Miska baš mi je drago da je sve u redu nek je mrvica aktivna i super pregled, ti privatni pregledi su san iz snova
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
miska, drago mi je da je hematon nestao, da je bebica odlično i da si zadovoljna pregledom
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Super za pregled miska!
Sto se tiče mučnina i ostalih simptoma, meni je jučer isto bilo koma, tako sam se osjećala cijeli dan napuhnuto, ko da sam se zraka nagutala i cijelo vrijeme mi se podrigivao taj zrak, navečer je kulminiralo, mislila sam da ću popi**... želudac tvrd ko kamen na dodir, a jela sam samo ručak... I onda mi je dragi naribao đumbira, pa sam to s medom progutala i otišla spavat, danas ujutro ko nova, koje olakšanjeeee
Ja imam strah od gljivica, pogotovo jer sam cula da se u trudnoci mogu cesto javiti i kod onih koje ih nikad nisu imale.
Pa da preveniram koliko mogu, nazicala sam mamu da mi sasije dnevne uloske. Potpuno su prirodni, koza dise, nema plastike i peru se pa su nikakav trosak. Ustvari, ista stvar ko i s platnenim pelenama. Samo sta mi njih ne moze mama sasiti.
Koristila je pamuk i bambus, tako da prirodnije ne moze bit. A super mi dodu jer vec sad kad kihnem, zna mi malo pobjec :D
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja sam imala nekoliko puta gljivice, i to nakon antibiotika. No evo za sada u trudnoći sve pet što se tiče toga, kuc kuc da ne ureknem
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma privatni su zakon, istina da sam platila 75 e ali ne zalim ni centa, mislim da mi definitivno nije zadnji pregled tamo!
Pitala nas je dal zelimo znat spol, ali nismo htjeli, i gledala sam naravno sve snimke jos par puta i beba se lijepo okrene ali ja ne vidim nista izmedu nogica iako sam bila uvjerena da je decko, sad sam se zbunila hahah.
Ja sam znala zvakat usecereni dumbir i bude lakse stvarno, samo kad malo citas jedni kazu da dumbir drugi nedaj boze pa sad ti znaj, al opet si mislim da i ako je stetan mora biti poprilicna kolicina pojedena, od jedne kockice ili caja dnevno nebi trebalo djelovat stetno!
Ti si mjerila nuhalni kod licenciranog doktora miska, zato je vjerojatno 75 € ili svaki pregled plaćaš tako?
Sto se mucnina tice....pocelo od 6tj cjelodnevne..od ujutro do navecer..apatit nisam imala ali organizam trazi hranu pa sam sve nesto po sitno,stapici,jogurt,pecivo....
Povracat nemogu pa sam trpila u krevetu...tj dana nisam uopce izlazila koliko mi je bilo mucno i koliko mi se spavalo.nisam uopce funkcionirala.
Malo mi je pomogao caj od đumbira sa limunom i malo meda..to bi pijuckala po malo cijeli dan...bila sam i u biljnoj ljekarni (po preporuci homeopatice od moje frendice) I kupil neke tabletice na biljnoj bazi koje ublazuju mucnine...nema nus pojava ni stetnog ucinka ,nisu bile lose...pomoglo je malo.
Cim smo napunili 12tj....puno lakse..nisu nestale ali su podnosljive i nisu svaki dan.sad se vratio i zivotni elan.....
Nadam se da ce uskoro i nestati...
.
Sortiraj odgovore
Najstariji