Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    18. Siječanj 2016. 16:04

Bome nije vam lako cure koje se mučite sa povraćanjem...napinjanje i sve skupa..lako za vašu kilažu, doći će to na svoje, samo neka bebe dobiju potrebno...ja sam u 18 tt svega 2 tjedna imala, ne mučnine, nego težinu u želucu i u grlu mi sve stajalo...pila čaj od naranče i đumbira i prestalo, ali kolegica mi povraćala do 15og tt...znam da njoj bilo koma...
    Maloprije sam se naručila u Vili na anomaly sa 21 tt, nadam se do tada da će biti sve super i da će ova mala krenuti sa rekreacijom u stomaku..
    Lidl - ma nisam ni pokušavala...jako bude gužva i svi se trgenjaju za stvari, razbacuju..užas...ja bi ih napljuskala kad vidim da otvaraju i razvlače sve, a ni ne pogledaju da li ima otvoren već broj koji trebaju...zasada stanem u svoje trenerke i tajice pa mi ok...bit će toga još u Lidlu...kaže mi kum (on je voditelj :) )
    kako stojite sa kilažom??? Vidim da sve izgledate kao da ste samo loptu gutnule...

Aurelija
    18. Siječanj 2016. 16:22

Miska, definitivno vrijedi dati te novce nekom ko zna sto radi! A ne da prozivljavas traume ko ja... Super za bebu, uzivajte! 

Bruna257
    18. Siječanj 2016. 16:30

Sarlina ja sa kilama stojim... Najprije pala u prvih 10tt, u 10tt bila 73 kg a u 14tt 72,7kg... Tak da se ne micem nikud,ali beba po proporcijama odgovara tt.. Nisam bas nesto jos uvijek sto se hrane tice,s mesom i dalje na Vi, ali bitno da od onog sto pojedem, beba sebi uzme najpotrebnije i da ona napreduje..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

miska
    18. Siječanj 2016. 16:43

Sarlina ja sam s kilama na ratnoj nozi, imala sam nesto ispod 55 kg (167 sam visoka) sad pala na 50, ujutro ide vaga i ispod 50, tako da sam suha skroz jedino mi u zadnjih par dana malo trbuh iskocio pa izgledan kao ona jadna gladna djeca kad im se trbuscici napusu!

PeppePula
    18. Siječanj 2016. 17:19

Pozdrav crnatockica i slatkocekanje... dobrodosle

Sto se tice gljivica, mene odmah na pocetku zadesile i dobila sam Plymycol vaginalete i kremu... kremu i sada namazem kada me ulovi crvenilo ili nesto, rekao je dr. da je sigurna u trudnoci pa zasto ne? Bolje nego da se razvije u nesto gore, namazem 2 puta i sve super...

A za kile... ja nisam imala mucnine, a morala sam mirovati zbog hematoma, pa je tu jos bio Bozic i nakupila 3kg do 12tjedna...uzas... tako da sam sada malo stala na loptu i pokusavam ne dobiti vise od 1kg od pregleda do pregleda...ali ne opterecujem se puno, ipak mi je najvaznije da beba dobiva sve potrebno, samo sam se vise prebacila na zdravo...

Ty a jesi probala sa soda bikarbonom rijesiti zgaravicu? Mislim da trudnice smiju

Peppe

inaj
    18. Siječanj 2016. 18:38

Ja imam problema sa upalama od uvijek, vec sam dobila.kutiju geonistina u trudnoci i mislim da cu ga pitat ovaj put da probam sa necim biljnim,nesto sam nasla na internetu moram samo prouciti, netko mi je rekao da bas nisu pogodni dnevni ulosci u trudnoci jer nije prozracno, super malakoza kaj ih tebi mama sije, ja sam radje gace mjenjala par puta dnevno zbog iscjedka....

Sto se mucnina tice ,eto pred kraj14 tjedna i jos su prisutne punom snagom.....
    S kila sam jos uvijek na +1 od pocetka trudnoce... mucnine odrade svoje.....probala svasta vezano za mucnine ali ne pomaze nista pa eto trpim,

Mama mi je lidlu kupila onu dekicu zutu, plahte,navlaku za madrac, i paket onih hlacica 50/56 broj,isusek kak je to maličko....

Aurelija
    18. Siječanj 2016. 18:50

Ooo pa ti si svašta ulovila u lidlu! :) tj mama tvoja! moja je išla jutros, a nisam ni znala da bi joj naručila nek pogleda. rekla je samo da je bila gužvetina ko da se nekaj dijeli...

inaj
    18. Siječanj 2016. 18:58

Mama je bila odmah u 8 ujutro, jer jedino tada se nesto nade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.