Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 10:59

GCat dobro nam došla! Želim tu ugodnu i školsku trudnoću i puno tipkanja s nama da se ne ponavljam, cure su sve rekle, miruj, terapija i bit će sve ok

MalaKoza aaaaaaaaa pa tebe još to sve muči, strašno!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    21. Siječanj 2016. 11:02

Peppe

PeppePula
    21. Siječanj 2016. 11:07

Evo ja stavila svoju sliku, ali mi je okrenuo.... :(

vidi se mali trbuscic... Aurelija, ajde reci da ja i tvoj takav, da ne budem u bedu da je moj najmanji :) mislim, mi smo isto t.... btw. meni je termin po zadnjem uzv 18.7., ali neka bude za sada kako je...

GrumpyCat dobrodosla :) nadam se da ce ti biti sve ok, cudno mi je da je hematom ako ti ga dr nije vidjeo na pregledu, mozda si malo krvarila od pregleda?

Sto se tice pricanja o djeci, meni je to bio gust slusati umjereno... kada su mi frendice imale djecu a ja ne... ali kada bi pretjerale, doslo bi mi da odem :) ali budes drag i pristojan pa odslusas... mislim da ja necu biti takva, ali ce me te neke tjerati da pricam....

Peppe

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 11:12

Peppeeeeee zgodna trudnička naša! vidi se maka bušica kako ne, i preslatka je

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 11:13

Peppe, tu smo negdje 

PeppePula
    21. Siječanj 2016. 11:15

Sanjarka, hvala
    Aurelija, dobro je onda :) jesi nam ti stavila vec sliku? Nekako se ne sjecam?

Peppe

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 11:22

nisam, budem za mjesec dana! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.