Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    19. Siječanj 2016. 09:14

Rozalija, ja sam ti i na faceu Mala Koza :D

Tynchy, moja ginekologica je zakon. Baš onak sve u detalje kaže i ispita.  Kad je mm bio sad zadnji put sa mnom na pregledu, radi ona uzv i kaže njemu, slobodno dođi bliže da bolje vidiš.  Ne grizem, bez brige.  
    Najkraći pregled do sad je bio baš taj zadnji i trajao je 15 min. 
    Idući imam za 8 dana i za taj je rekla da odvojimo više vremena jer će potrajati.  Tad ce bas sve detalje pregledavati i mjeriti.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 09:16

MalaKoza super! da to je taj anomaly scan, stvarno sve živo gledaju
    ja ću se naručit na 4d, krajem 2mj jedva čekam, juhu!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    19. Siječanj 2016. 09:19

Jutro cure,
    Brrr koja zimulja...ali mali hoce ic "tetat" pa mu moram ispunit zelju  Na zgradi su nam digli skelu i rade nesto pa se moramo maknut od te buke 
    Sanjarka ako hoces epiduralnu, morat ces se prije "organizirat" jer ju u Splitu bas ne daju...meni su se počeli cerit u facu kad sam pitala mogu li ju dobit. Mooozda ako im nema guzve i ako je anesteziolog slobodan onda netko i ima sreće.Nedavno mi prija rodila drugo dite pa je znala sto ju ceka-nasla vezu, dala kovertu...i rodila sa smjeskom  
    I mene zanima taj gel...to nije isti onaj sto ga daju u rodilistu kad zele inducirat ili ubrzat otvaranje? Nadam se da nije...

Dunyasha
    19. Siječanj 2016. 09:20

Gel se moze u jednoj ljekarni u zgbu nabviti i jeftinije. On dode u ampulama, a ampula ima dovoljno da ga po pola mogu dvije trudnice uzeti. Zagrebacka rodilista su suradljiva sto se tice tog gela, osim mozda Petrove. Za splitska ne znam zbilja..
    Ja cu si ga kupiti, pa ako ce koja htjeti po pola sa mnom, dapace. 😉
    Mene cura rita opako i nemilosrdno, udari me u mjehur, jcr navecer me ritnula iznad pupka, jutros dok sam lezala udari me dijete... 
    Ojacala je ful, samo tatu jos nece bas ritati, tu i tamo ga pocasti udarcem, jos sam joj samo ja napeta. 😊😊

Ribi
    19. Siječanj 2016. 09:21

jutro curke.. trebam savjet! pijem trenutno amoksicilin za neku uplatu urina+vaginalete preventivno da ne bi pokupila gljivice. sinoć sam stavila vaginaletu prije spavanja i ujutro kad sam se probudila primjetila sam vodenu (već suhu ) mrlju među nogama na pidžami.. izgledalo je da kao da sam se popiškila, ali nije imalo nikakvog mirisa niti boje .. i sad me lagano hvata neka panika.. ne znam da li je to od vaginalete neki iscjedak ili nešto drugo ( jel može biti plodna voda ?!?) .. dok mi radi tek popodne danas ...

Tynchy
    19. Siječanj 2016. 09:23

Sanjarka, da, to ti je kontrakcija.
    Kaže mi ljekarnica jučer da normabel mogu popiti ako su te kontrakcije učestale ili mi smetaju. Nije to bebina guza :)

Rozalija, ja se nisam učlanila, ne volim grupe na fejsu.. nemam dobra iskustva... :)

MalaKoza, mi ovdje možemo o tom samo sanjati, dobro, osim Dunye :)
    Ja sam se jučer opet privatno naručila... štaš!
    A bilo bi bolje da dijete opremim nečim korisnim, a da tu uslugu dobijemo na pregledima kod svojih ginića... Nema veze, ja svejedno jedva čekam!

Mama3put
    19. Siječanj 2016. 09:24

Da! Moj muz je za mene pitao epi na porodu   kaze dr neee nema nikakve potrebe,sve se odvija normalno ali platis par tisuca i dobijes

Dunyasha
    19. Siječanj 2016. 09:28

Ja cu epiduralnu traziti ako bas necu moci izdrzati bolove. Ali plan mi je sto duze ostati doma, pogotovo nakon sto su nam pokazale u subotu kako si pomoci u trudivima. Kad trudovi budu na 5 min onda u bolnicu i stigne se epi dobiti. Ukoliko nije guzva, na sv duhu hoce i akupunkturom pomoci, ali onda ide ili epi ili akupunktura.
    Ovaj gel nije onaj koji daju za induciranje trudova, ne brinite. Pa ne bih sama sebi to zeljela!!
    Mi imamo pregled tek 3.2. buduci smo iznenada bili prosli tjedan. Pa cemo se jos strpiti malo.. 😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.