Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy88
    26. Listopad 2015. 09:35

Bok cure drage, evo ja sam super, pocela normalnije spavati, par puta budenje za piskenje i to je to. Mucnina jakih jos nemam, grudi ujutro napete, pred eksplozijom, na wc idem jedno 10ak puta dnevno ali bas sam sretna i smirena u ovakvom stanju, jedva cekam prvi pregled u cetvrtak. Htjela sam vas pitati, dakle ciklusi su mi bili od 28 do 35 dana, prosjek 32, po zadnjoj m na pregledu cu biti 6+4. Buduci su mi ciklusi duzi, postoji mogucnost da je kasnije bila ovulacija i da je plod manji nego po zm pa mozda nece jos biti otkucaja?
    Kako ste vi, sta se dogada?

Dunyasha
    26. Listopad 2015. 11:00

Bok cure!
    Evo mi se javljamo iz horizontale..
    Stanje je dobro, malo jos tamniji isjedak nakon velike nuzde, ali nema krvarenja, krvi i slicno..
    Na bolovanju sam do daljnjeg, i na Duphastonima. Rekla bih do kraja 1. tromjesecja.
    Ali vrlo sam optimisticna i pozitivna.
    Tynchy, kako je tebi?
    Pusa svima cure! 

Tynchy
    26. Listopad 2015. 11:13

Jutro cure...
    Evo me na poslu... mirujem na poslu, nisam ovih dana digla više od kile..
    Danas nema krvarenja, jučer je još bilo, i dalje smeđe..
    ali jučer u noći su me probudili oštri bolovi, sa lijeve i desne strane u dnu trbuha. Kao nekakve kontrakcije... nekako se tješim da se širi tijelo pa se prilagođava... Ali uf, bolilo je, i nastavilo se povremeno tijekom cijelog dana...
    Oprištavila sam kao nikada do sada, po bradi, čelljusti, vratu, usnama..
    i dalje sam na Duphastonima, sutra idem giniću na redovan pregled, nadam se  da će biti sve ok...

Puse svima gdje god da jeste (vi koje štrajkate sa javljanjem )

• Piki83
    26. Listopad 2015. 11:22

Jutro curke
    Jos jednom hvala na dobrodoslici.
    Ja sam sinoc bila na hitnoj radi cudnog,smeckastog i dugog ko glista iscjetka (isprike na gadosti).Htjela danas kod svoje dok.ali dragi se u panici izvikal na mene i transportiral me na hitnu.Dobro da je,srecom sve je super i trudnoca savrseno napreduje.Trudna sam koliko sam ja rekla a ne tjedan dana manje po mojoj dok. Ne zamjeram joj jer kad sam vidjela moje malo stvorenjce zaplakala sam od srece.Na 10+6 toliko se kretalo,pokretalo,okrenulo, poceskalo po glavici...Jao,nitko sretniji od mene.
    Lucy ako je M neredovita odstupanja mogu biti po tjedan,rijetko i dva ali s obzirom da ti je slicno kao i meni odstupanje ti moze biti jako maleno par dana do tjedan,a i srceko pocne raditi vec krajem petog tjedna.
    Pusa svima

iva1989lea
    26. Listopad 2015. 11:26

Drago mi je da ste sve ok...ja i muz u Splitu...uzivamo i slavimo 9 god skupa...idemo u kino i na rucak ja nemam nikakvih tegoba osim pi pi svako malo i bolne grudi s vremena na vrijeme...

Sanjarka88
    26. Listopad 2015. 11:51

Hej cure

Ja sam na go ovaj tjedan pa ću vjerovatno manje tipkat. Od jutros sam povraćala već dva puta, a mogla bi i treći

Dunya i Ty držite mi se, mislim na vas stalno, bit će to sve super 

Piki dobro nam došla i puno se tipkale 

MalaKoza uživaj na maksimum! 

IvaLea sretna godišnjica, uživajte 

Betty si izdržala sa dva psića? 

Idem spavata, jedino sam za to sposobna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Marie4
    26. Listopad 2015. 13:00

Dunya i Ty samo hrabro bit ce sve u redu. 
    Cure ja sam vam super, dobro se osjećam onako kao da nisam trudna što me nekad zna zabrinuti. Jedino mi je teško na poslu raditi, s obzirom da sam u jaslicama no hvala Bogu da nisu jos bolesni pa me to spasava.   U petak idem na pregled onda ce biti 11tj. Nemogu to dočekati da vidim ali je sve u redu.

bettyboop_st
    26. Listopad 2015. 17:39

Juuuhuuu :) ma izdrazali smo :) samo sta je nas pasic naucija spavat u svom kreveticu,a sestrin s njom.
    Imali smo kompromis, da MM, dva psica, ja i mala tockica,spavamo u dnevnom boravku.
    Imala sam zastitu,i to kakvu.
    Prakticki je uvik bilo naguravanje,ko ce se namontirat kraj trbuscica 

Nisam imala do sad rigoleto, al je danas bilo za malo.Drdanje u busu, s kojim se nikad ne vozim, zatim jos jednom, dok sam setala (to me  opilo),tako Sanjarka drz se, znam da nije nimalo lako,iako sam bila na rubu.(pre malo ima smajlica, a bas sam apsolutni fan)

Dunya,Ty i Piki, saljem  i mnogo pozitive 

• Piki83
    26. Listopad 2015. 19:21

Hej draga
    Kako jepo kad te svi cuvaju i paze i jos kad te pasic njuska po busici jer osjeti bebu.Bas ti je super.

I mene moj pasani ponjuska povremeno po trbuhu a to mi je dobar znakic jer ona osjeti da nes mrda.Joj tak i meni dode rigiti a onda odma hvatam nesto sto hladnije samo da prode.
    I za tebe jer ih volis a i sve mamice...

Lucy88
    27. Listopad 2015. 17:13

Jeli netko bio na pregledu danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.