Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    21. Siječanj 2016. 17:48

štitnjača je na žalost bolest modernog doba i gotovo svaka druga žena se susreće s nekim problemom izazvanim od strane štitnjače... inače PeppePula  moj endokrinolog smatra da bi za one koji imaju štitnjaču(bolesnu)  TSH u trudnoći trebao biti oko 2, a za mene čak oko 1, što niži...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    21. Siječanj 2016. 19:10

Baby girl, jako si lijepo sve ovi srocila! Bas sve stoji. 
    Sve mi tezimo biti savrsene majke, cesto sumnjamo u sebe, ali vjerujem da ce nasa djeca, kad postanu svjesna koliko je zivot tezak, biti sasvim zadovoljna. Nije me jednom moja mama pitala je li mi dobra majka. Je. Najbolja!! 💞💞 Takva cu se truditi biti i ja, a ono sto ne uspije (iz bilo kojeg razloga) ne dobiti od mene, dobit ce od svoga tate koji je kvalitetan covjek i koji ce ju, takoder, svasta nauciti ali iz drugog kuta gledanja. Kao sto je i mene, uostalom. 

Da se pohvalim, mi smo narucili kolica, dodu nam za 3-5 tjedana! 
    http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-euro-cart-passo-3u1/
    Lako se voze, dobro izgledaju, veliki su kotac, bas sam jako zadovoljna. U crno-sivoj kombinaciji. 
    A dogodilo se i jos nesto.. Naime, upoznala sam jednu nasu klokanicu, nasu Cro. 😉😉😉
    I to bas u ducanu s kolicima!! A jos joj se njen muz i ja znamo!! Bas je veselo bilo to biranje kolica s njima!!👏👏

Tynchy
    21. Siječanj 2016. 19:50

Dunya, super kolica! Neutralna :) za bracu da bude :)

Kako ste se vas dvije uspjele skuziti da ste klokanuse? :)

inaj
    21. Siječanj 2016. 20:00

Kolica su super

Dunyasha
    21. Siječanj 2016. 20:02

Tko zna sta cemo mi sve u subotu otkriti!! Tko koga zapravo zna!!

Tynchy
    21. Siječanj 2016. 20:09

Pa bas! :) tko zna! :)

Neee, moja kolica nisu neutralna :) Plava su!  To su Karlova kolica :)
    Ma kupila bih ja neutralna, ali ova su bila na akciji 😊😉

Bas sam danas komentirala sa kolegicama, kupis ta kolica sa kosarom, a to bebi na kraju treba samo prva 3 mjeseca, ili ju preraste

sarlina
    21. Siječanj 2016. 20:11

Zumbul - potpisujem tvoje sve - odgoj, cjepivo - tuto kompleto!
    Što se tiče štitnjače, Hashimoto je autoimuna bolest i nije izlječiva - lijekovi se piju ukoliko uz povećana anititijela i TSH divlja - što meni hvala B ne...
    Uh koji super susret Dunya....a i kolica bome...

Bruna257
    21. Siječanj 2016. 20:16

dunya odlična kolica... uz Peg Perego ova su se mm jako svidjela..... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.