Tynchy vodila je trudnocu privatno kod doktora koji ujedno radi i u rodilistu, pa su se tako "sa strane" sve lipo dogovorili mislim da vi u Zg na srecu ne morate brinut o takvim stvarima, bar sto se epiduralne tice...tako sam cula
Kolika je to razlika...ko da ne placamo svi isto zdravstveno.
I meni je bio plan doc sto kasnije u rodiliste ali mi je puknuo vodenjak, iscurila voda i morala sam odmah ic...tamo me stavili na krevet u lezeci polozaj, prikopcali ctg i nema mrdanja-ni popisat se a da mi je bilo setat...toliko je lakse podnosit trudove u svim polozajima osim u lezecem...ali jbg-njima je tako lakse
Sanjarka mislim da cemo se i za taj gel morat unaprijed "dogovarat" Moj dr radi isto u bolnici (naucila lekciju od prijateljice
) pa cu ga bas pitat za gel.
Jutro curice🌞....bas ste aktivne...od kad mi se vratio zivotni elan ustajem oko 9 i evo me uz ☕ i vas.
Svasta ste od robice nakupovale...ja cu jos pricekati,pa onda u soping...jos sam 2 tj na godisnjem i onda cu ici malo raditi...nije mi tesko na poslu,a i vrijeme ce brze proci i manje cu kila nakupiti...
Htjela bi poceti negdje vjezbati...ima li koja curka iz Zg preporuku gdje bi bilo dobro....tipa pilates i sl...vjezbala sam i prije trudnoce i to mi je takva psiholoska terapija da nema bolje.cekala sam da prodje 12tj..kaze doktor dapace vjezbice....
Kokolo koji ti je ono dr? sorry ako si spomenila vjerovatno zaboravih....
Ma treba pronać dobru vezu, pa sve može garantirano
iako mi sve skupa počelo ić na živce, dođe mi da idem u rodilište, napravim šta mi kažu, legnem, i rodim pa šta bude bez ikakvih kombinacija...eto! veze i bezveze! Tako sam i prvi put i gle me živa! sjeti me jedino ovi šav kraj guze da je nakon poroda bilo gadno....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma ja na porod gledam kao nešto prirodno i bolno jbg! tako je kako je..... ne želim se uopće opterećivat puno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo da mahnem, neka gužva me ulovila pa niš ne stignem
Na pregled tek za 2 tjedna.. Nikako proć.
Sortiraj odgovore
Najstariji