Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    21. Siječanj 2016. 12:27

Peppe, super ti je trbuh, pravi trudnički...jel to curica na putu?
    Rekla mi je teta kad je ona bila trudna je imala na špic i da su bile curice...al ovisno o ženi.

Dunja, ja nisam protiv cjepiva. Kod nas je tako da ako ne cijepiš djecu, ne možeš ih upisati u vrtić. Kod vas toga ima?

Baby 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 12:37

Ja se ne sjećam sebe kao neke posebne pričalice o bebama, da mi je ona bila glavna zanimacija u životu je, što je i normalno (tipa manje sam visila po kavamu s društvom, a više po forumima za mame) ali da sam zbog toga prestala bit ono što jesam, nisam!
    da ću sad prestat bit ono što jesam? neću
    i dalje ću volit sve ono što mene veseli, i dalje ću čitat knjige ko luda, i dalje ću svom mužu bit prvo žena itd itd....
    a da ti to malo biće zaokupira svijet pa to je jasno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    21. Siječanj 2016. 12:45

Samo da se kratko javim jer sam u gužvi...

slažem se sa Aurelijom i sa Majadila.

Nisam baš žena koja je buci buci oko djece, kakica i svega. Ne znam kakva ću biti oko svog djeteta, ali znam da ću se truditi ne opterećivati frendice koje nisu mame sa kakicom i slično...
    mislim da ću biti stroga mama...

bettyboop_st
    21. Siječanj 2016. 13:20

Tynchy

Samo da se kratko javim jer sam u gužvi…

slažem se sa Aurelijom i sa Majadila.

Nisam baš žena koja je buci buci oko djece, kakica i svega. Ne znam kakva ću biti oko svog djeteta, ali znam da ću se truditi ne opterećivati frendice koje nisu mame sa kakicom i slično…
    mislim da ću biti stroga mama…

Potpisujem, al mislim da necu bit stroga.Inace, ne funkcioniram sa nekakvim pravilima i formama, imam psa, a vrti me oko malog prsta(iako mi nije prvi, mislim, da sam malko zakazala sa disciplinom) Inace, mislim da treba postojat red..al da ce bit ka u vojsci, mislim prije ko u hippijevskom (ako takvi uopce postoje  ) Nisam nesto puno ukljucena  u odgoj necaka ( MMova sestra ima malca) al, vidim sliku koja mi ne pase.Radi se o ditetu, kojem nije ponudjeno da se na bilo koji nacin izrazi, dosadno mu je, i jedina zanimacija je mobitel u ruci,jer mu ga majka uvik ima.Dite se tjera da jede, iako ono ne zeli.Miksa se hrana, unatoc svim zubima i sa pune dvi godine.

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 13:21

Cure, da vas pitam u vezi tena... Meni se koza jaaako ljusti i puna sam pristica,po licu, prsima,ledima... Uzas jedan..

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 13:42

Bruna257

Cure, da vas pitam u vezi tena… Meni se koza jaaako ljusti i puna sam pristica,po licu, prsima,ledima… Uzas jedan..

Nemam problema s tenom, ni inače ni sad u t, hb

Sarlina super za druženje tebe i sveki, a i nek ste trošili

Cure što se odgoja tiče, samo jedno mi virujte zaboravite sve planove svoje i ideje , lipo je to, al nekako dođe momenat kad toliko toga padne u vodu. No sve to ide u roditeljski stav....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    21. Siječanj 2016. 13:24

Ej trudnice moje,
    bome se lista širi-neka neka, volim to...
    MM i ja najduže zajedno od svih prijatelja, kumova i bla bla, a zadnji sad dobivamo bebu...svima išlo nabrzak, nama teže, ali neka...izguštala sam se njihovih priča, a sad oko mene svi titraju i nježni su (čak i svekar koji je inače suzdržan)..zapravo , strah me nekakda to izgovoriti, ali svi jedva čekaju NAŠU bebu sada..
    Pepe...stomačić ti je cool :)
    Naše nove ljetnice - dobrodošle :)
    Popamtiti imena od 5 stranica prije-nemoguća misija ...sorry cure..
    Danas sam klatila po gradu sa sveki od 9 - 12...uz dvije kave i potrošene love, ajme majko...ali kupile smo materijal za navlaku za trudnički tj. jastuk za dojenje...sašit će mi sveki dugi 180 cm x 34 cm i dvije navlake....veselim se...

Aurelija
    21. Siječanj 2016. 13:33

Bruna, i meni se čini da mi se u trudnoći pogoršao ten... I inače imam problematičan ten zbog zbrčkanih hormona, dok sam bila na lchf režimu prehrane se puno popravilo, sad kad sam trudna opet jedem UH i problemi s tenom su se vratili... Idem kod kozmetičarke (baš danas isto)  već nekih mjesec-dva svakih 10-ak dana, na čišćenje i mikrodermoabraziju. ne radi mi jedino uzv zbog trudnoće. Mogu reći da sad mi se napokon stanje smirilo i izgledam normalno, ne znam da li je to zbog kozmetičarke ili su se hormoni smirili  Nekima se popravi u trudnoći, nekima pogorša, kakve si sreće

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 13:51

Aurelija

Bruna, i meni se čini da mi se u trudnoći pogoršao ten… I inače imam problematičan ten zbog zbrčkanih hormona, dok sam bila na lchf režimu prehrane se puno popravilo, sad kad sam trudna opet jedem UH i problemi s tenom su se vratili… Idem kod kozmetičarke (baš danas isto)  već nekih mjesec-dva svakih 10-ak dana, na čišćenje i mikrodermoabraziju. ne radi mi jedino uzv zbog trudnoće. Mogu reći da sad mi se napokon stanje smirilo i izgledam normalno, ne znam da li je to zbog kozmetičarke ili su se hormoni smirili  Nekima se popravi u trudnoći, nekima pogorša, kakve si sreće

Imala sam prije problema, zbog stitnjace,al kad sam se stitnjace rijesila, i ten se popravio... A sad koma, pristici i ljustenje,koma... Meni nikad ti tretmani nisu pomagali, od 14 god sam borila borbu... Jedino dok sam bila na dukanici... Al kad sam stitnu izvadila,sve se povuklo.. Do sada.. Eventualno doma napravim piling neki blagi i hidratantnu kremu pa je dobro dan-dva, sto se ljustenja tice... Pristevi i dalje, najgore po prsima i ledima, do kriza..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    21. Siječanj 2016. 13:43

Roditeljski staŽ htjedoh reć

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI