Jutro cure opet Lidl u diru,ja sam jucer fino uzela novce nazad jer sivih hlaca nije bilo S a plave su mi ruzne a i S je velik,ne znam dali cu tolika bit i u 9 mjesecu T. Pitala jednu da mi pogleda u Sinju dali ima sivih hlaca kaze da nije bilo nikakvih boja ni brojeva!
Robica mi ta malih brojeva ne treba imam i viska,poslat cu jednoj mami paketic tu s klokanice sto je zamolila ako netko ima.
MalaKoza, čim spomeneš "ginekologica mi je rekla" odmah sam malkoc zavidna.. ja nemam nikakav izvor informacija osim vas i interneta.. :(
Zato pišite sve što vam doktori kažu :)
Sanjarka, joj nadam se... strah me bilo šta staviti u usta...
Dobro vam ovo hladno jutro. Kod nas pise -8. Trebalo mi je neko vrijeme da sve procitam. Ja bas nisam najbolje u zadnje vrijeme. Sve me ulovilo: i zubobolja, i grlobolja, i nos mi tece. Uzas! I jos mi je i svaki dan slabo. Ne povracam, ali kaj god pojedem, sve mi ide gore. Svako jutro moram popiti vodu s secerom jer mi padne tlak. Znam si tu i tam popiti lupocet, ali znam da nw smijem cesto.
De se moze kupiti taj đumbir?Vec sam ga trazila po ducanima, ali nisam nasla.
Majadila, vidla sam da ti je termin 16.5. Bas na moj rođendan. Moj najmlađi je 11.5.2011.
Marie4, odabrala si lijepo ime za curicu. I ja se tak zovem.
Uclanila sam se u onu grupu na fejsu. Ime mi je na fejsu Hana Kovač pa ako ko hoce, moze mi poslati zahtjev.
U lidlu nisam bila, a kak citam valjda ni ne budem isla ako nema nicega.
url=http://lilypie.com]
Starim bravo
Ty relax, bit će to ok. I nemoj se izluđivat lošim doktorima i sličnim, puno si stvaraš napetosti, uživaj u malcu, mazite se i pazite, na kraju svega će te ti on uživat uskoro skupa, i sve će to ukljućujući i porod biti iza vas
ps. Dunya oni gel zvuči fantastično, je i cijena "fantastična" no ako vrijedi što ne.... e sad koliko su u svim rodilištima spremni za suradnju to mene zanima...naravno najviše me zanima splitsko.
Nadalje, epiduralna? Tko se odlučio za, tko protiv, tko se još misli kao ja?
Rozalija baš mi je žao što te sve uhvatilo, al proći će to, pa ćeš i ti moć uživat u svojoj trudnoći
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma uživam ja, baš mi je fora gledat kako radi đumbus od mog trbuha, deformira ga skroz. i to najviše navečer oko 8h. Mislim da će to biti vrijeme za igru... :)
Kolika je cijena gela?
Što se mene tiče, ako ne CR, onda epi svakako. Prevelika sam drama queen.
Sanjarka hvala. Nadam se. Da li je koja od vas u onoj grupi na fejsu? Da joj posaljem zahtjev za prijateljstvo? Gledala sam clanove, ali po imenu ne znam da li je koja od vas.
url=http://lilypie.com]
Cijena gela je cca 700kn malo više....
vama deformiraju trbuh, meni još ne.... samo udarci iznutra ništa više od toga. Neko jutro mi se dio trbuha stvrdnio kao da je malac guzu izbočio tu, no sumnjam nekako mi je bilo previsoko za njega... pa možda kontrakcija
oko 20h će taman bit igra, pa tuširanje pa spavanac
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rozalija, ja sam se uclanila. Imas prvi post po redu di mozes upisati ime koje koristis na forumu tako da se cure lakse prepoznaju. Ja sam Petra Letica Brodaric, pa te nadjem da znas
Dunya i Sanjarka, taj gel i meni zvuci neko ludilo a ako bar malo pomaze nebi se uopce mislila samo sta je dobro Sanjarka rekla, ko zna kako bi na to nase rodiliste u ST-u reagiralo... Pokusat cu se raspitat.
Pupano, gdje si? Koliko sam skuzila jucer je bio pregled, cekamo te!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji