Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    19. Siječanj 2016. 12:20

Pupano, cestitke na curicii! 💞💞💞💞 Divno, divno!!
    Curke sada vode, rekla bih. 😉
    Majadila, ja te cekala na vjezbanju dns, ali uzalud, vidim ja..
    Sto se tice gela- dogovoreno, uzet cemo ga po pola prije tvog termina, ja sam iza tebe. 😊
    Sto se tice posteljice- i moja ne naprijed i rekla mi je dr da je ona itekakav amortizer udaraca, tako da se ja ne uzrujavam kad nece nikog samo mene lupat. Ponekad osjetim jace, ponekad slabije, osjetim da se ona mice u trbuhu, ali mi se na trbuhu niti vidi, a osjeti samo kad sam mirna a ona je dobre volje. Mm jedva par puta osjetio lupanje.

Netko je pitao za vjezbanje u Zagrebu. Ja idem u body&mind studio, prilaz Baruna Filipovica. I jako sam zadovoljna, male grupe, do sad nas max bilo 4, i to dns. Vjezbamo svaki put nesto drugacije, dns bila prenatal joga i ja sam apsolutno uzivala.. Moje preporuke!!

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 12:21

Splićanke ste vi razmišljale o kakvim tečajevima, predavanjima,vježbama i slično?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 12:30

Betty mogle bi skupa samo kad ja radim ujutro, tko zna ima li čega kroz popodne
    baš gledam malo po http://www.klubtrudnica.org/

Tynchy
    19. Siječanj 2016. 12:36

Cro, ma sve vam ispričam u subotu :) .. nemam ja klasični plan poroda, ono što možeš sa rodine stranice isprintat, mah, znam da bi samo odmahnuli na to.. nego čisto imam neki plan da prođe što bolje i sigurnije.

Nije mi baš jasno ovo kad netko planira ići u Slo,  pa zar žene toliko riskiraju da tak dugo putuju u trudovima?
    Ne razumijem baš...

još jedna curica, prekrasno...

Što se vježbanja tiče - ja još vježbam doma, i dovoljno je zasada..

Što se pupka tiče, počeo se deformirati...

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 12:40

Evo splićanke raspored vježbanja

http://www.klubtrudnica.org/rasp-pred-2/

Ty što vježbaš, po nekom programu ili iz svoje glave?

Zumbul
    19. Siječanj 2016. 12:43

Meni je posteljica straga, i bas da se malo pohvalim jer sam pod dojmom..
    Sinoc smo malo bili kod prijatelja na druzenju, i ja kako moram lezati, manje sjediti, sam cijelo vrijeme lezala na ljevom boku, i osjetim malca kako se rita i udara, i stavim ruku na trbuh kad ono Buuum 😍😍 znaci prvi put do sada da sam osjetila taj Buuum 😁😀 i kazem muzu da stavi ruku i mali nista hehe totalan ignoreee 😂 ali kad nasloni glavu da cuje Luku, mali se onda dobro cuje.. 
    Sad ce sve vise i vise bit udaranja, zabica moja mala, jedva cekam da me pocne udarat 😃😄

I maloprije me mamica zvala, kaze da je bila u Lidlu, uzela mi je jernu posteljinu, majce one sto su 3 komada u pakiranju, i hlacice jedne , nista drugo nije nasla.. A i baku smo poslali da ide u svoj Lidl na Poljanicama ( Dubrava) pa mi jr nasla samo onu trudnicku trenirku L velicina.. kaze, bit ce ti veliko a bit ces i ti uskoro jos veca 😂 pa ce dobro doc

I moram pohvalit Muža, u nedjelju je išao sa mojim roditeljima do CCEast, i kupio mi je nove air maxice 😍 kaze da su sad na snize ju, 450 kuna su bile.. Jamo ljepo me iznenadio.. I iznenadili su me svi skupa zajedno, dobila sam i trudnicke traperice , majcu  , dugacku vesticu laganu za na tuniku/haljinu  , jednu haljinu , i 3 majce na Minione ( one banane )  😂 naprosto ih obozavam hehe 

Bas kazem, ugodno su me iznenadili jer ja jos nesmijem setat okolo ☺😊😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.