Jutro ženice ☺
Poslala sam i ja zahtjev za grupu na fbu
Vidim spominjete neki gel za lakši porod.. Baš ću pitat svog ginića na idućem pregledu. Neko je napisao da ide na kontrolu 3.2 , tad i ja idem 😊😀
A ostalo sam zaboravila o ćemu ste pričale jer sam imala oko 10 ak stranica za pročitati.. moram bit aktivnija , jer jako brzo zaboravim 😂 blago mom mužu , nekad i po 4 puta sluša jednu te istu stvar jer zaboravim da sam mu rekla 😂
Jutro trudnice...
Nama pregled danas u 15 h ..nadam se da će bit drugačije od prošlog puta i da ću dobit nešto više od sve je OK...inače ću morat stvarno posjećivati i privatnika...nažalost ..mi u lidla nismo ništa kupili još čekamo spol...a i dobili smo vijest da ćemo dobit krevetac i robice..
Starim, komentirala sam u jednom od postova da NIKAKVE tablete ne želim piti, cuclati, gutati, whatever. Dakle, niti normabel, niti gastal, niti išta.
Dok mogu trpiti trpim!
Čitala sam da daju epi u bolnicama, ali ne ako si otvorena više od 4cm. Kao, to je jedan razlog zašto žene ipak dođu ranije u bolnicu.
Ja si sve vise mislim kako cu ipak roditi u Slo, cula sam jako dobra iskustva za rodiliste u Jesenicama, porod s epiduralnom je 1500 e. U ljubljanskom pak imamo opaku vezu tako da cemo meni se cini ulozit te novce u dobar tretman! To ce nam biti umjesto godisnjeg ovo ljeto
Jutro cure! Pisala bih i ranije, ali trebalo mi je sat vremena da pročitam sve od subote :) Poslala sam i ja zahtjev na fb grupu, a što se tiče poroda apsolutno se slažem sa Sanjarkom - prirodno je i bolno. Ja ću pokušat izbjeći i drip i epiduralnu, osim ako ne nešto fakat ne zakomplicira. Ali to tada.... btw. jel' većina vas odabrala već bolnicu u kojoj misli roditi?
Meni je sljedeći pregled za tjedan dana i tada radimo anomaly scan. Jedva čekam da vidim bebu opet, i naravno potvrdu doktorice da je sve ok :)
Pozdrav ljetnice!
MalaKoza, ova slikica s DJem je fenomenalna. ..a kontrakcije, ne mogu vjerovati kako tijelo reagira. Postat ću svjesna kad se meni pojave.
Dunja, imaš pravo, ja sam kupila hlače S u LIDLU (inače kupujem M za biciklizam) i ovaj gornji dio dođe mi do prsiju :) Onda sam odlučila da ću ga presavinuti na pola i sad bude ok. Elevit ima jako puno željeza pa zato ja to ne podnosim, organizam mi ne prihvaća. Pijem Centravit Prenatal koji sam dobila od Dietpharma za članstvo i donekle mi je ok...a za probavu znam o čemu pričaš.
Marie, lijepu si ti kolekciju nakupovala :) Sviđa mi se. Uzela sam žute bodiće 62/68 jer manjih nije bilo. Nije mi SLO daleko, ali opet..nekih 25 min vožnje autom.
Rozalija, ja ti ne bih preporučila nikakve tablete, pa ni Lupocet ako ti temp nije veća od 38,8. Sestra je mag. pharm. i rekla je da ništa piti posebno ne u prva tri mjeseca. Tako da ja glavobolje i sve ostalo trpim. Kod glavobolje stavljam obloge od kamilice da malo prođe.
Ribi, i ja mislim da je to vaginaleta procurila van ne može se svaka u potpunosti zadržati u rodnici. i mene čeka jedna tura Amoxiciklina zbog urinokulture. Bit će sve ok. I ja sam sklona gljivicama, ali sve će biti kako treba.
Croheidi, proći će ta dva tjedna vrlo brzo iako znam koliko je veliko to iščekivanje :)
Iva, od tebe očekujem izvještaj s pregleda
Ja sam s kg došla na stanje kako sam bila prije T, možda koja deka manje. Osjećam kako mi se sve širi, kako bolucka, ali pretrpjet ću sve. Nek se bebica samo udobno smjesti. Kod nas isto jako hladno, brrrr...zubato sunce! Da je barem onakvo kakvo ima Ty na profilnoj :*
Jučer na instrukcijama šou!! Haha....dečko koji je 2. razred mene uvjerava da je 19-9=0 jer je njih tako učiteljica učila. Reko, dragi moje sunčeko, ti si krivo slušao!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice hahhahaha! zanimljivo kod tebe na instrukcijama
neka kilica, nek se vraćaju a mi širimo, bit ćemo sretne i debele
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji