Bok cure drage, evo ja sam super, pocela normalnije spavati, par puta budenje za piskenje i to je to. Mucnina jakih jos nemam, grudi ujutro napete, pred eksplozijom, na wc idem jedno 10ak puta dnevno ali bas sam sretna i smirena u ovakvom stanju, jedva cekam prvi pregled u cetvrtak. Htjela sam vas pitati, dakle ciklusi su mi bili od 28 do 35 dana, prosjek 32, po zadnjoj m na pregledu cu biti 6+4. Buduci su mi ciklusi duzi, postoji mogucnost da je kasnije bila ovulacija i da je plod manji nego po zm pa mozda nece jos biti otkucaja?
Kako ste vi, sta se dogada?
Bok cure!
Evo mi se javljamo iz horizontale..
Stanje je dobro, malo jos tamniji isjedak nakon velike nuzde, ali nema krvarenja, krvi i slicno..
Na bolovanju sam do daljnjeg, i na Duphastonima. Rekla bih do kraja 1. tromjesecja.
Ali vrlo sam optimisticna i pozitivna.
Tynchy, kako je tebi?
Pusa svima cure!
Jutro cure...
Evo me na poslu... mirujem na poslu, nisam ovih dana digla više od kile..
Danas nema krvarenja, jučer je još bilo, i dalje smeđe..
ali jučer u noći su me probudili oštri bolovi, sa lijeve i desne strane u dnu trbuha. Kao nekakve kontrakcije... nekako se tješim da se širi tijelo pa se prilagođava... Ali uf, bolilo je, i nastavilo se povremeno tijekom cijelog dana...
Oprištavila sam kao nikada do sada, po bradi, čelljusti, vratu, usnama..
i dalje sam na Duphastonima, sutra idem giniću na redovan pregled, nadam se da će biti sve ok...
Puse svima gdje god da jeste (vi koje štrajkate sa javljanjem )
Jutro curke
Jos jednom hvala na dobrodoslici.
Ja sam sinoc bila na hitnoj radi cudnog,smeckastog i dugog ko glista iscjetka (isprike na gadosti).Htjela danas kod svoje dok.ali dragi se u panici izvikal na mene i transportiral me na hitnu.Dobro da je,srecom sve je super i trudnoca savrseno napreduje.Trudna sam koliko sam ja rekla a ne tjedan dana manje po mojoj dok. Ne zamjeram joj jer kad sam vidjela moje malo stvorenjce zaplakala sam od srece.Na 10+6 toliko se kretalo,pokretalo,okrenulo, poceskalo po glavici...Jao,nitko sretniji od mene.
Lucy ako je M neredovita odstupanja mogu biti po tjedan,rijetko i dva ali s obzirom da ti je slicno kao i meni odstupanje ti moze biti jako maleno par dana do tjedan,a i srceko pocne raditi vec krajem petog tjedna.
Pusa svima
Drago mi je da ste sve ok...ja i muz u Splitu...uzivamo i slavimo 9 god skupa...idemo u kino i na rucak ja nemam nikakvih tegoba osim pi pi svako malo i bolne grudi s vremena na vrijeme...
Hej cure
Ja sam na go ovaj tjedan pa ću vjerovatno manje tipkat. Od jutros sam povraćala već dva puta, a mogla bi i treći
Dunya i Ty držite mi se, mislim na vas stalno, bit će to sve super
Piki dobro nam došla i puno se tipkale
MalaKoza uživaj na maksimum!
IvaLea sretna godišnjica, uživajte
Betty si izdržala sa dva psića?
Idem spavata, jedino sam za to sposobna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya i Ty samo hrabro bit ce sve u redu.
Cure ja sam vam super, dobro se osjećam onako kao da nisam trudna što me nekad zna zabrinuti. Jedino mi je teško na poslu raditi, s obzirom da sam u jaslicama no hvala Bogu da nisu jos bolesni pa me to spasava. U petak idem na pregled onda ce biti 11tj. Nemogu to dočekati da vidim ali je sve u redu.
Juuuhuuu :) ma izdrazali smo :) samo sta je nas pasic naucija spavat u svom kreveticu,a sestrin s njom.
Imali smo kompromis, da MM, dva psica, ja i mala tockica,spavamo u dnevnom boravku.
Imala sam zastitu,i to kakvu.
Prakticki je uvik bilo naguravanje,ko ce se namontirat kraj trbuscica
Nisam imala do sad rigoleto, al je danas bilo za malo.Drdanje u busu, s kojim se nikad ne vozim, zatim jos jednom, dok sam setala (to me opilo),tako Sanjarka drz se, znam da nije nimalo lako,iako sam bila na rubu.(pre malo ima smajlica, a bas sam apsolutni fan)
Dunya,Ty i Piki, saljem i mnogo pozitive
Hej draga
Kako jepo kad te svi cuvaju i paze i jos kad te pasic njuska po busici jer osjeti bebu.Bas ti je super.
I mene moj pasani ponjuska povremeno po trbuhu a to mi je dobar znakic jer ona osjeti da nes mrda.Joj tak i meni dode rigiti a onda odma hvatam nesto sto hladnije samo da prode.
I za tebe jer ih volis a i sve mamice...
Sortiraj odgovore
Najstariji