Super ste, organiziramo neko druženje, ono sve bebe u istoj obleki iz lidla haha
Majadila, jesi ti doktorica? Super su mi ove info za kralješnicu, ja nemam istu dijagnozu ko Starim, ali moram se naoružat informacijama!
Starim, koliko dugo se čeka pregled kod neurologa, kad si rekla da tražiš vezu?
Eej... Nije me pregledao,reko je sa bolje ne cackat precesto,s obzirom da sam u sub pregledavana,pa cemo to na kontroli za 2tjedna.. Samo je uzv napravio, hematom se ne vidi, beba je opet noge prekrizila, ceskala se po nosu i gutala plodnu vodu grin emoticon tlak ok, urin cist, a kilaza sa ravnih 73 sada na 72.7 kg... Terapija ko i do sada i mirovanje jos ta 2 tjedna..kasnije cemo vidjeti...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka88 to sam isto ja gledala u katalogu. Meni su isto njihove cijene povoljne i odjeca je kvalitetna. Ja bi si kupila onu majcu ili hlace, a za bebu budem ipak malo jos pocekala. Kod nas treba isto doci ujutro jer popodne vise nema nicega.
url=http://lilypie.com]
Joj bili u city-u i svratila u c&a i kak da čovjek odoli tim slatkim bodijima...
U lidlu cu uzeti hlače trudničke da imam za vježbanje, onu preklopnu deku, plahte i nepropusnu navlaku, a sve drugo kasnije stignem
Koliko sam vidjela nama kolica sutra možda stignu, stvarno su brzi, jedva čekam
Sortiraj odgovore
Najstariji