Pozdravic drage mame..
Prelistala sam malo vase komentare pa sam se odlucila prikljucit ako smijem.
Ja vec imam jednu jako veliku mazu rodenu na prvi dan proljeca,a sad cekamo drugu malu mazu koja bi po ZM trebala stici 17.5. ,a po teti doktorici 24.5.
2.10. sam bila na prvom pregledu i cula srceko,7,2 mm po ZM tada 7+4, po utz 6+4,a sada smo vec 10+4 odnosno 9+4.
Mi jos nismo nikome rekli jer bi nasi poludili od srece pa zelimo ipak malo tise provesti pocetak.Kako nismo nikome rekli ja sam stvarno imala potrebu negdje se ispucati pa se izvinjavam sto ste vi zrtve.
Kako ce biti velika razlika izmedu prvog i drugog poroda tocnije 11 god.pa sam malo u panici kao da mi je prvo
Piki dobrodosla zelim ti urednu i ugodnu trudnocu i cestitam od srca
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobro jutro cure
Ty javi se, nadam se da je sve u redu
Kako su ostale trudnice?
Sto se tice muza i uzv-a, u prvoj nije bio sa mnom samo na prvom pregledu gdje se culo srceko, ali je bio na svakom sljedecem. Ginekolog me prekrio s necim, a i on je samo i gledao u ekran. To je zbilja jedno lijepo iskustvo. Svaki put smo radili uzv i jedva sam cekala nove preglede
Sad na prvi idem u cetvrtak predvecer. I ne mogu docekat
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bok djevojke..
Krvarim smedje, u tragovima, velicine nokta...
Nemam bolove..
Ono sto moram primjetiti je da vise nemam osjetljive sise i nemam mucnine... Kao da nisam trudna :( ..
No dosta dramatiziranja :)
Sto se tice uzv-a sa muzem, ja planiram (ako jos budem trudna u utorak), ici privatniku i povesti njega; ali prije toga cu pitati jel mogu organizirati da on bude iako je vaginalni uzv, mozda da me pokriju s necim...
Bilo mi je fascinantno vidjeti kako srce kuca pa hocu da i tata to vidi... :)
Sto je danas lijep i suncaaaaan daaaaan
Kako ste mi trudnice moje?
Meni je sutra rođendan, godišnji počeo, sutra idemo na medeni mjesec, bebica uživa u busi i nista mi neće ovi dan pokvariiiit
Veselo pakiram kofere , planiram napuniti baterije do maksimuma i nakrcat se na španjolskom suncu D vitaminom
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ciao curkeee.. Pozdrav Piki, dobrodosla :)
Meni sestra dolazi na rucak,ostavlja mi psa Malecku na cuvanje, tako da ce bit veselo danas i sutra, sa dva psica doma, MM je isa cuvat necaka.
Mala kozo gustajte ko prascici :) :)
Bok cure!
Evo da se i ja javim.. Danas sam i ja posjetila hitnu jer sam jutros, prilikom brisanja na papiru imala kombinaciju trudnickog iscjetka i tamno smedeg..
Kontaktirala sam svoju dr. da pitam za savjet, ona preporucila hitnu. Otisli smo, pogledali su me, beba narasla na 12,4 mm, srce kuca, zatvorena sam a krvi u rodnici nema puno. Tako mi rekose.
Dobila duphastone. Klasika.
Nakon tog iscjetka nista vise nije bilo na papiru.. Buduci sam sve to nedavno vec jednom prosla, mirna sam. Nije mi svejedno, no doista imam osjecaj kako ce sve biti dobro ovaj put. A buduci da nista ne mogu napraviti, u Bozje ruke!
Puse vam svima saljem, uzivajte u krasnom danu!
Hvala curke na dobrodoslici
Mala koza-zelim sve najbolje i najljepse.
Muku mucim sa mucninama vec tri dana za redom u deset sati navecer bez bljuckanja uz uzasnu glavobolju (ko urica).
Neg recite vi meni jel normalno da prode sedam tjedana do drugog pregleda (mestrpljiva sam).
Prvi bio sa 6+4 a sad drugi tek sa 13+7?
Dobar dan drage moje...kako ste mi danas? Piki83 dobrodosla zelim ti skolsku trudnocu...U mog ginekologa svako 4 tj pregled a pred kraj trudnoce cesce...evo iduci tjedan iden kad ce bit 6+2 ...to mi je prvi...nnadam se da je sve ok... Dunyasha i Tyncy kako ste vas dvije? Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji