Dunya zima zima kad sam prije išla na posao bilo -3, i još pušeeeeeeeee. Neznam koliko je bilo noćas, brrrr!
Marie i ja sam dio u 50/65, a dio u 62/68, neznam kad će nas dopast taj broj za nosit s obzirom da je duga robica
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
MalaKoza, genijalna slika.. ovo će biti super uspomena :)
MIslite da bebe već sad full čuju zvukove?
Mi smo bili u kinu, gledali neki poprilično gadan film, i kad je bio neki oštar zvuk (kao ono u trilerima i horrorima) ja sam se prepala, čitavo kino, a bome i Karlo. :) tata je odmah bio zabrinut da je Karlo pod stresom :)
Marie, odlične stvari! super boje! koliko te na kraju ovo sve izašlo?
Dunya, ja se šokirala kad sam izašla van, led, wtf? kad ono -7 na mobitelu!
Hvala svima za savjet oko gastala, ipak se ne smije piti, nutra je aluminij. Kupila Rennie, zasada djeluje, relativno...
Zuti komplet sam uzela 62/68 jer nije bilo u Slo manjega a rozi 50/56.
Marie, preslatka robica!
Da se mene pita, ja bi opustosila sve trgovine s dječjom robicom koje mi se nađu na putu. Ali onda se skuliram jer znam da ću dobiti tone novorođenacke robice od frendice i strine. Zasad sam kupila samo desetak bodija u 3 veličine jer su bili neodoljivi. I jedne tregerice.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Meni se čini ok roba i pamuk je dobar.
Tynchy se zajedno 43€. Kad sam dosla doma bilo mi je zao kaj nisam uzela jos jedan rozi komplet u većoj veličini, nagovoriti cu MM da odemo za vikend.
http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?id=706
Evo linka iz Slo lidla kod njih je bila veća ponuda robice nego kod nas.
Tynchy, meni je ginekologica rekla prije tjedan dana na pregledu da joj sada puno pričamo i pjevamo jer su joj sve slušne koscice formirane i može super raspoznati različite glasove i tonove. Moja bas reagira na određenu muziku. I kad joj tata svira gitaru i pjeva. Onda se bas pokrene.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ty što se tiče zvukova, neznam koliko čuju, no čuju nešto sigurno... baš me zanima da li sve, ili samo glasove koji su glasni i trbuhu blizu.
nadam se da će ti te tabletice super pomoć, i da više nećeš imat tih briga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji