Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    30. Listopad 2015. 21:52

E da ,nisam ti odg.za betu...već sam pisala ranije... prvi put je bila 600,61...a drugi 1312,11! Opet su mi izboli obadvije ruke,koma...ali mi je bilo glupo kad mi je rekla šta se više ni jedna žena ne može poroditi bez da ih doktori šalju na sve pretrage,kao ta beta uopće nije potrebna! Uglavnom..već mi sada idu na živce,očito nitko ne bi obavlja svoj posao!

• Marie4
    31. Listopad 2015. 08:10

Evo da se i ja javim. Jucer bila na pregledu. Sve je super, beba lijepo napreduje. Otvoreno mi je bolovanje. Mjerio je nuhalni nabor nije mi rekao koliki je samo je rekao da je on zadovoljan te mi je preporučio da napravim rani kombinirani probir. Kad sam ga pitala dali ima potrebe s obzirom da ste zadovoljni rekao mi je da ga on svima preporučuje da se moze raditi privatno nekih 900 kn. Dali je koja od vas to radila i gdje se to moze raditi? Malo me to sad bacilo iz takta.

iva1989lea
    31. Listopad 2015. 12:17

Marelice dobrodosla jednako smo trudne...ja idem u utorak popodne na prvi uzv ...nadam se samo da ce sve bit ok...Marie drago mi je da je bebica super...mozda on to stvarno svima govori...

Bambola
    31. Listopad 2015. 12:47

Pratim vas najvise, bez uvrede ikome, jer se veselim trudnoci od Nessah!!
    Marie, ja sam radila komB probir! Izvade krv i na uzv mjere nuhalni i gledaju nosnu kost! Meni je gin isto rekla da ona to svima preporuca, a posebno nama od 30 god, pa nadalje (ja sam napunila 30 ima misec dana). Gle, nikad nalaze nije lijepo cekat, al sam to prihvatila ko i sve ostale pretrage sta salju. U Splitu se to radi u bolnici, besplatno je, samo se treba najavit! Nuhalni i nosnu kost ti odma kazu, a krv se ceka nekih tjedan dana!

iva1989lea
    31. Listopad 2015. 17:14

drago mi je zbog tebe...naravno da javim...nase je drugo al smo ga dugo cekali...svi se veselimo...

Bambola
    01. Studeni 2015. 09:27

Marie, to je super! Nuhalni je okej do 3! Ja sam u 15om tjednu imala 1.7 mm i to je to mjerenje! Nemas mista za paniku, ako hoces otidji!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.