Sarlina kakva loša iskustva sa spinalnom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sarlina, ne trnu mi noge, nego mi je stalno hladno za noge :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dunyasha…thks za prijedlog vjezbanja....svakako cu ubaciti u plan..jedva cekam jer mi fali malo aktivnosti...ne racunam ovo do trgovine i škole...
Pratim vas za epiduralnu i gelove...ja sam prvo rodila na drip (bolno,nije dugo trajalo,sivana sam.Drugo krenuli prirodni trudovi koje nisam ni skuzila da su trudovi jer ih ne prepoznajem,sarafilo me dolje pa sam si mislila valjda je to to...bilo je puno lakse od radjanja na drip,ali taman kad sam pomislila da sam zavrsila sa zivotom i da nema sanse da rodim...bilo je gotovo.Cim se rodio bol je nestala u trenu.sivanje nista nije bolilo.)
Ovaj puta zaista nebih podnosila bol ako si mogu ikako ublaziti.i ja razmisljam o epiduralnoj svakako.Frendica je rodila dvoje na epiduralnu...sve super...a za trece su joj rekli da joj netreba i da ce brzo rodit...ipak je trece!pozalila je max...i danas mi govori da nebudem luda i da inzistiram na epiduralnoj.Bojim se jedino da necu imati osjeta i da bi se nekaj moglo dogodit radi toga(vakum,skare i sl).jos cu vidjeti ali za sada 100%epiduralna.a gel cekam vasa iskustva juhuhuhuhu....ipak vas je najvise u 6 i 7 mjesecu....
Ty, ne znam tko sve dolazi, zaboravila sam 😂😂😂😂😂 buduci mi je pamcenje krace nego kod zlatne ribice.
Ono sto znam tko dolazi su: Cro, Majadila, ti i ja.. E sad, ima li jos koja, fkt sam se pogubila..
Zagrebacke cure, tko jos dolazi na kavu? Budite ljubazne pa jos jednom napisite: ja dolazim.😊😊
Ovo sto se tice zabrane putovanja mi zapravo ima logike. Jer da, znamo sve kad nam je termin, ne putujes zadnja 4 tjedna nikamo, a i ako si bas u Sloveniji kad krene, stignes do doma, jer se neces porodit tak brzo.
Inace bi tak mogla otici svaka zena roditi bilo kamo i reci: a joooj, uhvatilo me. 😂😂😂😂😂
Al bas zbilja nisam ocekivala! Aha.
Sto se tice uvjeta radanja, slazem se. Ali mislim da ide na bolje. Jbg, kako nas zadesi, tako ce nam biti. Treba to odraditi i ici kuci svojoj!!
Sanjarka...ma ne volim uopće o tome pričati, jer se to dogodilo tada i ko zna kada opet, ali....frendici davali spinalnu i otišlo joj sve na gore, ne dolje...bila u komi 3 dana dok se nije povratila....
CUREEEEEEEEEE OSJETILA SAM KICK POD RUKOM UPRAVO .....AAAAAAAAAAAAAAAAAAA............koji je to good feeeeeeling......jedva čekamo da tata dođe home i sjedimo cijelo popodne i čekamo next hahhhahahhahah.........weeeeeeeeeeeeeee
Dunya....slažem se - kaže moja mama- kad krene, mora van - pa stisni zube i ne urlaj hiihihi
Sortiraj odgovore
Najstariji