Čime se vi bavite večeras? Nama je tata DJ, a mi plešemo u trbuhu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ej curke!
Mene cijeli dan neke obaveze obuzele pa nikako da se javim.
Bila sam u Lidlu, kupila bodice u zutoj kombinaciji i rozastoj, nasla sam i nepropusnu podlogu, plahte sam uzela, carapice nasla, a u drugoj trgovini nasla i pakiranja hlacica, tako da sam se fino opremila. A nasla sam i sebi hlace (trenirku) u s velicini i meni je dio za trbuh do cica (netko spomenuo) 😂😂😂😂
Dekica je isto bilo, ali nekako sam odustala jer su za auto sjedalicu, a nasa ima pokrivku pa zapravo nema potrebe. Nigdje se ne kopca, nego je na preklop pa sam odustala... Kajaznam, kupit cu klasicne dekice.
Citala sam da vas muce gljivice. Cure, na gacice kapnuti kap, dvije etericnog ulja cajevca i da vidite mira u kuci. Cajecac smiju trudnicr, ulje smije direktno na kozu, a djeluje kao izrazito jak antimikotik. Ili kapnite na dnevni ulozak. Prati se samo s obicnom vodom, eventualno obican sapun, nikakvi gelovi za tusiranje. I smanjiti unos secera dok se gljivice ne povuku. Nikakve lijekove i sl na svoju ruku.
Netko spomenuo magnezij, dakle, sav visak vitamina covjek ispiski, tako da se ne moze pretjerati (rekla dr. Marton u subotu). Cijediti sok od narance, limuna i malo dumbira, staviti mlaku vodu i to kroz dan piti-jako je vazan unos c vitamina u trudnoci.
Soda bikarbona u trudnoci- ne. Od jednog uzimanja vam nista nece biti, ali klasicna soda moze utjecati na razvoj misica kod beba, pa se ne uzima u trudnoci. Moze se uzeti Rennie ili gastal.
Sti se tice papira koje sam dobila na radionici, kopirat cu 7-8 primjeraka i donijeti na kavu u subotu.
Sad idem to procitati. 😉
Uzivajte curke!
Cure, kako sam vam pisala, o ovome su nam pricali na radionici u subotu i preporuka je i dr. Marton i doule da se ponese na porod:
http://www.trudnoca.hr/zanimljivosti/novosti/dianatal-gel-olaksava-prirodni-porod-stiti-majku-i-dijete/
Kosta dosta, ali rekle su nam gdje se moze kupiti povoljnije i jedno pakiranje je dovoljno za dvije trudnice!! Tako da u suboti, tko bude zainteresiran, mozemo si "naci partnerice" i kupiti po pola. Ima ih dovoljno, ide 1 ampula po porodu, a mogu se koristiti i nakon poroda!!! Ubrzavaju zacijeljivanje medice!
💪💪💪
Trudnice, ako želite upadajte u grupu na fb "Drage klokanice"..Tanija ju je otvorila pa tko je za dodatno druženje navratite
Jesam. Na faceu se isto zovem Mala Koza pa da znate da nije trol, tko vec prihvaca :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jesam! :) a sad idem vidjeti kaj je Dunya stavila link...Dunya, i meni su S hlače velike, nekako široke i...a valjda će biti dobre dok narastemo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji