Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    28. Listopad 2015. 08:05

Jutro cure!
    Kako ste danas?
    Ty, jesi li bila na pregledu? Kako si?
    Sanjarka, je li tebi bolje?
    Vidum da nam je ostatak trudnica dovri, jako mi je drago zbog toga!
    Ja sam isto dobro, iscjedak je skroz okej zadnjih 24 sata. Mirujem, doma sam, ne divljam.. Doktorica me svaki dan pita kako sam a to mi jako puno znači..
    Čitam da imate pse, imam i ja pesicu, garavušu jednu, mješanku hrvatskog ovčara.. Najnjezniji pas ikad... I non stop hoda za mnom. Non stop. Priljepak moj... 
    Pusa svima cure, uzivajte!

Tynchy
    28. Listopad 2015. 08:33

Jutro svima...

meni su ipak otkrili uzrok krvarenja, imam hematom. Sad bar znam što je problem...
    Više ne krvarim pa se nadam da će sve biti ok...

Šaljem vam puse..
    uživajte...

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 10:07

Pozdrav cure 😊
    Drago mi je da smo sve dobro, cekamo i jos jednu trudnicu, kojoj se posebno veselim, nasu dragu Nessah 😘😘
    Dunya drago mi je da si bolje 
    Ty drago mi je i zbog tebe, samo molim te malo vise pozitive. Bebica ti je dobro i biti ce dobro. Nemoj pisati da je zasada dobro. Imaj vjere u sebe, svoje dijete i svoje tijelo da ce sve izdrzati. Puno pozdrava ti saljem. 
    Sanjarka, Lea, Lucy, Bety i ostale koje sam slucajno izostavila sve vas pozdravljam, uzivajte u ovom malo manje lijepom danu, ne volim ove magle nikako 😆😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    28. Listopad 2015. 16:28

BabyGirl  hvala ti na najavi saljem ti veliku pusu💋💋💋 ❤️ Izgleda da cemo odbrojavati skupa i to me bas veseli!!!
      Pozdrav svim trudnicama ovdje. Evo i ja vam se ubacujem ako me primate. Danas sam dobila pozitivan test na 4-tom danu kasnjenja. Bas sam se pitala gdje spadam sada jer sam prije spontanog bila na Proljetnim Bebama… Samo sam si na brzo izbrojila mjesece i shvatila da spadam u Ljetne Bebe 2016. Mislim da ce mi termin biti sredina 6-og mjeseca… Nista jos neznam… Jos sam pod dojmom ❤️ Moram se sabrati pa da si preciznije izracunam koliko sam trudna. Saljem vam svakoj puno pozdrava i nadam se da ce nam druzenje ovdje uljepsati trudnicke dane 💪🏼💋

baby♡girl
    28. Listopad 2015. 16:41

Nessah draga rekla sam ti jos prije nekoliko dana da te cekam ovdje 
    Meni je termin 19.06.
    Kad ides na pregled? Ja idem sutra navecer na prvi pregled, tad cu biti 6+4 i u prvoj trudnoci sam isto tad bila na pregledu, i cula sam otkucaje. Tako da sam nestrpljiva i jedva cekam 
    Curke nam tu slabo tipkaju. Nadam se da cemo ipak pokrenuti ovu temu 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Lucy88
    28. Listopad 2015. 17:26

Moram samo isprobati i vidit jesam uspijela staviti lilypie

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.