Marie, cestitke na curi divnog imena! Mislim da su cure za sada preuzele vodstvo
Cure hvala i na pohvalama za ime Aria, Cer je od starta tila sestru Ariu (znacenje: lavica, ima i u igri prijestolja mala hrabrica Arya) pa smo se muz i ja smisljajuci imena uvijek vracali na nju i ostalo je tako.
Pupano, eto skoro nam je i termin isti :) vi ste 15., mi 18. iako moj muz misli da zna bolje od ginica i da nam je termin 16. Sretno danas na pregledu i javi nam kako je proslo!
Vezano za Lidl, vidila sam na reklami preslatku robicu za bebe ali odustajem jer vidim da pisete kako je kaos po ducanima
Pupano, super trbuh! Ja svoj i dalje čekam!
Friške trudnice, mislim da vas ima ovdje nekoliko do 10 tjedna : https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/osvojite-vrijednu-nagradu-vodenje-trudnoce-u-poliklinici-ginops-3873
Lunale, kod nas u ČKu prava koma u Lidlu..ko da je sve besplatno. Kao što je rekla Marie, stvari su porazbacane, Bože sačuvaj! Jedne žene su stvarno bezobrazne. Ja sam uspjela naći S veličinu i uzela i onda nisam mogla odoljeti žutim bodićima sa slonićima :)
Crnatockica i slatkocekanje, dobro došle!
Dunja, čula sam da je Ulla jako dobra doktorica, puna savjeta i žena koju bi svaka žena željela za svoju.
Sarlina, i ja ti zavidim na susjedima. Oko mene samo stari dečki i ljudi stariji od 60, pa si sad pomogni!
Pupano, buša je lijepa, baš kak treba biti!
Marie, znači, i ti ćeš imati Hanu? I ja isto ako će biti curica :)
Znači, gastal se smije u T? Na kutiji jasno piše da nije za trudnice i dojilje. Hmm...ja sam htjela popiti, ali se nisam usudila pa sam radije trpjela i prošlo. Meni je već treći dan zaredom od jutra do trenutka kad legnem navečer mučno u trbuhu, jučer opet povraćala. Pa kad će tome već biti kraj? Za dva dana ću 12 tt po zadnjem UZVu.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
I da, Pupano sada vidim slicicu jer citam unazad, divan trbuscic!!! Nasi trbuscici
Zabice meni je na 12+0 skoro pa sve nestalo ko rukom odnešeno nisu sve cure to sreće no nadaj se da će i tebi tako biti
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure imam pitanje.
U 15-tom sam tjednu trudnoce i proslu srijedu na pregledu mi ginicka rekla da imam nekaj malo gljivica (prvi put u zivotu) pa sam kupila canesten 3 i uzimala ga sri, cet, pet...
Al cijeli vikend i danas iz mene tece bijelo ko ludo...
Je to normalno ili???
Slažem se sa Sanjarkom, sve smo različite pa ćemo vidjeti do kad će mi to trajati :)
MalaKoza, baš kao što kažeš, dođe u minuti, povraćam i nakon toga je dalje ok...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav cure, kao prvo uzasno mi je zao za male andelice, bila sam u komi cijeli vikend i prestravljeno cekala danasnji pregled.
Al kod nas je na srecu sve ok, hematoma nema vise a beba je super.
Jako sam zadovoljna pregledom (privatnim naravno) bili smo jedno pola sata na ultrazvuku i sve nam je teta doktorica pokazala, od mozga, nosa, ociju, usta, ruku, sakice, noge, organe, pupcanu ma sve sve, mjerila je otkucaje, i nuhalni. Po velicini tocno odgovaramo tjednu i jako smo vec sad aktivni (to je na tatu sigurno)
Dobili smo i cd sa 10ak slika i 5 snimaka i sad smo na miru.
Ja sam evo u 13. tjednu, mucnine su manje ali jos uvijek prisutne i isto me ubije zgaravica, ali sam dobila od dr. uzorak tableta protiv zgaravice na kojima bas pise da su sigurne za trudnice i zovu se Reduflux, pa probajte pitat dal ima u hr u ljekarnama jer sam ja u slo.
Sortiraj odgovore
Najstariji