Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 14:24

Miska baš mi je drago da je sve u redu nek je mrvica aktivna i super pregled, ti privatni pregledi su san iz snova

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    18. Siječanj 2016. 14:26

miska, drago mi je da je hematon nestao, da je bebica odlično i da si zadovoljna pregledom 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    18. Siječanj 2016. 14:27

Super za pregled miska! 

Sto se tiče mučnina i ostalih simptoma, meni je jučer isto bilo koma, tako sam se osjećala cijeli dan napuhnuto, ko da sam se zraka nagutala i cijelo vrijeme mi se podrigivao taj zrak, navečer je kulminiralo, mislila sam da ću popi**... želudac tvrd ko kamen na dodir, a jela sam samo ručak... I onda mi je dragi naribao đumbira, pa sam to s medom progutala i otišla spavat, danas ujutro ko nova, koje olakšanjeeee

MalaKoza
    18. Siječanj 2016. 14:30

Ja imam strah od gljivica, pogotovo jer sam cula da se u trudnoci mogu cesto javiti i kod onih koje ih nikad nisu imale.
     Pa da preveniram koliko mogu, nazicala sam mamu da mi sasije dnevne uloske. Potpuno su prirodni, koza dise, nema plastike i peru se pa su nikakav trosak. Ustvari, ista stvar ko i s platnenim pelenama. Samo sta mi njih ne moze mama sasiti.
    Koristila je pamuk i bambus, tako da prirodnije ne moze bit. A super mi dodu jer vec sad kad kihnem, zna mi malo pobjec :D

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    18. Siječanj 2016. 14:34

Ja sam imala nekoliko puta gljivice, i to nakon antibiotika. No evo za sada u trudnoći sve pet što se tiče toga, kuc kuc da ne ureknem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    18. Siječanj 2016. 14:40

Ma privatni su zakon, istina da sam platila 75 e ali ne zalim ni centa, mislim da mi definitivno nije zadnji pregled tamo!
    Pitala nas je dal zelimo znat spol, ali nismo htjeli, i gledala sam naravno sve snimke jos par puta i beba se lijepo okrene ali ja ne vidim nista izmedu nogica iako sam bila uvjerena da je decko,  sad sam se zbunila hahah.

Ja sam znala zvakat usecereni dumbir i bude lakse stvarno, samo kad malo citas jedni kazu da dumbir drugi nedaj boze pa sad ti znaj, al opet si mislim da i ako je stetan mora biti poprilicna kolicina pojedena, od jedne kockice ili caja dnevno nebi trebalo djelovat stetno!

Aurelija
    18. Siječanj 2016. 14:44

Ti si mjerila nuhalni kod licenciranog doktora miska, zato je vjerojatno 75 € ili svaki pregled plaćaš tako?

• crnatockica
    18. Siječanj 2016. 15:56

Sto se mucnina tice....pocelo od 6tj cjelodnevne..od ujutro do navecer..apatit nisam imala ali organizam trazi hranu pa sam sve nesto po sitno,stapici,jogurt,pecivo....
    Povracat nemogu pa sam trpila u krevetu...tj dana nisam uopce izlazila koliko mi je bilo mucno i koliko mi se spavalo.nisam uopce funkcionirala.
    Malo mi je pomogao caj od đumbira sa limunom i malo meda..to bi pijuckala po malo cijeli dan...bila sam i u biljnoj ljekarni (po preporuci homeopatice od moje frendice) I kupil neke tabletice na biljnoj bazi koje ublazuju mucnine...nema nus pojava ni stetnog ucinka ,nisu bile lose...pomoglo je malo.
    Cim smo napunili 12tj....puno lakse..nisu nestale ali su podnosljive i nisu svaki dan.sad se vratio i zivotni elan.....
    Nadam se da ce uskoro i nestati...
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.