štitnjača je na žalost bolest modernog doba i gotovo svaka druga žena se susreće s nekim problemom izazvanim od strane štitnjače... inače PeppePula moj endokrinolog smatra da bi za one koji imaju štitnjaču(bolesnu) TSH u trudnoći trebao biti oko 2, a za mene čak oko 1, što niži...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Baby girl, jako si lijepo sve ovi srocila! Bas sve stoji.
Sve mi tezimo biti savrsene majke, cesto sumnjamo u sebe, ali vjerujem da ce nasa djeca, kad postanu svjesna koliko je zivot tezak, biti sasvim zadovoljna. Nije me jednom moja mama pitala je li mi dobra majka. Je. Najbolja!! 💞💞 Takva cu se truditi biti i ja, a ono sto ne uspije (iz bilo kojeg razloga) ne dobiti od mene, dobit ce od svoga tate koji je kvalitetan covjek i koji ce ju, takoder, svasta nauciti ali iz drugog kuta gledanja. Kao sto je i mene, uostalom.
Da se pohvalim, mi smo narucili kolica, dodu nam za 3-5 tjedana!
http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-euro-cart-passo-3u1/
Lako se voze, dobro izgledaju, veliki su kotac, bas sam jako zadovoljna. U crno-sivoj kombinaciji.
A dogodilo se i jos nesto.. Naime, upoznala sam jednu nasu klokanicu, nasu Cro. 😉😉😉
I to bas u ducanu s kolicima!! A jos joj se njen muz i ja znamo!! Bas je veselo bilo to biranje kolica s njima!!👏👏
Dunya, super kolica! Neutralna :) za bracu da bude :)
Kako ste se vas dvije uspjele skuziti da ste klokanuse? :)
Pa bas! :) tko zna! :)
Neee, moja kolica nisu neutralna :) Plava su! To su Karlova kolica :)
Ma kupila bih ja neutralna, ali ova su bila na akciji 😊😉
Bas sam danas komentirala sa kolegicama, kupis ta kolica sa kosarom, a to bebi na kraju treba samo prva 3 mjeseca, ili ju preraste
Zumbul - potpisujem tvoje sve - odgoj, cjepivo - tuto kompleto!
Što se tiče štitnjače, Hashimoto je autoimuna bolest i nije izlječiva - lijekovi se piju ukoliko uz povećana anititijela i TSH divlja - što meni hvala B ne...
Uh koji super susret Dunya....a i kolica bome...
dunya odlična kolica... uz Peg Perego ova su se mm jako svidjela..... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji