Lucy bas lijepo hehe. Vidjet cemo sta kaze uzv koliko je po njemu javi sutra, javit cu i ja
Betty meni ne bi bilo drago da je ginic, zamisli koliko bi pi*di dirn'o pa dosao kuci moju proucavat hahahaha. i znam da ti je u St divan suncan dan. Meni je najbolja prijateljica odselila u St, i jako sam vezana za taj grad
Nessah, draga, znam da ti je bilo tesko prvi put, ali ja sam sigurna da ce ti ova trudnoca proteci bez ikakvog problema. Ipak moj savjet da odes malo ranije kod ginekologa. Kad ti je bila zadnja M? Ja sam bila prvo sa 5 tj i nije se nista vidjelo, ali beta sljedeci dan bila preko 900, jer je meni bila kasnija O. Bit ce mi srce na mjestu ako ipak odes barem sa punih 7 tjedana. I odmah trazi betu.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl 17.09. prvi dan zadnje M … Kaze aplikacija da je danas tocno 6 weeks… Naravno da nije 6 ali evo, tesko mi se odlucit na taj prvi pregled vjeruj mi…
Znam da ti je tesko, i meni je bilo u prvoj kad sam otisla prerano i nista se nije vidjelo. Apsolutno nista. Ali makar betu da izvadis, eto 7. ti je sljedeci tjedan i ja znam da ces cuti otkucaje. Vjerujem u vas dvoje (minimalno dvoje)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bok cure...evo i mene na ljetnim ako me primate?! Neke me znaju sa drugog pdf-a,a druge će me valjda upoznati! Radujem se što ću ovih 9 mj.iščekivanja provesti s vama...nadam se da će nam brzo proći i da će sve biti ok!
Hej ljetnice moje vidim malo ste se ulijenile sa tipkanjem, ajmo razgibajte te prstiće , pogotovo Dunya i Ty nemoj da vas ja moram vikat, krvarenje bilo, prošlo, bebe su super, srca kucaju, samo pozitivno tebe Ty ću posebno vikat ako ne ubaciš malo pozitive u svoja tipkanja
Ja sam više manje ok, borim se sa tegobama, mučninama, povraćanjem, gubitkom apetita.Mora i to jednom proć zar ne?
Sve bi to bilo nekako ok da mi danas ginić na pregledu nije pronašao hematom, momentalno mi naredio mirovanje i pripisao duphiće. A ja sam još u šoku jer ono niti bolova, niti krvarenja wtf? al eto šta je tu je, pokušavam misliti pozitivno pa će valjda i biti tako. Hematom je za sada mali, 1.3cm nadam se da na na kontroli za 3tjedna bude manji ili skroz nestane.
Eto malo sam pod dojmom, al bit će to sve ok.
a ono malo čudo u meni je tako naraslo u protekla 3 tjedna Isuseeeeeeeeeeeee. Prava bebica koja se i pomiče hehehhehe a srce kuca kao ludo, nisam ni sumnjala s obzirom koliko mami tegoba zadaje
Inače ostalo sve ok, krv i urin su mi super, tlak isto, sa kg sam -3 na dane jedva stojim na nogama, al nedam se
Dobro nam došle nove trudnice, Nessah i Crnokosa,veselim se tipkanju s vama
Babygirl i Lucy sretno sa prvim pregledima sutraaaaaaaa
Marie drago mi je da si nam se javila, uživaj u ne simptima, vjeruj mi
Ostale trudnice ajmo javljanje češće, jer će te imat posla s menom ;) Pusa svima!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crnokosa ❤️❤️❤️💪🏼
Sanjarka nadam se da cemo biti lijepo drustvo jedna drugoj! Bas se veselim svemu sto nas ceka zajedno. Sve ce biti lakse kad znas da netko to isto prolazi kao i ti… Cujemo se 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji