Majadila zaavidim na spavanju dugom zato cijenim svaki vikend, inače nikad nisam bila neka spavalica,al sad u trudnoći se obožavam valjat po krevetu pola jutra....
što se tiče posteljice, stvarno neznam nije mi naglašavao? ugl, udarce osjetim veći dio dana, malac je baš aktivan al da mi pomiče trbuh ili nešto takvo, no way nema toga još.... znam recimo imat neki osjećaj kao da radi salto unutra neznam kako drugčije objasnit... no ni tada trbuh ne mjenja izgled.
Udarci izvanka se mogu osjetiti, al nije ni to prejako
curke s takvim kontrakcijama obvezno magnezij pit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja osjetim udarce veći dio dana, no izobličenje trbuha ili sl. , nemam to. Udarci izvana se mogu osjetiti, no opet ovisi o jačini udarca. Moja je posteljica straga, to mi je jučer naglasio.
majadila i nama je posteljica sprijeda, zato nisam ni sigurna da li to osjetim bebu ili ne, al ovo po jajnicima se javlja svaki dan u isto vrijeme,... pitat ću gin kad saznam kad imam pregled :) valjda će mi znat reć nešto konkretnije i valjda će beba tada raširit noge da vidimo što je :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ni meni se ne izoblici, zna se samo stvdnit, ko kamen al rijetko .Sad sam provjerila, meni isto pise straga
Bok ženske, evo ja opet u gužvi ali da se malo uključim dok još koliko toliko mogu pohvatati...
Majadila, meni je posteljica straga, ja isto tako osjetim pokrete, onda kad još stavim dlan...a ponekad ih ih vidim na trbuhu ali slabo, naravno kad kažem muzu da proba staviti ruku, mala se umiri i totalno ga ignorira
Pupano, cestitam na curi! Ne uzbuduj se zbog tih tjedan dana više, još će cura rasti i rasti i formirati se...
Tynchy, baš me zanima tvoj plan poroda, jedva čekam čuti! Nadam se da ćemo i nakon poroda imati priliku cuti koliko je bio uspješan Ja znam da imam u planu što kasnije otići u bolnicu, detalje ću razraditi mjesec dana prije, još mi je prerano, a kaj se tiće bolnice, da, ja sam odabrala Petrovu jer tamo otpilike znam već di je kaj i najbliže mi je od svih bolnica. Za svaku bolnicu netko ima dobra i loša iskustva, a veze nemam nikakve tako da...sretno mi bilo.
MalaKoza, tebi je trbuh bas velik, ili se meni samo cini, moj ni u pola nije takav dok lezim, a valjda te kontaktakcije osjetim samo uutro. Uglavnom, kad se probudim znam imati tvdi trbuh na desnoj strani, onda ja stavim ruke i nakon nekog vremena kugle vise nema, ne znam da li su kontrakcije ili samo curka, ali nista ne boli...
Sanjarka, iskustva nemam, ali sam svjesna da će biti bolno, znam da ću se i otvoriti nešto, ali kad si razmislim kolika je to rupa sada a kolika je glava bebe koja mora proci kroz tu rupu, nema sanse da nece boljeti Meni bitno da se poslije brzo oporavim da ne budem ovisna o necijoj pomoci.
I ja imam pregled 03.02.
Jel vama pupak pocea bit izbocen? primjetila sam jucer da je lagano krenija
Cro 262 po iskustvu znam da bebe pred porod znaju kasniti u rastu po tjedan dana i to ništa ne znači. Ovisi i kako doktor izmjeri. Uvijek je moguća ljudska greška, bar u razlici dana +/- 6 dana. Ne uzbuđujem se radi toga, bolje i tako nego da zaostajemo (mada ni to ništa ne znači). Skoro cijelu trudnoću smo tjedan dana veći, mislila sam da će se polako izjednačavati, no eto.
https://lbdf.lilypie.com/CFYap1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji