Peppe, super ti je trbuh, pravi trudnički...jel to curica na putu?
Rekla mi je teta kad je ona bila trudna je imala na špic i da su bile curice...al ovisno o ženi.
Dunja, ja nisam protiv cjepiva. Kod nas je tako da ako ne cijepiš djecu, ne možeš ih upisati u vrtić. Kod vas toga ima?
Baby
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja se ne sjećam sebe kao neke posebne pričalice o bebama, da mi je ona bila glavna zanimacija u životu je, što je i normalno (tipa manje sam visila po kavamu s društvom, a više po forumima za mame) ali da sam zbog toga prestala bit ono što jesam, nisam!
da ću sad prestat bit ono što jesam? neću
i dalje ću volit sve ono što mene veseli, i dalje ću čitat knjige ko luda, i dalje ću svom mužu bit prvo žena itd itd....
a da ti to malo biće zaokupira svijet pa to je jasno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo da se kratko javim jer sam u gužvi...
slažem se sa Aurelijom i sa Majadila.
Nisam baš žena koja je buci buci oko djece, kakica i svega. Ne znam kakva ću biti oko svog djeteta, ali znam da ću se truditi ne opterećivati frendice koje nisu mame sa kakicom i slično...
mislim da ću biti stroga mama...
Cure, da vas pitam u vezi tena... Meni se koza jaaako ljusti i puna sam pristica,po licu, prsima,ledima... Uzas jedan..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ej trudnice moje,
bome se lista širi-neka neka, volim to...
MM i ja najduže zajedno od svih prijatelja, kumova i bla bla, a zadnji sad dobivamo bebu...svima išlo nabrzak, nama teže, ali neka...izguštala sam se njihovih priča, a sad oko mene svi titraju i nježni su (čak i svekar koji je inače suzdržan)..zapravo , strah me nekakda to izgovoriti, ali svi jedva čekaju NAŠU bebu sada..
Pepe...stomačić ti je cool :)
Naše nove ljetnice - dobrodošle :)
Popamtiti imena od 5 stranica prije-nemoguća misija ...sorry cure..
Danas sam klatila po gradu sa sveki od 9 - 12...uz dvije kave i potrošene love, ajme majko...ali kupile smo materijal za navlaku za trudnički tj. jastuk za dojenje...sašit će mi sveki dugi 180 cm x 34 cm i dvije navlake....veselim se...
Bruna, i meni se čini da mi se u trudnoći pogoršao ten... I inače imam problematičan ten zbog zbrčkanih hormona, dok sam bila na lchf režimu prehrane se puno popravilo, sad kad sam trudna opet jedem UH i problemi s tenom su se vratili... Idem kod kozmetičarke (baš danas isto) već nekih mjesec-dva svakih 10-ak dana, na čišćenje i mikrodermoabraziju. ne radi mi jedino uzv zbog trudnoće. Mogu reći da sad mi se napokon stanje smirilo i izgledam normalno, ne znam da li je to zbog kozmetičarke ili su se hormoni smirili
Nekima se popravi u trudnoći, nekima pogorša, kakve si sreće
Roditeljski staŽ htjedoh reć
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji