Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    19. Siječanj 2016. 12:45

I zaboravi napisat, pupak je isti ko i prije :) 
    Mažem se sa bademovim uljem ali sam popucala svugdje 😢 pogotovo po cicama.. sve su jadne pune strija sa svih strana...
    I malo sa strane kod bokova sam popucala, probat cu sad uzet Bio Oil pa cu vidjeti oce li to pomoc..

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 12:47

Zumbul bravoooooooo za tvog dečka malog i prvi buuuuuuuuuuum! to je samo prvi u nizu

i sve pohvale mužiću i ostatku family, takav tretman i zaslužuješ bravo!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Silvestrica82
    19. Siječanj 2016. 12:50

Dobar dan trudnice moje.Evo da i ja napisem nesto...kod mene sve neki problemi,jako los papa test...hpv i cin 3...beba dobro ali moja doktorica je bila prilicno gruba i bezobrazna i rekla mi hladno da imam rak na grlicu maternice..to mi se udostojila reci tri mjeseca nakon rađenog papa testa.uglavnom idem na koposkopiju za deset dana pa cemo sve znati...nadam se da necu poludjeti cekajuci... A sad malo sto se tice poroda...rodila sam dvoje na drip...prvi puta mi je pukao vodenjak pa sam odmah za bolnicu,dobila drip i rodila za pet sati...rezana,svega 4 sava imala...drugi puta prenjela tjedan dana,dosla na kontrolu,otvorena 6 cm bez ikakvih bolova...trazila drip...rodila za pola sata...moj vam je savjet da se s tim ne opterecujete....roditi morate i to boli jako...ali brzo se ta bol i zaboravi(znam da zvuci kao klisej ali zaista je tako)...citam vas i dalje i do sljedeceg tipkanja lijep pozdrav...

pupoljak
    19. Siječanj 2016. 12:51

Lijep pozdrav svima
    ja bila na pregledu i totalnoo sam razocarana,pa mogu reci trajao je 10 sekundi...samo nabrzaka uslikala bebicu koja je spavala i samo mi pokaza srce kako titra i to je to ni mjere ma nista a kad ce opet 18.2  bas sam tuzna nesto 
    jedva cekam da se bacim na kupovinu ali necu nista dok spol ne saznam 
    Lijepo je citati kako opisujete te udarce bebe...nadam se da necu ni ja jos dugo cekat na to..
    ugodan dan svima zelim 

bettyboop_st
    19. Siječanj 2016. 12:51

Puna sam pitanja danas pustate li vi kakvu opustajucu muziku sebi, pa tako i bebi?  mi slusmo pregnancy musi- mozart effect for baby, tj dosta klasike i fada

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 13:03

Splićanke ovo su i predavanja za 1mj.

http://www.klubtrudnica.org/mjesecna-zbivanja/

postoji i onaj klub beba eva, neznam šta se tamo događa

Betty ja svom pjevam sama, nije da imam sluha hahhaha jadno moje dijete

Silvestrica o Bože! prvo dr. je grozna! Drugo, ja se toplo nadam da nije sve skupa tako strašno, i da će sve bit u najboljem redu.
    što se dripa tiče, i njega bi htjela izbjeć.
    daklem tražim vezu za bez dripa, i bez rezanja bol ne mogu izbjeć

Pupoljak znam kako se osjećaš. No to ti je za ovaj tjedan u kojem si tako kod većine ginića (čast iznimkama), dobar dio ginića i ne radi uzv svaki put, pa eto ja bar sretna što moj kad su ti pregledi kao bez uzv-a ipak napravi uzv da vidimo srčeko, pokrete.... a i on izmjeri glavicu i ove glavne parametre da vidi da sve ide u dobrom smjeru.
    Ja sam se isto ljutila kad sam bila 16tj i na blic uzv i mislila otić privatno, al neću čemu... preglede radit na dva mjesta? nema smisla izlagat ni sebe ni bebu tolikim uzv.
    Sljedeću trudnoću ako je bude idem od prvog dana privatno, jer je moja želja za znanjem i informacijama prevelika

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

pupoljak
    19. Siječanj 2016. 13:10

Tynchy  hvaalaa  prije par noci dok sam lezala cula sam pucketanje ko baloncici i trajalo je par min nekako sve mislim da je babac bio a ne crijeva...sad stalno osluskujem hoce li se javit nesto slicno...
    Sanjarka ocekivala sam bar mjere ako nista drugo al eto bass nista al bitno je da sam je vidjela bar nakratko...postala sam ko razmazeno deriste za malo nesto mogu zaplakat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.