSH i mir...
Ti?
Drago mi je da ti je sve ok nakon operacije i da si uspjela ostvariti trudnoću...supeeer..
Sarlina...kak misliš Hasimoto koji se ne liječi?
Moja kuma ima Hashimoto kojeg liječi i rekli su joj da kad joj padne ispod određene vrijednosti če uspjeti bebača napraviti....i već joj duže vrijeme govore da su joj ok vrijednosti ali nažalost ništa od bebača...
Dali su tebi nešto govorili vezano za Hasimoto i trudnoću..
Mislim oni se jadni trude i muž je išao na spermiogram da i to isključe i to je ok, već jako dugoo pokušavaju da bi se moglo reći da je u pitanju neplodnost...
Sortiraj odgovore
Najstariji