Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 09:38

Đizs Ty koji san, horor!

ma daj? i jedno i drugo te dohvatilo.... užas joj! Ja bar tu žgaravicu još nemam, a zatvor mi je od početka, na dane ga dobro podnosim, a na dane imam užasne bolove u crijevima.... e tu mi stvarno dođe da plačem. Hemoroide za sad nemam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 09:39

Curke ajmo malo na škakljive teme

s obzirom da pratim proljetnice, vidim da 99% njih nema odnose za vrijeme trudnoće ugl. je problem u muževima....

kakva je situacija kod vas?

ejic
    15. Siječanj 2016. 09:45

Sanjarka, vjeruj nisu ni tu bas svi tako sjajni ima i tu onih koji nisu bas rijeciti ili ne urade sve kako bi trebalo. Zato i kazem, sreca pa sam nasla takvog koji mi to sve lijepo moze pokazati i objasniti. Bas kad sam saznala za trudnocu sam htjela napraviti termin kod naseg gin koji ovdje radi i kaze meni teta po telefonu da on sad od 1.mj die u penziju tako da sam morala traziti novog i nije mi bilo bas svejedno jer ipak treba uspostaviti neko povjerenje u svog doktora a posebno kad je trudnoca u pitanju. Kod tog sam vidjela po komentarima zena koje su bile kod njega da ima zavrsene razlicite strucne seminare/doskolovanja za razlicita podrucja u ginekologiji, oprema ordinacije mu je na jako visokoj razini i socijalni je gin tako da sam odlucila za njega i evo, do sad jos nisam pozalila

MalaKoza
    15. Siječanj 2016. 09:54

Mi smo se do kontrakcija. Sad je rekla ginekologica da malo apstiniramo dok se ne smire. 
    A dragi ima blokadu kaktiga da beba nema traume ali uvijek se nešto učini po tom pitanju da ga uhvati amnezija pa blokada nestane :D

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 09:55

Ejic odlično što si tako dobro izabrala, nema bolje stvari nego imat dobrog ginića u trudnoći a da i tamo loših dr. to vjerujem, toga svugdje ima.

Dunya ooooooooo znači niš?
    kod nas je to redovna aktivnost..... no sve me strah za unaprijed da li će on dobit blokadu... ja moram priznat da se već zbog trbuha ne osjećam sexy a što će tek bi,......

inaj
    15. Siječanj 2016. 09:55

E ja sam baš danas htjela pitati za odnose....meni kao sve u redu ,mislim nisam imala hematome ili nešto drugo ali ginić rekao ništa prije 16 tjedna....muž mi je lud ko šiba....broji tjedne sad se veseli ko malo dijete jer još dva tjedna treba čekati...odrađujemo to malo drugačije ali čitala sam da orgazmi nekad znaju pasat da se maternica malo opusti a nekad previše grčenja smeta, mogu reći da meni nakon orgazma nije baš ugodno to grčenje sad u trudnoći ...pa me malo i strah pa izbjegavam što više i to malo drugačije druženje

ejic
    15. Siječanj 2016. 10:03

Sto se tice odnosa, kod nas sam ja ta koja ima strahove da se nesto ne poremeti pa izbjegavam iako bi dragi htio (a nije tako da nebi i ja htjela) . Pitala sam gin smijemo li ili ne na to mi je reko, ti nisi bolesna, ti si trudna tako da moze . Ali ipak je u meni ona neka blokada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.