Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    29. Listopad 2015. 12:49

i da, od duphića nemoš kakati :)

jesi morala platiti duphiće? ja jesam, nekih 50kn.

ina90
    29. Listopad 2015. 13:04

Pozz cure i dobrodošle nove evo da vam se i ja javim,mi smo ušli u 12 tjedan,izvadila sam krvnu grupu i krvnu sliku i sad čekam pregled koji je tek 11.11 poludit cu do tad.inače sam super nema vise mučnina ni slabosti samo bi spavam po cijele dane

Sanjarka88
    29. Listopad 2015. 13:08

Hahaha tvoj bar nešto kaže, moj se i ne približava dok ja povraćam  si izgubila na težini? ja sam -3 od kad sam skužila da mi ništa ne paše kad povraćam i ne jedem ništa ionako odmah izbacim

ne kakam ja od kad sam trudna ništa nova hahahha, mene strah da mi ni on želudac ne zezne 
    ja platila 27kn, ne kužim nekad sva ta plaćanja 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Listopad 2015. 13:11

e da genetske testove, nije mi još ništa dok. spominjao pa nemam pojma do kojeg se to tjedna radi?

Ina super da nema više mučnina jedva čekam da i ja to kažem 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    29. Listopad 2015. 13:22

Ja sam u 12. tjednu i nikako da ova malaksavost i umor prođu, isto brljavim s hranom, počela sam jesti peciva i gluposti koje inače ne jedem jer sam skužila da mi to uvijek baš paše. Ali mi ne paše kak  se osjećam poslije jer nisam navikla na toliko ugljikohidrata. Kuhati jos uvijek ne mogu ili kuham jako rijetko, totalno su mi odbojne najobičnije sirove namirnice. S druge strane, kada netko drugi skuha baš imam apetit. 

Ja genetske testove necu raditi, inace se rade izmedju 10. i 14. tjedna ovi probiri iz majcine krvi. Pobacaj mi nije opcija, dakle ja s tim statistickim informacijama i predvidjanjima nemam sto raditi. 

Pregled imam sljedeci tjedan, veselim se vidjeti napredak. :)

bettyboop_st
    29. Listopad 2015. 13:23

Pozz curke..ako mislite na Harmony i Nifty test..mogu se radit od 10tj.
    Cijena je 5000kuna, i to vadjenje krvi šalje se u Hong Kong, meni ga je prija radila, i u 11tj saznala, da nosi curku i da je sve u redu.
    Druga je radila u Njemačkoj,jer tamo živi, i platila 135 EURA :)

Dunyasha
    29. Listopad 2015. 13:24

Ja nadoplatila kutiju duphastona od 20 tblta 13 kn... 
    Nessah, ja sam isto kao Tynchy, na 8+4. Odbijam jos staviti ovu trakicu koja odbrojava. Da vam ne pricam kako jos nitko ne zna.. Sad ce biti veselo za vikend, buduci svi skupa idemo na groblje, pa kod moje mame na rucak.. Vidjet cu kako ce mi biti, mozda se i okurazim na taj izlet do Mirogoja.. Dns cim sam dulje stajala, curi iz mene sve valjda sto ova 4 dana nije.  
    Mene prva bas opaka mucnina ulovilau subotu popodne, a ovako tu i tamo osjetim da mi zeludac radi... 
    Ali neka, nek je dobro, to je bitno. 
    Sto se tice posla, mogla bih i ja ici (cini mi se), ali doktorica strogo zabranila. Cak je rekla da ce mi i za 11. mj pisati doznaku. Neka pise. Sve cu napraviti sto mogu, da bebici bude dobro. Pa ako to znaci biti doma jos 3 tj, bit cu!! 

iva1989lea
    29. Listopad 2015. 13:34

Nessah tu smo s simptomima :) a tu smo i s datumom...ja idem ginekologu u pon kad ce bit 6+2... Nikako docekat...nikako vrijeme proc...al samo nek sve bude ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.