Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    29. Listopad 2015. 21:44

samo da se javim, bila sam na pregledu, beba je u 2 dana narasla 4 mm.... napredno neko dijete... :)

dunyasha, sanjarka, javite mi se pls na mail, htjela bih s vama nesto podijeliti buduci da smo isto trudne sa istim detaljima, pa da ne spamam ostale cure... :)
    tynchy1501@gmail.com

pusaaa

baby♡girl
    29. Listopad 2015. 22:06

Dobro vecer cure 
    Bila sam na pregledu, srce kuca kao velikoooo i jako sam sretna  trudnica je i po zadnjoj M i po uzv-u 6+3, ja sam krivo izracunala 😅😂 puno vas sve pozdravljam 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    30. Listopad 2015. 12:10

Pozdrav cure!
    Lucy slazem se sa tobom da se tek kasnije ode na prvi uzv jer ja sam iskustvom iz prve trudnoce jako istraumatizirana tim "ne čujenjem srca". Tako da cu opustenije ovaj put. Sad sam 6+2 a zapravo sam stvarne trudnoce 4+2 sto je pre pre pre rano za ista… Ja cu cekati 8 - 9 ti tjedan gdje ce  stvarna trudnoca biti 6 - 7 tjedana a tada ce mi moci 100% reci da vide srceko ❤️ Jednostavno nisam spremna za istu traumu sa ginekolozima. 
    BabyGirl pa to je izvrsno!!! Presretna sam za tebe! Neka i mene ista sudbina doceka ❤️izgleda da cemo biti na istom skoro terminu. Meni je raspon termina od 23.06.-02.07. E sad sve ovisi o prvom pregledu kada ce mi reci stvarnu trudnocu. Ovo je sad moja racunica po zadnjoj M.
    Crnokosa kako napredujes?! Imas li nekih novih simptoma?! Meni vec dva dana lagana muka u zeludcu i sve mi se skupi u grlu za povratiti ali cim se ustanem i pojedem bude bolje. Kakva je Beta?!
    Puse svim trudnicama u nasoj maloj zajednici 💋❤️

baby♡girl
    30. Listopad 2015. 12:51

Hvala Nessah 
    I ja tebi kao i svim curama koje uskoro idu na prvi uzv želim da snažno zakuca to malo drugo srčeko u vama. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    30. Listopad 2015. 13:54

Hej ljetnice 

Ja evo na grickam dvopek i malo surfam. To mi je prvo što danas jedem i moram priznat da sam se lagano pomirila s tim da mi se ništa ne jede,tj, ono što ima boju, okus i miris a i nisam gladna, beba raste to je najvažnije ja ću jednog dana nadoknadit, jutros sam stala na vagu u odjeći i imam ravno 50kg, hororično, a mm je krasna podrška još mi govori eto uvijek si htjela smršavit i imat ispod 50kg sad uživaj divan je stvarno  . Jutros me kapula tj crveni luk odnosno miris istog poslao na povraćanje.
    Ono što mi paše su bomboni voćni koji se cuclaju divota, imam stalno ružan okus suhoće u ustima i nemogu ga se sa tekućinom riješit pa mi ovo super paše. 

Majadila vidim nije ni kod tebe bolje? Kako riješiš problem sa kuhanjem? Mislim tko ti kuha? To mi je najveća fobija mrzim svoju kuhinju trenutno, al neznam tko će mi skuhat ako ja neću :(

Dunya s čime se ti baviš? 

Crnokosa mene cice još uvijek bole,ne mogu ležat na njima, bradavice su mi baš osjetljive, no recimo na samom početku sam ih osjećala i dok sam hodala sad toga nema. Uglavnom mislim da to neće trajat cilu trudnoću, samo da krene padat hormon trudnoće sve će bit lakše.

Lucy bit će otkucaji na slijedećem pregledu 

babygirl bravo za malo srce 

Ty koliko je to tvoje dijete sad? :) Meni uopće još nije mjerio bebu, ovaj put ga je hematom skroz zaokupio pa je njega mjerio

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    30. Listopad 2015. 19:37

Pozdrav cure!!
    Dns nikako doc na forum... Ja dns svasta po doma radila. Malo spremala, promijenila posteljinu, bila u ducanu, kuhala fini rucak (mene mucnine muce nevezano za hranu, pa mogu jesti).. Pocela gledati super seriju: Jane the virgin! Rikavam doma od smijeha! Jel koja gledala od vas mozda?
    Babygirl, bas mi je drago za malo srce! Samo neka ono fino kuca!! 
    Sanjarka, pa kako ti dr nije izmjerio bebu?? Malo mi je cudno da su vec 2 pregleda prosla a on nista.. De ti njega malo upozori!! Na -3 kg si? Pffff... Ja mislim da sam mozda sad vec dobila 1 kg s obzirom da dosta jedem. Tako fa ako je samo jedna u plusu, dobra sam! 
    Ty, di si isla kod ginica? Koliko je djetence? Drago mi je da je sve dobro!
    Nessah, ne se toliko bojati da neces cuti srce. Naravno da hoces! A svaka cast sto ti menga kasni 16 dana i sto jos nisi otisla na pregled.. Ja sam na 6+1 ranom zorom bila u ordinaciji.  Ali razumijem te.
    Svima puse saljemo nas dvoje, uzivajte u vikendu!! 

bettyboop_st
    30. Listopad 2015. 19:56

Pooozdrav, mi smo danas u djiru, ovo nam je najaktivniji dan, ne pamtim odkad
    Kako sam profi terapeut,masiram ljudice, dr.mi je zabranija radit, tako,da imam slobodnog vremena za odmaranje, spavanje i neizostavno jedenje

Danas smo gledali potencionalni dom, kucicu izvan St-a, u predivnoj prirodi, sa mnogo drveca, i vockica,miiilina
    Ovo smo nas dvoje djiravali,dok je MM (tajo) radija

Curke uzivajte u nadolazecem vikendu, i drage nove ljetnice, veeeeliki poooz, a stare curke, drzte se i sve 4 u zrak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.