Super ste, organiziramo neko druženje, ono sve bebe u istoj obleki iz lidla haha
Majadila, jesi ti doktorica? Super su mi ove info za kralješnicu, ja nemam istu dijagnozu ko Starim, ali moram se naoružat informacijama!
Starim, koliko dugo se čeka pregled kod neurologa, kad si rekla da tražiš vezu?
Super ste, organiziramo neko druženje, ono sve bebe u istoj obleki iz lidla haha
Majadila, jesi ti doktorica? Super su mi ove info za kralješnicu, ja nemam istu dijagnozu ko Starim, ali moram se naoružat informacijama!
Nemam pojma,ja za sve tako kazem rodicama od muza da me upisu ako mogu jer rade po bolnicama. Znas da za sve treba cekat a pogotovo ako imas ciljano kod kojeg dr zelis
Ja kad sam morala na MR ici,na hitnoj napisali HITNO preko pola papira a oni me narucili za godinu ipo hahaha pa sam isla privatno i platila 1100 kn

O da, to bi bilo dobro!
Ja budem u Lidlu kupila samo trudničke hlače, u majice još stanem, a za klinca ne budem još ništa dok ne budem sigurna iako mi je toliko slatko da ne znam ako budem mogla odoljeti..i ove dvije plahte me privlače...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Eej... Nije me pregledao,reko je sa bolje ne cackat precesto,s obzirom da sam u sub pregledavana,pa cemo to na kontroli za 2tjedna.. Samo je uzv napravio, hematom se ne vidi, beba je opet noge prekrizila, ceskala se po nosu i gutala plodnu vodu grin emoticon tlak ok, urin cist, a kilaza sa ravnih 73 sada na 72.7 kg... Terapija ko i do sada i mirovanje jos ta 2 tjedna..kasnije cemo vidjeti...
Eej… Nije me pregledao,reko je sa bolje ne cackat precesto,s obzirom da sam u sub pregledavana,pa cemo to na kontroli za 2tjedna.. Samo je uzv napravio, hematom se ne vidi, beba je opet noge prekrizila, ceskala se po nosu i gutala plodnu vodu grin emoticon tlak ok, urin cist, a kilaza sa ravnih 73 sada na 72.7 kg… Terapija ko i do sada i mirovanje jos ta 2 tjedna..kasnije cemo vidjeti…
Super za hematom :) bas mi je drago da ga nema.. I ja moram nsstavit mirovati do kontrole, ali malo mi je lakse sad kad smijem malo i sjest i prošetati.. ali opet veliku vecinu dana sam u polozaju vaser-vage kako kaze moj muz 😂😂😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka88 to sam isto ja gledala u katalogu. Meni su isto njihove cijene povoljne i odjeca je kvalitetna. Ja bi si kupila onu majcu ili hlace, a za bebu budem ipak malo jos pocekala. Kod nas treba isto doci ujutro jer popodne vise nema nicega.

url=http://lilypie.com]
Joj bili u city-u i svratila u c&a i kak da čovjek odoli tim slatkim bodijima...
U lidlu cu uzeti hlače trudničke da imam za vježbanje, onu preklopnu deku, plahte i nepropusnu navlaku, a sve drugo kasnije stignem

Koliko sam vidjela nama kolica sutra možda stignu, stvarno su brzi, jedva čekam

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji