Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 08:19

Dunya zima zima kad sam prije išla na posao bilo -3, i još pušeeeeeeeee. Neznam koliko je bilo noćas, brrrr!

Marie i ja sam dio u 50/65, a dio u 62/68, neznam kad će nas dopast taj broj za nosit s obzirom da je duga robica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy

Jutro cure!

MalaKoza, genijalna slika.. ovo će biti super uspomena :)
    MIslite da bebe već sad full čuju zvukove?
    Mi smo bili u kinu, gledali neki poprilično gadan film, i kad je bio neki oštar zvuk (kao ono u trilerima i horrorima) ja sam se prepala, čitavo kino, a bome i Karlo. :) tata je odmah bio zabrinut da je Karlo pod stresom :)

Marie, odlične stvari! super boje! koliko te na kraju ovo sve izašlo?

Dunya, ja se šokirala kad sam izašla van, led, wtf? kad ono -7 na mobitelu!

Hvala svima za savjet oko gastala, ipak se ne smije piti, nutra je aluminij. Kupila Rennie, zasada djeluje, relativno...

• Marie4

Zuti komplet sam uzela 62/68 jer nije bilo u Slo manjega a rozi 50/56.

MalaKoza
    19. Siječanj 2016. 08:20

Marie, preslatka robica!
    Da se mene pita,  ja bi opustosila sve trgovine s dječjom robicom koje mi se nađu na putu. Ali onda se skuliram jer znam da ću dobiti tone novorođenacke robice od frendice i strine. Zasad sam kupila samo desetak bodija u 3 veličine jer su bili neodoljivi. I jedne tregerice.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Marie4
    19. Siječanj 2016. 08:27

Meni se čini ok roba i pamuk je dobar. 
    Tynchy se zajedno 43€. Kad sam dosla doma bilo mi je zao kaj nisam uzela jos jedan rozi komplet u većoj veličini, nagovoriti cu MM da odemo za vikend.

• Marie4
    19. Siječanj 2016. 08:31

http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?id=706
    Evo linka iz Slo lidla kod njih je bila veća ponuda robice nego kod nas.

MalaKoza
    19. Siječanj 2016. 08:35

Tynchy, meni je ginekologica rekla prije tjedan dana na pregledu da joj sada puno pričamo i pjevamo jer su joj sve slušne koscice formirane i može super raspoznati različite glasove i tonove.  Moja bas reagira na određenu muziku.  I kad joj tata svira gitaru i pjeva.  Onda se bas pokrene.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    19. Siječanj 2016. 08:35

Ty što se tiče zvukova, neznam koliko čuju, no čuju nešto sigurno... baš me zanima da li sve, ili samo glasove koji su glasni i trbuhu blizu.
    nadam se da će ti te tabletice super pomoć, i da više nećeš imat tih briga

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.