Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    15. Siječanj 2016. 08:59

Dobro jutro cure!!
    Ja nocas spavala, ali kakve sam snove imala, bolje da sam bila budna...
    Valjda od onog neplaniranog pregleda imam strahove, pa sam sanjala da nemam vise trbuh, da je splasnuo, da su mi se cice smanjile.. Ma uzas zivi.. Puj, puj, puj!!
    Ali zato je u stvarnosti drugacija situacija jer me jcr mala udarala a ja ju piknem na to mjesto, pa mi se ona opet javi. 😍😍
    I onda dode tata i stavi svoje rucetine na moj trbuh i ona se smiri.. Eto ga na!! 😂😂😂
    Ima vremena i za tatu. Za sad je to jos nasa igra.
    Bruna, super sto se hematom ne vidi, vjerujem da se on iscistio pa ga vise nema, jos malo strpljenja do iduceg pregleda i to je to!! 💪💪
    Ejic, meni je taj uzv u tom periodu bio divan, jer sam taman noc prije pregleda sanjala da beba stavlja palac u usta, a slicno se dogodilo na uzvu. I da, svega 3 cm je bila, a sve je imala vec!! 💞💞💞
    Zabica i Malakoza, ha sta da vam kazem za nesanicu... Nije svaku noc tako, bit ce i onih prospavanih. 
    Ty i Cro, kava moze iduci vikend? Moze? Ty ovaj vikend ne moze jer joj muz odlazi 😞, ja sam na radionici do 13h... Ali iduca subota, ja sam za!!
    Zagrebacke cure javite dal vam pase i tko bi dosao da dog vrijeme i mjesto!!

MalaKoza
    15. Siječanj 2016. 09:09

Zasto pored ovih nekoliko tema na forumu stoji srceko,a uz nas ljetnice ne?  Mi smo bar aktivne

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

ejic
    15. Siječanj 2016. 09:11

Ty, ja sam ti u Austriji i to mi je sve pokazo socijalni gin. Privatni su mi tu preskupi pa sam trazila jednog dobrog socijalnog i mislim da sam dobro odabrala . Iako ne placa sve socijalno, taj gin ima pausalnu cijenu za sve uzv u trudnoci (ukljucujuci i 3D, a mislim da ima i 4D iako ja neznam razliku), mjerenje tog nabora i pregled svih organa za nekih 150€ sto mi se ne cini puno. Taj anomaly scan isto radi ali je i sam reko da on osobno nema bas neko pretjerano misljenje o tom, a i mi smo rekli da nismo bas zainteresirani za to. Reko nam je da sad na sljedecem uzv moze provjeriti s 80%-otnom sigurnoscu da li je sjete zdravo, ima li nekih problema oko srca i/ili drugih organa ili neke druge nepravilnosti, a nama osobno je to dovoljno jer za nas abortus ne dolazi u obzir niti u slucaju nekakvih nepravilnosti.

Pupano15
    15. Siječanj 2016. 09:16

Puno ste se raspisale :) :) :)

SARLINA imamo isti dan termin ;) jeeeeeeeei :D 
    Ja jedva čekam ponedjeljak 17h, idem na uzv. Napokon, od zadnjeg prošlo 4 tjedna. Mislim da imam sreće, živim u blizini Kutine i Daruvara (zbog lidl) pa ionako moram ići u oba srediti neke papire, usput dopodne navratiti u lidl i kupiti bebici i sebi nešto po prvi put. Ako nema u jednom gradu, ionako moram do drugog :)

Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 09:22

MalaKoza neka pripomoći u obliku papira! nismo mi krive šta nam mozak ne funkcionira naj naj hhehehe. Ja sam imala dva pitanja samo, pa mi nije bio problem sjetit se

Dunya noćne more ha? hoće to u trudnoći a curka se igra s mamom aaaaaaaaaaa. Poznato i moj je tatu ignorirao neko vrijeme no nije više sad mu momački uzvrati hehhehe

Ty ma daj pa to je normalna pretraga u t, da je neznam kakav socijalac hehhehe
    kako misliš kad možeš na porodiljni? zatvor i dalje problem?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    15. Siječanj 2016. 09:24

Ejic, joj znam! bila sam u Austriji na pregledu, i bilo je divno. Slažem se s  tobom potpuno!

Dunyasha, iduća subota, 23.01., može kava, ručak, pizza, kolač, whatever.. Zagrebačke cure, javile smo vam na vrijeme, da se znate organizirati... :)

Dunyasha
    15. Siječanj 2016. 09:28

Tih se nocnih mora bojim. Mislim da bih radije izabrala nesanicu nego nocne more.. Nemam pojma..
    Ty, pa mora izmjeriti bebu, nije to nista ekstra, pobogu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.