Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy88
    28. Listopad 2015. 17:26

jeiiiii

Lucy88
    28. Listopad 2015. 17:26

jeiiiii

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 18:20

Lucy bas lijepo hehe. Vidjet cemo sta kaze uzv koliko je po njemu  javi sutra, javit cu i ja 
    Betty meni ne bi bilo drago da je ginic, zamisli koliko bi pi*di dirn'o pa dosao kuci moju proucavat hahahaha.  i znam da ti je u St divan suncan dan. Meni je najbolja prijateljica odselila u St, i jako sam vezana za taj grad 
    Nessah, draga, znam da ti je bilo tesko prvi put, ali ja sam sigurna da ce ti ova trudnoca proteci bez ikakvog problema. Ipak moj savjet da odes malo ranije kod ginekologa. Kad ti je bila zadnja M? Ja sam bila prvo sa 5 tj i nije se nista vidjelo, ali beta sljedeci dan bila preko 900, jer je meni bila kasnija O. Bit ce mi srce na mjestu ako ipak odes barem sa punih 7 tjedana. I odmah trazi betu. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    28. Listopad 2015. 19:11

BabyGirl 17.09. prvi dan zadnje M … Kaze aplikacija da je danas tocno 6 weeks… Naravno da nije 6 ali evo, tesko mi se odlucit na taj prvi pregled vjeruj mi…

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 19:32

Znam da ti je tesko, i meni je bilo u prvoj kad sam otisla prerano i nista se nije vidjelo. Apsolutno nista. Ali makar betu da izvadis, eto 7. ti je sljedeci tjedan i ja znam da ces cuti otkucaje. Vjerujem u vas dvoje (minimalno dvoje) 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Crnokosa
    28. Listopad 2015. 21:37

Bok cure...evo i mene na ljetnim ako me primate?! Neke me znaju sa drugog pdf-a,a druge će me valjda upoznati! Radujem se što ću ovih 9 mj.iščekivanja provesti s vama...nadam se da će nam brzo proći i da će sve biti ok!

Sanjarka88
    28. Listopad 2015. 21:59

Hej ljetnice moje  vidim malo ste se ulijenile sa tipkanjem, ajmo razgibajte te prstiće , pogotovo Dunya i Ty nemoj da vas ja moram vikat, krvarenje bilo, prošlo, bebe su super, srca kucaju, samo pozitivno  tebe Ty ću posebno vikat ako ne ubaciš malo pozitive u svoja tipkanja 

Ja sam više manje ok, borim se sa tegobama, mučninama, povraćanjem, gubitkom apetita.Mora i to jednom proć zar ne? 
    Sve bi to bilo nekako ok da mi danas ginić na pregledu nije pronašao hematom, momentalno mi naredio mirovanje i pripisao duphiće. A ja sam još u šoku jer ono niti bolova, niti krvarenja wtf? al eto šta je tu je, pokušavam misliti pozitivno pa će valjda i biti tako. Hematom je za sada mali, 1.3cm nadam se da na na kontroli za 3tjedna bude manji ili skroz nestane.
    Eto malo sam pod dojmom, al bit će to sve ok. 
    a ono malo čudo u meni je tako naraslo u protekla 3 tjedna  Isuseeeeeeeeeeeee. Prava bebica koja se i pomiče hehehhehe a srce kuca kao ludo, nisam ni sumnjala s obzirom koliko mami tegoba zadaje  
    Inače ostalo sve ok, krv i urin su mi super, tlak isto, sa kg sam -3 na dane jedva stojim na nogama, al nedam se 

Dobro nam došle nove trudnice, Nessah i Crnokosa,veselim se tipkanju s vama 

Babygirl i Lucy sretno sa prvim pregledima sutraaaaaaaa 

Marie drago mi je da si nam se javila, uživaj u ne simptima, vjeruj mi 

Ostale trudnice ajmo javljanje češće, jer će te imat posla s menom ;) Pusa svima!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Nessah
    28. Listopad 2015. 22:22

Crnokosa ❤️❤️❤️💪🏼
    Sanjarka nadam se da cemo biti lijepo drustvo jedna drugoj! Bas se veselim svemu sto nas ceka zajedno. Sve ce biti lakse kad znas da netko to isto prolazi kao i ti… Cujemo se 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.